Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos panaikinimas: iš blondines į naturalią

QUOTE(iewootia @ 2012 08 20, 13:22)
gaivinam tema  4u.gif

gal per ta laika jau yra sekmingai perejusiu is blond i tamsesne? gal pasidalinsit patirtim?
mane labiausiai domina ne visiskas tamsinimas, o tiesiog perejimas i medaus/aukso atspalvi, tada ir tie pilki atauge plaukai ne taip ryskiai matytusi  smile.gif

labas, mano nebe sviesus rolleyes.gif like blonduotu-negyvu plauku gal ape 10 cm, jie siurkstesni, matos kad negyvi taciau visi jau kiti atauge wub.gif trumpint kadagi nenoriu tai po truputi nukerpa cool.gif tik aila po gimdymo slinkt eme, nu bet praeis rolleyes.gif o dabar net nzn kaip dabartine spalva ivardint g.gif dazau italiskais aliejiniais emme dazais,kirpykloj arba namie, ju nusipirkus, spalva gal panasi i mano naturalia tik kiek sviesesni g.gif
Atsakyti
Man si tema dabar irgi darosi aktuali, bet is kitos puses.... Esu naturaliai pilksvai rusva. O nudazyti n metu tamsiai rudai. Kai saknys atauga - atrodo blondiniskos (bet tokios nera); atspalvio skirtumas nuo naturaliu ir dazytu diiiiiiiiiiiiidelis.

Bandziau pries trejeta metu atsviesinti sruogom, bet buvo katastrofa. Tie milteliai plauka nuzude. Vel uzdaziau tamsiai. Dazydavau pati namie ax.gif ir is rudos beveik i juoda palikau...

Dabar pradejau dazyti kirpykloj saknis. Sviesesniu atspalviu, bet irgi rudai... Siaip l. grazi spalvyte saknu paliko, kontrastas pusetinas, visai nieko. Bet nejau dabar man 2 m. laukti, kol taip dazydama saknis nusiauginsiu ir busiu ruda, nebe juoda? lotuliukas.gif Turbut taip teks "zaisti". Nes su milteliais arba isemejais spalvos bijau. O ir kirpeja sake, kad mano plaukas isvis paliktu nepaklusnus (stori, linke pustis).

Ir teks kirpykloj, nes namie gaudavos blogis. UZsijuodinau.. o dazant su sviesesniais gaudavosi irgi pravalas - didelis kontrastas.... nemoka as pati su daziukais doh.gif teks du metus moketi pinigelius ne mazus, kad islipciau is tos juodos nekenkiant plaukui, kaip pries tai buvo (pries trejeta metu sviesinau kiprykloj sruogom; bet mano plaukui tai netinka).

Tai tokios mano bedos. Et...
Atsakyti
Tai nusiziurekit su kuo kirpeja jus dazo kirpykloj ir kaip, ir namie pabandykit 4u.gif Speju turbut su beamoniakiniais deda tik atspalvy ant saknu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 09 02, 21:21)
Tai nusiziurekit su kuo kirpeja jus dazo kirpykloj ir kaip, ir namie pabandykit 4u.gif Speju turbut su beamoniakiniais deda tik atspalvy ant saknu? g.gif

jap, su beamoniakiniais. Tik firmos nepamenu. Ir su numeriukais susimaise lotuliukas.gif nes zadejo puse metu viena deti, paskui pereiti i 6.7* (irgi nepamenu koks...). Siaip noriu tokiu rudu su variniu atspalviu ax.gif tik va nezinau, ar ilgai noresiu. Nes velgi ver kardinaliai skiriasi nuo maniskiu (atspalvis mano tai pilkas plauko).

Kai dabar eisiu rieks pameginti kazkaip susizinoti koks nr. Ir paciai bandyti. nes issiteplioti saknis vieni juokai. Tik kad su tais nelemtais parduotuviniais uzsijuodinau pati doh.gif nors ne per visa ilgi dazydavau.

ir sorry, kad i blondiniu tema lendu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 02 rugsėjo 2012 - 20:14
Kad cia ne blondiniu tema, pagal viska cia turetu buti buvusiu blondiniu, gryzusiu y naturalia spalva, tema biggrin.gif As va siandien is sviesiu persidaziau y tamsesnius, kaip mano saknys mazdaug - auginsim, gaivinsim plauka bigsmile.gif
As tai rekomenduociau kol nusiauginesit dazyt kuo labiau panasia y jusu naturalia, kad nebutu triju spalvu ant galvos - tvarkingiau atrodo, reciau dazyt reikia 4u.gif
Atsakyti
taip taip, tik po laiko susivokiau, kad ilindau i blondiniu tema ax.gif Kaip sunku atsispirti bizui nusisniurinti plaukus ir nusisviesint iskart drastiskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2012 09 03, 19:20)
taip taip, tik po laiko susivokiau, kad ilindau i blondiniu tema  ax.gif  Kaip sunku atsispirti bizui nusisniurinti plaukus ir nusisviesint iskart drastiskai  doh.gif

gal geriau buvusiu blondiniu tema drinks_cheers.gif
Atsakyti
as jau 1.5 metu naturali ! kai nusiuro plaukai nusidaziau augaliniais rudais dazais , po kiek laiko jie atsiplove ,spalva buvo tokia truputi murzina bet taip ir susilygino po truputi
Atsakyti
as balta esu, tai nuvariau i kirpykla, pasiule dazyt su lorealio neamoniakiniais , nr lyg ir 9.31. sako nesigaus purvina spalva ir pan. na bet uzsiprase gal 170 lt. tai pamaniau gal isbandysiu pati kokius beamoniakinius.
nusipirkau tonality (is green light), irgi sake bus gerai. tai kur tau...ant sruogos pabandziau, purvina spalva, i ziluma.

nr 9 buvo ir 3 proc oksidantas. nzn, reikia gal maisyt juos su kokia ryza, kad gautusi ne purvini. jau nebesugalvoju doh.gif o gal is 8 nr kazka?

Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2012 09 04, 12:45)

Sakiau anksciau, rinkites siltesne beige spalvyte pirmam tonavimui, kitaip zalia/murzina ir t.t. galit likt smile.gif 9.32, 9.23 spalvos, kuriu jums reikia ieskot smile.gif Jei 9 murzina, 8 bus murzina irgi, nes ASH ir natural atspalviai netinkami tonavimui pirmam, reikia uzsideti siltesny atspalvy, ant kurio tada galima kazka jau daryt.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 09 04, 13:25)
Sakiau anksciau, rinkites siltesne beige spalvyte pirmam tonavimui, kitaip zalia/murzina ir t.t. galit likt smile.gif 9.32, 9.23 spalvos, kuriu jums reikia ieskot smile.gif Jei 9 murzina, 8 bus murzina irgi, nes ASH ir natural atspalviai netinkami tonavimui pirmam, reikia uzsideti siltesny atspalvy, ant kurio tada galima kazka jau daryt.

as irgi vis su ash tonavau ir zalia likdavau,tai pask karta daziau 7.13,bet tas ryzokas atspalvis pries sviesa ar saule man labai nepatinka,ka tokiu atveju daryt,purvino nesinori,ryzo irgi doh.gif ir saknys ziuriu dar tamsesnes lenda gal bandyt jau is 6 lygio kokia spalva,noreciau kokio pienisko sokolado ir pan,kad nebutu nei to murzinumo,nei ryzumo,siaip is vis zadu atsiauginti savo naturalius,bet jei skirsis saknys tai bent amoniakiniais kokiais karts nuo karto padazyt,tik spalva issirinkt labai sunku,bet kol nebandysiu-nesuzinosiu kaip ant mano plauku atrodys smile.gif
Atsakyti
Sakiau anksciau, rinkites siltesne beige spalvyte pirmam tonavimui, kitaip zalia/murzina ir t.t. galit likt  9.32, 9.23 spalvos, kuriu jums reikia ieskot  Jei 9 murzina, 8 bus murzina irgi, nes ASH ir natural atspalviai netinkami tonavimui pirmam, reikia uzsideti siltesny atspalvy, ant kurio tada galima kazka jau daryt.

tai vat, kad pardaveja mane patikino, kad nebus atspalviu is tos 9 nr spalvos, tipo tokia naturali. bet as jau tada suabejojau.
man rodos ten nebuvo tokiu po kablelio spalvu, reiks bandyt ziuret.

o jei 9.31 ? ar jau cia irgi auksas su saltu ir gali must i pilka?
Papildyta:
va radau jus spalvas cia

o jei tik 8,3 arba 9,3 ? ar geriau 9/8,32?

Atsakyti