Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos panaikinimas: iš blondines į naturalią

QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 31, 11:12)
Vo is manes kazka tokio padare panasaus i sia merginahttp://www.garnier.c...008314_pack.jpg tik dar vietomis tamsesniu sruogeliu ...

na as gal siek tiek sviesesne, bet planuoju antra planini dazyma uz menesiuko, tai busiu kaip Jus be sruogeliu, kad plaukucius nepazeisciau lb stipriai, daznu dazymu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
lb grazi Jusu spalvyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linucka @ 2009 10 31, 10:02)
spalva parinkt galima.... bet esme ta, kad man atsiodo pats dazymas-plaukai auga greit, kas 3 sav turiu dazyt saknis...

nu jo kam geltonuma musa plaukai-ne kas...pigmentas tiesiog ne sviesus ax.gif ..bet isivaizduokit jus auginat naturalius,saknys nuaugineja pilkos tos,o toliau juk vistiek eina senieji dazymai,geltonumas ir pan.. vaizdas gi kraupus ax.gif vistiek kazka turesit sumastyt kad maskuot saknis,nes jei dazysit visa galva tai dazymu neisvengsit.. manau nueikite pas kirpeja issakykit ko norite ir ko nenorite,kad butu ir nuspreskit 4u.gif as atejus pasakiau noriu pailsinti plaukus nuo peroksido,jokiu sviesiu spalvu biggrin.gif ,bet nenoriu irgi jokiu pilnu galvos dazymu,ka daryt bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(maye @ 2009 10 31, 11:16)

lb grazi Jusu spalvyte thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Dekui,bet jei kam kils klausimu,tai ne su tokiais dazais mane daze ir net ne visa galva biggrin.gif tiesiog gavosi tokio vat atspalvio rezultatas..tiesa kai isejau is kirpyklos biski buvo kitaip,per keleta plovimu,issisklaide ta spalva ar kokio velnio biggrin.gif nors as sakau man didziausia matyt "indeli" i ta atspalvi duoda skalavimai unsure.gif ... nes pvz apacioj isvis neliete plauku,o jie jau irgi turi panasu atspalvi kaip virsugalvis smile.gif

Atsakyti
o su kuom daze ..?visai grazi spalva .
as turiu sruogeles , tai uzsimaniau vienodos vientisos plauku spalvos, bet nenoriu sviesiu ir nenoriu tamsiu. user posted image

kazko va tokio panasaus noreciau, bet man atrodo, tavo ir yra tokia panasi ..ar nia.?
Papildyta:
aij niu paziurejei tai skiriasi biski , ta is garnier i toki orandzinuma siek tiek nesa..
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 10 31, 22:07)

kazko va tokio panasaus noreciau, bet man atrodo, tavo ir yra tokia panasi ..ar nia.?

nu cia gryna blondiniska spalvyte..pries tai tokia buvau smile.gif
o man daze,sruogino su milk shake dazais,dark chocolate smile.gif bet kaip sakiau,mano plaukas toki sviesu pigmenta turi,kad spalva paeme kaip karameline cool.gif tai ir gavausi tokia visai nebloga ax.gif
Atsakyti
Mergaitės planuoju atsiauginti savo natūralius plaukus, jie yra pilkos spalvos. Dabar esu dažyta sruogom blondinė. Jeigu dažysiu plaukus pilku atspalviu ar jie netaps žali? Radau idealiai tinkančią spalvą, bet bijau pati. Ar geriau nusipirkti ir eiti pas kirpėja? Nes paaiškinti ko noriu nesugebu arba ji manęs nesupranta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 11 09, 14:02)
Radau idealiai tinkančią spalvą, bet bijau pati.

Ar galima butu suzinoti kokiuz dazus atradot tos spalvos?? ax.gif
nu siaip kirpykloj paaiskinus ko nori ir kaip nori atrodyti ir kaip nenori kad atrodytum -turi suprasti kirpeja..neskis pavyzdziu jei randi...
Atsakyti
mano naturalus pilki, jau daug metu buvau dazyta sviesi blondine. Pries 2 sav. nusprendziau bandyti atsiauginti savus. Kiek bandem su kirpeja anksciau tamsinti, viskas greitai nusiplaudavo. Ji pasake, kad yra nauja technologija, "uzdedanti i plauka pigmenta", t.y. kazkokiu budu apgaunant plauka, kad cia yra naturalus plauko pigmentas, kuri plaukas "pasiima" (dazo balzaminiais dazais ir perpila kazkokiu vandeniu). Sake, plaukui nekenkia.

Rezultatas:

1. po poros sav. truputi vistiek nusiplove ir reikes dazyti, bet mes taip ir planavome, pradzioje deti pagrinda, o po to balzaminiais dazais deti atspalvi. Su blondiniskai plaukais taip yra, kad negave saules jie labai tamsus, tai derinant prie tos saknu spalvos reikia dazyti labai tamsiai.
2. vel noriu sviesiu smile.gif))

Atsakyti
QUOTE(empa @ 2009 11 10, 18:54)
Rezultatas:

Kažkada man vienas kirpėjas yra sakęs, kad pabuvus blondine, o paskui pakeitus spalvą norisi vėl būti šviesiaplauke rolleyes.gif
Šiaip mano atveju, kažkur prieš 7 m nusitamsinau plaukus ir man labai patiko, paskui vėl palaipsniui atsišviesinau (siejau tai su pokyčiai asmeniniam gyvenime biggrin.gif ).Dabar jau keleri metai bandau išlipti iš šviesios spalvos (niekas manęs nenudažo gražiai ir kad atrodytų natūraliai), tačiau kirpėjams niekaip nesigauna išgauti ir tamsesnę natūralią spalvą (tai gaunuos kažkokia tamsiai ryža, tai garstyčių, tai išvis tamsus šokoladas, kas man žiauriai netinka doh.gif ).. Pavydžiu toms, kas gali neskausmingai atsiauginti natūralius, ir aš to norėčiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8 p.m.: 11 lapkričio 2009 - 11:32
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 11 09, 14:12)
Ar galima butu suzinoti kokiuz dazus atradot tos spalvos??  ax.gif
nu siaip kirpykloj paaiskinus ko nori ir kaip nori atrodyti ir kaip nenori kad atrodytum -turi suprasti kirpeja..neskis pavyzdziu jei randi...

Dažai Swarskof firmos, bet numeriuko neatsimenu. Šiandien pažiūrėsiu jeigu bus tuoj parduotuvėj mirksiukas.gif
Aš noriu būti šviesi, tačiau nebenoriu dažyti doh.gif Užtat dabar bandysiu atsiauginti, o paskui žiūrėsim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(8 p.m. @ 2009 11 11, 12:32)
Kažkada man vienas kirpėjas yra sakęs, kad pabuvus blondine, o paskui pakeitus spalvą norisi vėl būti  šviesiaplauke rolleyes.gif 
Šiaip mano atveju, kažkur prieš 7 m nusitamsinau plaukus ir man labai patiko, paskui vėl palaipsniui atsišviesinau (siejau tai su pokyčiai asmeniniam gyvenime  biggrin.gif ).Dabar jau keleri metai bandau išlipti iš šviesios spalvos (niekas manęs nenudažo gražiai ir kad atrodytų natūraliai), tačiau kirpėjams niekaip nesigauna išgauti ir tamsesnę natūralią spalvą (tai gaunuos kažkokia tamsiai ryža, tai garstyčių, tai išvis tamsus šokoladas, kas man žiauriai netinka  doh.gif ).. Pavydžiu toms, kas gali neskausmingai atsiauginti natūralius, ir aš to norėčiau...

Man irgi panašiai, niekaip kirpėjos nepadaro to ko noriu. Jau ne pas viena buvau, bet nesusikalbam doh.gif Tai per tamsiai, tai per šviesiai.
Atsakyti
o mano plauko pigmentas sviesus..ir as kad ir noreciau tamsesne nei dark blond-negaliu schmoll.gif nes saknys iskart sviecia...o blondine vel dazyt ir vel plaukus kankint doh.gif nu nenoriu... apimtis nuo rugsejo kai nebedazau sviesiai iskart pasijaute ax.gif tai iki nauju dar gyvensiu,paskui nezinau,ka daryt,kaip dazyt,jauciu sruogas mesiu vel kokias tamsios blondes unsure.gif
ai nezinau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 11 09, 14:12)
Ar galima butu suzinoti kokiuz dazus atradot tos spalvos??  ax.gif

QUOTE(V*i*k*a @ 2009 11 11, 12:41)
Dažai Swarskof firmos, bet numeriuko neatsimenu. Šiandien pažiūrėsiu jeigu bus tuoj parduotuvėj  mirksiukas.gif

Buvau pažiūrėti tai mano natūraliai spalvai įdentiška būtų Swarzkof Natural and Easy Nr. 542 - pelenų atspalvio sviesus opalas. Štai:
user posted image
Norėčiau, kad ir kirpykloj taip nudažytų, bet niekaip nesigauna. Iki Naujų tikrai nieko nedarysiu, o paskui auginsiu savo natūralius, nes plaukai ilgi, bet tokie ploni, kad baisu. Noriu sveikų plaukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V*i*k*a: 11 lapkričio 2009 - 15:46
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 11 11, 15:45)
Buvau pažiūrėti tai mano natūraliai spalvai įdentiška būtų Swarzkof Natural and Easy Nr. 542 - pelenų atspalvio sviesus opalas. Štai:
user posted image
Norėčiau, kad ir kirpykloj taip nudažytų, bet niekaip nesigauna. Iki Naujų tikrai nieko nedarysiu, o paskui auginsiu savo natūralius, nes plaukai ilgi, bet tokie ploni, kad baisu. Noriu sveikų plaukų.

Labai grazi Tavo ideta spalva, bet visoms besiruosiancioms atauginti, sakau, kokia prablema isaiskejo man pradejus sita procesa. Ir mano panasi spalva buvo, bet bent jau mano atveju, saules negave naturalus plaukai (siuo metu - tik atauginejancios saknys) atrodo beveik juodi. Ziema ir vasara naturali spalva stipriai skirdavosi, todel ir dabar taip. Norint dazyti panasia i saknis spalva, reikia labai tamsiai..
Atsakyti