Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos panaikinimas: iš blondines į naturalią

QUOTE(empa @ 2009 11 11, 17:37)
Labai grazi Tavo ideta spalva, bet visoms besiruosiancioms atauginti, sakau, kokia prablema isaiskejo man pradejus sita procesa. Ir mano panasi spalva buvo, bet bent jau mano atveju, saules negave naturalus plaukai (siuo metu - tik atauginejancios saknys) atrodo beveik juodi.  Ziema ir vasara naturali  spalva stipriai skirdavosi, todel ir dabar taip. Norint dazyti panasia i saknis spalva, reikia labai tamsiai..

Man lygiai tas pats drinks_cheers.gif Vasara jie šviesesni, o žiema tamsus. Jeigu dažyti žiema pagal šaknis kiek nuauge tai beveik juodai gausis. Užtat man per tamsiai ir nudažo kirpykloj doh.gif Nusprendžiau nusipirkti ir namie pati dažyti šia spalva. Iš pradžiu bandysiu sruogą rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi nusprendziau savo peroksidinius plaukucius persidazyti naturalia spalva ... rolleyes.gif bet laaaaabai bijau zalio atspalvio ... doh.gif gal kas gali patarti kaune kokia kirpeja kuri tikrai gerai nudazytu ? ir kokia mazdaug kaina butu, nes mano plaukuciai ilgi ir ju gana daug... kaip manot, ar tilpsiu i 200 lituku ? g.gif sia savaite butinai jau keliausiu i kirpykla rolleyes.gif
Atsakyti
laukiu jusu atsakymu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinacoladine @ 2009 11 16, 17:07)
as irgi nusprendziau savo peroksidinius plaukucius persidazyti naturalia spalva ...  rolleyes.gif  bet laaaaabai bijau zalio atspalvio ...  doh.gif  gal kas gali patarti kaune kokia kirpeja kuri tikrai gerai nudazytu ? ir kokia mazdaug kaina butu, nes mano plaukuciai ilgi ir ju gana daug... kaip manot, ar tilpsiu i 200 lituku ?  g.gif sia savaite butinai jau keliausiu i kirpykla  rolleyes.gif

QUOTE(Pinacoladine @ 2009 11 26, 21:41)
laukiu jusu atsakymu  cool.gif

laba. as kaune pasitikiu zana is sarmos style kur senamiesty yra , man ji super , ir blondine daze , ir sokoladine ir vel sviesinus esu, niekad blogai nenudaze, ir plauku nesugadino.paskutinta syki, is tamsios blondine vel bande atversti, likau patenkinta. nekantrauju vel pas ja eiti. ax.gif
tik nzn ar itilpsi i 200 lt g.gif mano ilgis apie liemenuko sagtele budavo,trumpesni, tai itilpdavau, kazkur 160 mokedavau su viskuom jau.
Atsakyti
Buvo blondinės manija pas mane, kol nenudegino viena "gera" kirpėja plaukučių. Niu tada tai sakiau nebedažysiu plauku per ašaras mirksiukas.gif
Ir štai, dažyt jau sakiau niekada, tai pakentėjau kol ataugo truputi, ir tiesiog nusikirpau trumpai ( plaukai buvo iki pečių). ir pasirodo turiu ganėtinai tamsius jau netoli pečių naturalius rudus plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 11 27, 01:57)
laba. as kaune pasitikiu zana is sarmos style kur senamiesty yra , man ji super , ir blondine daze , ir sokoladine ir vel sviesinus esu, niekad blogai nenudaze, ir plauku nesugadino.paskutinta syki, is tamsios blondine vel bande atversti, likau patenkinta. nekantrauju vel pas ja eiti.  ax.gif
tik nzn ar itilpsi i 200 lt  g.gif mano ilgis apie liemenuko sagtele budavo,trumpesni, tai itilpdavau, kazkur 160 mokedavau su viskuom jau.

na mano siektiek ilgesni rolleyes.gif o del to sarma style senamiescio, tai esu ten buvus ir teko matyti kaip meistrai ten dirba ... tikrai paliko ispudi thumbup.gif o jau aptarnavimas tai tikrai 100 balu wub.gif bet ganetinai brangu ten unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinacoladine @ 2009 11 27, 08:05)
na mano siektiek ilgesni  rolleyes.gif  o del to sarma style senamiescio, tai esu ten buvus ir teko matyti kaip meistrai ten dirba ... tikrai paliko ispudi  thumbup.gif  o jau aptarnavimas tai tikrai 100 balu  wub.gif  bet ganetinai brangu ten  unsure.gif

as buvau apejus ir paprastesnes kirpyklas , ir rimdzius visiokus, ir kitus figaro salonus .niu niekur geriau neradau, ir nebeieskosiu, ten man geriausia , nebuvau buvus metus laiko gal su virsum , ir prisimine net varda ax.gif
laukiu vasario men , leksiu dazytis ax.gif
Atsakyti
Kaip gaila kad temuke apmirus, o ji tokia idomi ir aktuali! Nagi, atgaivinam 4u.gif
Tuo paciu jungtis noreciau prie cia dalyvaujanciu merginu, nes dazau blond jau kokie 4-5 metai, is pradziu sruogelem miltukais + atspalvys, paskui perejau prie wella dazu (kad miltukais nereiketu dazyti ir plauku kankinti)....Taciau spalva ne tokia sviesi o dar ir pats plaukas linkes i geltonuma ir sunkiai sviesinimams pasirasydavo doh.gif Aisku plaukai vis triuso, triuso, tad nusprendziau ju nebekankinti ir kaip jus, pereit arba prie savo naturaliu(tipiska pelenu lietuviska spalva) arba tamsesniais uzsidazyti, zodziu pailsint plaukucius... Dabar atauge saknu nepilnai 3 cm,bet i kirpykla uzsirasius tik balandzio vidury, ziuresiu ka pasiulys su Milk Shake daziukais rolleyes.gif
Atsakyti
as savo ilgas blondiniskas kasas nudaziau per viena karta - grazia sviesiai sokoladine spalvyte. daziau su Alfaparf Evolution dazais , o dabar tik su Alfaparf Wear beamoniakiniais karta per 2 menesius pagyvinu spalvyte. plaukai po puses metu nerealiai atsigavo, taip nebeslenka, neluzineja galai, ir atrodo gyvibingi.
o nuo balinimo - buvo nutriuse baisiausiai, nors balindavau su gerais kreminiais daziukais.
Atsakyti
as irgi balinau, sruogelemis , buvau jau lb sviesi-bet plaukai nutriuso, tad pasakiau viso gero sviesinimui.
kirpeja uzdaze rudai pelenine spalva- pirma savaite buvo labai grazu! bet poto kaip mat atsiplove, ir dabar vel kone blondine su kazkokiais rudais plemais ant galvos palikau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2010 03 27, 19:19)
as irgi balinau, sruogelemis , buvau jau lb sviesi-bet plaukai nutriuso, tad pasakiau viso gero sviesinimui.
kirpeja uzdaze rudai pelenine spalva- pirma savaite buvo labai grazu! bet poto kaip mat atsiplove, ir dabar vel kone blondine su kazkokiais rudais plemais ant galvos palikau  doh.gif

cia dabar kas? g.gif
as kuri laika irgi buvau blondziu blonde lotuliukas.gif
paskui uzdaziau tamsesne spalva ir buvau visai patenkinta, labai gerai atrode ir be jokiu plemu thumbup.gif
o paskui nutariau pailsint plaukus, tai jau beveik metai vaikstau su tikra lietuviska spalva ax.gif
tai man sitas procesas is blondines i naturalia-nebuvo toks baisus, tik dabar vel kyla noras kazka daryt hihihi.gif
Atsakyti
gaivinam tema 4u.gif

gal per ta laika jau yra sekmingai perejusiu is blond i tamsesne? gal pasidalinsit patirtim?

mane labiausiai domina ne visiskas tamsinimas, o tiesiog perejimas i medaus/aukso atspalvi, tada ir tie pilki atauge plaukai ne taip ryskiai matytusi smile.gif
Atsakyti