Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandzio refliuksas gal kas susidurete?

QUOTE(*Malibu* @ 2008 11 11, 10:07)
kraujo tyrimus daro betkur  4u.gif man atrodo jis mokamas yra, bent jau as mokejau 30 lt  4u.gif
o kas per skrandzio atsiverimas  blush2.gif  jis pas visus atsiveria, ar nesandarus?
kiek kainuoja parriet kompensuojamas? bandysiu gydytojos isprasyti, nes 600 menesiui baisi kaina  blush2.gif

Tai jei opos yra, tai turėtų kompensuot g.gif
Papildyta:
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 11 06, 23:21)
Deja vaistinėje man šiandien sakė kad kompensuoja esant refliuksui ir jai yra opa, ryt bandysiu pas gydytoja prašyti pariet, nes jo kaina 20mg 104 lt farmoje, o jai nekompensuos tai prašysiu kad mama išsirašytu sau nes ji jau jį gėrė nes jai kompensavo net esant išvaržai stemplės.

Bet pas mane yra refliuksas doh.gif bet nekompensavo doh.gif Nieko nesuprantu schmoll.gif Man sakė, kad tik opoms doh.gif
Atsakyti
pas mane viskas yra ir skrandis gleivetas su taskiniais zidiniais ir opos, erozijos, bareto stemple ir bakterijos doh.gif
kazin kiek kainuos po kompensacijos g.gif penktadieni reikalausiu kad rasytu i pasa juos, kas 5 dienas moketi po 100 lt baisiau nei baisu verysad.gif
per men man gydymas dabar kainuoja 1000 lt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 11 11, 11:24)
Papildyta:
Bet pas mane yra refliuksas doh.gif bet nekompensavo doh.gif Nieko nesuprantu schmoll.gif Man sakė, kad tik opoms doh.gif

nežinau, man kažkaip negerėja, o jau keturias dienas geriu tą pariet doh.gif jau visko prisigalvoju verysad.gif jau tuoj depresija prasidės ir gerklė nepraeina verysad.gif O gal atvirkščiai čia nerviška, todėl ir nepadeda,nors išrašė man ir neuroleptikus. nebežinau ką ir galvoti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(*Malibu* @ 2008 11 11, 11:31)
pas mane viskas yra ir skrandis gleivetas su taskiniais zidiniais ir opos, erozijos, bareto stemple ir bakterijos  doh.gif
kazin kiek kainuos po kompensacijos  g.gif  penktadieni reikalausiu kad rasytu i pasa juos, kas 5 dienas moketi po 100 lt baisiau nei baisu  verysad.gif
per men man gydymas dabar kainuoja 1000 lt  unsure.gif

ne nu tai čia išvis nesąmonė doh.gif tai jau čia be jokių kalbų turi būt kompensuojama. Kodėl iki šiol nekompensavo? doh.gif Nu jei pats nepasakai, tai ir tyli šiknas užraukę doh.gif Vis pačiam reikia domėtis, galvą sukti kas ir kada priklauso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 11 11, 11:38)
nežinau, man kažkaip negerėja, o jau keturias dienas geriu tą pariet doh.gif

man jis skausma krutines nuima nors, ir rugsciu kazkiek maziau, bet is principo blogai vistiek. po tiek metu niekas nepadeda jau verysad.gif
Atsakyti
na as tai is tikruju bandau kovoti elementariomis priemonemis , o tikslaiu vos ne pati su savim. is ryto isgeriu tik vienu vaistuku - Gasec-20 (jie nuo rugstingumo) o po to per visa diena, mazdaug iki 18 val stengiuosi isgerti kuo daugiau vendenuko apie 1,5 -2 ltr. prisiziuriu maista (dziaugiuosi, kad pati moku nuotabiai gaminti ir tiesa pasakius metams begant pakeiciau savo mytibos iprocius, nes man net kepsnys iskeptas aliejuje yra baisiai neskanu, nevalgau jokio maisto pastovejusio daugiau nei 3 dienos) smile.gif
ir svarbiausia nesinervinti mirksiukas.gif nes jau kaip su siuo reikalu kovoju - tai ne tas zodis.

as kazkaip nesiemu jokiu dideliu priemoniu, nes man priodiskai tik uzeina, o kai uzeina norisi imtis, bet tada praeina ir tada vel nieko nenoriu daryti smile.gif tai taip ir gyvenu smile.gif nebent va eisiu tyrimus bakterijos pasidaryti smile.gif

o jus merginos laikykites smile.gif
Atsakyti
Buvau ir as sian pas seimos gyd. israse lanzul ir siuncia pas Lor , nes nepraeina gerkles skausmas. Siuncia konkreciai pas Gasiuniene(cia Klaiped.)gal kuri lanketes... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 11 11, 11:24)
Papildyta:

Žinok visdėl to nekompensuoja, prieš metus ar pusantrų jį kompensavo, o dabar ne, labai gaila teks mesti pinigus, nors tfiu tfiu visa savaitė jau nieko nejaučiu, o padėjo man Omeprazolis, matot vieniems tinka kitiems ne. Guzas dingo, rūgštys nekyla, gal sakau jau su viskam doh.gif optimistė aš wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 11 12, 12:57)
Žinok visdėl to nekompensuoja, prieš metus ar pusantrų jį kompensavo, o dabar ne, labai gaila teks mesti pinigus, nors tfiu tfiu visa savaitė jau nieko nejaučiu, o padėjo man Omeprazolis, matot vieniems tinka kitiems ne. Guzas dingo, rūgštys nekyla, gal sakau jau su viskam  doh.gif  optimistė aš  wub.gif

Džiaugiuos, kad praeina ax.gif

O man tai neaiškūs dalykai, geriu tą brangenybe, bet nieko gero schmoll.gif Rugštys aišku nekyla, bet skrandį ir gerklę tai skauda doh.gif Aš kitą savaitę taip pat einu pas lor g.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 11 12, 19:07)
Džiaugiuos, kad praeina ax.gif

O man tai neaiškūs dalykai, geriu tą brangenybe, bet nieko gero schmoll.gif Rugštys aišku nekyla, bet skrandį ir gerklę tai skauda doh.gif Aš kitą savaitę taip pat einu pas lor g.gif

Pabandyk vakarais raniberlo 300 isgert,dar semenu klijuko. Man pavyko tom priemonem apmalsinti gerkle.
Atsakyti
QUOTE(pievutė @ 2008 11 12, 19:11)
Pabandyk vakarais  raniberlo 300 isgert,dar semenu klijuko. Man pavyko tom priemonem apmalsinti gerkle.

O kur galima isigyti semenu klijuko? Idomu butu pameginti, blogiau gi nebus...
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 11 12, 19:17)
O kur galima isigyti semenu klijuko? Idomu butu pameginti, blogiau gi nebus...

Gali nebent paciu semenu isigyt, o klijuka reikia paciai pasidaryti ax.gif As tai sumalu semenis ir apipilu virintu vandenuku, pastovi jos ir ryte ant tuscio skrandzio gerdavau rolleyes.gif Siaip tai cia laiudiska priemone, bet tikrai veiksminga thumbup.gif
Atsakyti
manau,kad raniberlas tikrai ne is tu stipresniuju kaip Pariet,jis naujos kartos vaistukas,o apie raniberl tik pradzioje gal veiksmingas,nesuperinis medikamentas kai jau nuolat kyla rugstis ir butent nuo refliukso ax.gif
Atsakyti