Man si tema dabar irgi darosi aktuali, bet is kitos puses.... Esu naturaliai pilksvai rusva. O nudazyti n metu tamsiai rudai. Kai saknys atauga - atrodo blondiniskos (bet tokios nera); atspalvio skirtumas nuo naturaliu ir dazytu diiiiiiiiiiiiidelis.
Bandziau pries trejeta metu atsviesinti sruogom, bet buvo katastrofa. Tie milteliai plauka nuzude. Vel uzdaziau tamsiai. Dazydavau pati namie

ir is rudos beveik i juoda palikau...
Dabar pradejau dazyti kirpykloj saknis. Sviesesniu atspalviu, bet irgi rudai... Siaip l. grazi spalvyte saknu paliko, kontrastas pusetinas, visai nieko. Bet nejau dabar man 2 m. laukti, kol taip dazydama saknis nusiauginsiu ir busiu ruda, nebe juoda?

Turbut taip teks "zaisti". Nes su milteliais arba isemejais spalvos bijau. O ir kirpeja sake, kad mano plaukas isvis paliktu nepaklusnus (stori, linke pustis).
Ir teks kirpykloj, nes namie gaudavos blogis. UZsijuodinau.. o dazant su sviesesniais gaudavosi irgi pravalas - didelis kontrastas.... nemoka as pati su daziukais

teks du metus moketi pinigelius ne mazus, kad islipciau is tos juodos nekenkiant plaukui, kaip pries tai buvo (pries trejeta metu sviesinau kiprykloj sruogom; bet mano plaukui tai netinka).
Tai tokios mano bedos. Et...