Įkraunama...
Įkraunama...

Kūryba :)

QUOTE(Eglytia @ 2008 09 16, 16:25)
brangioji, salve123,

Daugybė žmonių sukuria savo temas vien tam, kad kažko paklaustų, papasakotų SAVO istoriją (tragišką, gerą, banalią, išskirtinę ir t.t.), pasiteirautų kitų nuomonės, sulauktų patarimų ar pan.

Kodėl būtent man negalima sukurti temos? doh.gif  biggrin.gif  aš tokia pati, kaip visi šio forumo nariai, lankytojai, svečiai ir t.t.

Taip aš labai brangi. biggrin.gif

Taip mieloji, aš čia reiškiu savo nuomonę ir patarinėju.

Temas kurti galite, bet nurodinėti, kam naujai sukurtoje temoje galima rašyti, o kam ne, ne jūsų kompetencijoje. Taisykles ir jums pravartu paskaityti.

Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 09 16, 16:02)
Jums smulkmena, o vat toms kurios bandė rašyti čia savo kūrybą ir buvo labai nekorektiškai išprašytos, tai galėjo būti netgi labai nesmulkmena.
Bet esmė ne tame. Užkliuvo tai, kad autorė neva aprašinėja kokį tai nežemišką grožį, kai pačios sieloje labai žemiškai kriuksi paršeliai. Manau tai dar vienas rodiklis leidžiantys manyti, kad su rašytojos karjera autorei laikas rišti.

Nu isprase jas, man irgi biski tas uzkliuvo, bet kita vertus pripazink, kad juokinga, kai moterys nesugeba net perskaityti keliu lapu ir autores prasymo nerasyti savo kuriniu ir vis tiek deda biggrin.gif tai taip moteriska - net neskaityti ka raso kiti (net tada, kai parasome tame paciame lape) irnesakyk.gif Del to jos gavo pamoka (o kai kurios to net nepastebejo, idejo savo kurini ir dingo is temos lotuliukas.gif ), tai kad as kazkaip dideles problemos autores elgesyje nematau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 09 16, 16:39)
Nu isprase jas, man irgi biski tas uzkliuvo, bet kita vertus pripazink, kad juokinga, kai moterys nesugeba net perskaityti keliu lapu ir autores prasymo nerasyti savo kuriniu ir vis tiek deda biggrin.gif tai taip moteriska - net neskaityti ka raso kiti (net tada, kai parasome tame paciame lape) irnesakyk.gif Del to jos gavo pamoka (o kai kurios to net nepastebejo, idejo savo kurini ir dingo is temos lotuliukas.gif ), tai kad as kazkaip dideles problemos autores elgesyje nematau ax.gif

Pirmiausia, autorė niekur pradėjusi temą nepaminėjo, kad čia dedama tik jos pačios kūryba.
Antra, aoie tai ji pradėjo rašyti tik po to, kai buvo palankiai įvertintas kitos autorės rašinys. Po išprašymo iš temos ji daugiau nepasirodė. Ir taip su visomis bandžiusiomis rašyti. Ypatingai Eglytia sureaguodavo, jei pagyrimų sulaukdavo ne jos kūryba.

Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 09 16, 16:50)
Pirmiausia, autorė niekur pradėjusi temą nepaminėjo, kad čia dedama tik jos pačios kūryba.

Pamirso, kam ne buna... mirksiukas.gif
Dar tai gali reiksti, jog ji nera tiek susireiksminus, kaip atrodo... ax.gif

QUOTE(salve123 @ 2008 09 16, 16:50)
Antra, aoie tai ji pradėjo rašyti tik po to, kai buvo palankiai įvertintas kitos autorės rašinys. Po išprašymo iš temos ji daugiau nepasirodė. Ir taip su visomis bandžiusiomis rašyti. Ypatingai Eglytia sureaguodavo, jei pagyrimų sulaukdavo ne jos kūryba.

Zmogiska gi biggrin.gif O siaip - cia jau jusu interpretacija. Negalima to teigti kaip fakto.

Ir is viso, ka mes darome sioje temoje? g.gif
Atsakyti
man tai cia tie bambejimai...visu ispusta kritika...atrodo truputi juokinga...nepatinka neskaitai...nori ideti savo kurini, atsidaryk sau tema...kur beda?????as suprantu tuos kurie atejo, pasake savo nuomone, nepatiko ir isejo...o yra tokiu...aiskinasi, dar labiau burbula pucia...toks vaizdas kad paciom demesio truksta...juk pacios ir gadinat tema...po tokiu pasisakymu, nei autores, nei kitos kurios kuriniu net nesimato....jei reikia demesio, tai pacios susikurkit tema...ir koliokites ten....ryskiai trukumas meiles is vyro....o kai jos truksta...ne prie interneto reikia sedeti ir visus kolioti... mirksiukas.gif
Atsakyti
...is pradziu skaiciau....patiko....
paskutiniai puslapiai nuteike nemaloniai (nesusilaikau neparasius) - merginos, ko jus tokios piktos????? kur Jusu gerumas....atlaidumas...pagaliau sypsenos???? Juk vietos po saule uzteks visoms.....
Eglytia, norisi ir rasyk......man grazu....kam nepatinka te neskaito, o jei skaito ir dar turi ka pasakyti - manau pliusiukas tau.....

Piktosioms - nusisypsokit, sypsena sielos bucinys.....nejaugi neturit problemu??? nejaugi neturit gerio??? as galiu uzduoti aibe klausimu, bet....
Atsakyti
Matote, kad jūsų-piktųjų ne tiek ir daug belieka..vienoms, ačiū Dievui, nusibosta koliotis tarpusavyje, ar mano adresu, kitos galbūt tiesiog susipranta..o vat kelios dar turi nuodų, ir matyt, kol jų neišbaigs, tol čia lies tulžį, gadindamos temą doh.gif
Gadindamos temą sakau dėl to, kad nepyktis buvo sukurta temelė, o kūrybai(mano ar kitų, reikėtų bent kiek ją gerbti, arba tiesiog neskaityti, kaip jau minėjau) ax.gif 4u.gif
Nė vienos tiesiogiai neišvariau, nekritikavau vien iš kažkokio piktumo(kurio, beja, ir nebuvo iš mano pusės), tik paprašiau paskaityti nuo pradžių 4u.gif gal tai ir buvo mano klaida.
Žmonės vis dar užsuka ir skaito, ir atsiranda tų, kuriems patinka, ką čia randa..bet pilnai sutinku su tuo, ką paskutinės nuomonės autorė pasakė..kad nelabai malonu skaityti pabaigoje kelis lapus kvailų piktumų nelabai aišku kam..man..mano kūrybai..tam, kad neva pasijutot nepastebėtos, išprašytos..gal meilės trūkumas..gal kaltas atėjęs ruduo..nežinau, bet, mielosios, gal jau gana? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Kai už lango lyja lietus
Liūdesys netikėtai aplanko..
Tu lapą imi į rankas, ir išmargini popierių baltą.

Liejas ašaros tavo - lietaus
Ir nušluostyt jų nieks neskubės:
Parašyki šiandien kuo daugiau,
Baltas lapas neskaudins širdies.

Mano kūryba, o jei turit pykčio, leiskit jį sugert popieriui.
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2008 09 18, 08:09)
Kai už lango lyja lietus
Liūdesys netikėtai aplanko..
Tu lapą imi į rankas, ir išmargini popierių baltą.

Liejas ašaros tavo - lietaus
Ir nušluostyt jų nieks neskubės:
Parašyki šiandien kuo daugiau,
Baltas lapas neskaudins širdies.
Mano kūryba, o jei turit pykčio, leiskit jį sugert popieriui.

Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Vienatve, į tave, tarsi į šaltą vandenį krentu,
kai kasdienybės tvaiko negaliu pakelti.
Su kokiu palengvėjimu grimztu
į tavo blankų krištolinį šaltį...
Čia nardau aš verpetuose minčių,
lyg bangomis jomis žaidžiu,
kol miegas parmeta į kietą guolį
mane, tarsi atšalusį skenduolį.
Aukštybėse kvėpuot sunku,
tačiau žemumoje...visur aplink tamsu.
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 09 16, 17:39)

Sveikos. Trumpam užsukau smile.gif Šiaip jau tai ir aš buvau gražiai išprašyta unsure.gif Nors eidama į šį forumą maniau, kad savo kūrybą čia gali dėti visi. Įdėjau ir aš. Žinoma, prieš tai paskaičiau kitus kūrinėlius ir dar nustebau, kad mažai čia rašančių... smile.gif Nė nepagalvojau, kad šis forumas Eglytės. Tik vėliau, kai buvau maloniai pabaksnota atsibusti ir nedėti savo kūrybos į ne savo forumą supratau, kad čia tik Eglytės... smile.gif Tiesą pasakius, nemalonu tą minutėlę pasidarė, bet gerai pagalvojus, visai neverta sukti galvos smile.gif Gal ir nebus Eglytė gera poete, bet jau ne mums spręsti. Kažkas gerai pasakė, juk čia ne kokia literatų svetainė, kad tik TIKRI poetai ir rašytojai galėtų rodytis... doh.gif Tegul rašo, asmeniškai man, tai visai netrugdo. Ankščiau dar pasiskaitinėdavau ir rasdavau gražių pasakymų, nors ir banalių... Tiesą pasakiu, tai daugelis kūrinėlių tokie panašūs blush2.gif Na, bet nesvarbu.. mirksiukas.gif Tik norėjau pasakyti, kad Eglytė čia gali dėti ką panorėjusi, rašyti tai, kas jai patinka. Juolab, kad patinka ir kai kurioms mamoms. Tik siūlyčiau išmokti gerbti ir priimti kitus smile.gif
Atsakyti
Ojaj, trukt už vadžių, vėl iš pradžių doh.gif
Jau kalbėjom, ir aš persiprašiau, jei kas pasijautė išprašytas mirksiukas.gif
Ir tik paparašiau kelių žmonių paskaityt nuo pradžių (bet prašymas, kiek žinau nelygu paliepimui), o po to ir pati pagalvojau, kad nėra skirtumo, gali kas nori dėti savą kūrybą, taip ir parašiau, gaila, kad tai visi praleido ir dar kaltinat, kad dedu tik savo biggrin.gif
Aj, nepykit, bet nebenoriu, kad vėl užvirtų tie patys ginčai.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti