Įkraunama...
Įkraunama...

Kūryba :)

Kalbėki, pasakyki ką jauti. Atšals kava - liksiu aš nepaliesta... Aš čia - pasislėpus tamsoje. Manęs kol prašvis tu ieškoki debesyse, žvaigždėse, mėnesienoje, lietuje, ryto rūke, vakarinėje migloje... Švelniose mažo šuniuko akyse, geroje knygoje, saldžiame, vanile kvepiančiame kreme, ilgesyje... Ieškoki manęs viskame.
Ir jei tiek nuėjęs vis dar nerasi manęs - neverki. Juk jau ir taip lyja lietus, kuris į žemę beria apsunkusius lašus. Tu tik švelniai, nebyliai mano vardą kartoki... Tada aš išbėgsiu į šaltą rudens vėją. Lėksiu per drumzliną dangų į išsvajotą pasaulį, kurį atradau su tavim. Pro šalį slinks pilki sapnai, o ausyse skambės lietaus lašų melodija - kietesnė už plieną, šaltesnė už ledą. Ir dabar jau žinau, kad tavęs niekur negalėsiu surasti...nes pamiršai manęs laukti. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
labai gražu wub.gif taip su meile parašyta wub.gif tokio gero jausmo senai neskaičiau.Ačiū wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėjūnė @ 2009 06 25, 17:09)
labai gražu  wub.gif  taip su meile parašyta  wub.gif  tokio gero jausmo senai neskaičiau.Ačiū  wub.gif  thumbup.gif  4u.gif

Nepatikėsit, bet turiu kaip jūsų avatarą, kuris laukė savo eilės įpusėjus vasarai hihihi.gif bet dabar bus atidėtas tolesniems laikams mirksiukas.gif cool.gif
Ačiū 4u.gif

Niekada nesakyk, kad mane kada nors kas nors mylės labiau, nei Tu dabar. Niekada nesakyk, kad pliaupiant lietui kiaurai permirksiu visus rūbus. Aš tik atsigersiu truputį gaivumos... Niekada nesakyk, kad tyro džiaugsmo nebūna. Jį kiekvieną dieną gali pamatyti mažo vaiko akyse: kai apkabina mamą, kai įstengia pats atsisėsti ir smėlyje pirštuku išvedžioti šiltą ilgesį. Tyresnio džiaugsmo dar nesu mačiusi!
Niekada man nesakyk, kad krintančios dangaus kruopos šaldo širdį. Nevisuomet... Kartą ėjau gatve ir dangus žėrė gausybę baltų, purių kamuoliukų tiesiai į mano rausvą nuo vėjo veidą. Jie krito taip greitai, taip stipriai, kad nebespėjau gaudyti! Kaip tuomet buvo "šilta" širdy. Gatve žygiavau pakelta galva, su plačia šypsena lūpose... Niekada nesakyk, kad draugo žodžiai skaudina. Juk negali skaudinti „pasiilgau tavęs“, „tu šiandien toks mielas“, "myliu tave". Nesakyk, kad mama mane užmiršo. Ją visuomet nešiojuosi širdyje, akyse, delnuose... Būnant kartu, nors ir mintyse, neįmanoma vienai kitos pamiršti. Niekada nesakyk, kad gėris utopija. Jo tiek daug, jog dažnai lieka nepastebėtas. „Duok padėsiu“, „neliūdėk“, „nekelk!Tau sunku“. Negi to nevadini gerumu? Niekuomet man nesakyk, kad mano žodžiai Tau melas... Per daug skaudėtų. Bet net tuomet turbūt nemokėčiau pykti...nes Tu...Tu dar viena brangianybė mano mažučiam pasauly. Ten, kur gyvenu aš...ir jau įsileidau Tave. Tik niekuomet man nesakyk, kad nori iš čia pabėgti. Man patinka Tavo medum kvepiančios lūpos...ir laime spindinčios akys. Tu esi tai, ką jau seniai tyliai paslėpiau savo vertybių sistemos aukščiausiame stalčiuje. Ir tai mane džiugina, nes su Tavim gyventi man dar labiau gera! wub.gif
Atsakyti
gražu wub.gif
Egle ,tai galiu tau jį perleisti rolleyes.gif
Ir nesikreipk į mane "Jūs " tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėjūnė @ 2009 06 26, 10:06)
gražu  wub.gif
Egle ,tai galiu tau jį perleisti  rolleyes.gif
Ir nesikreipk į mane "Jūs "  tongue.gif

Ne ne, viskas gerai mirksiukas.gif turiu iš ko rinktis tongue.gif šitą galvojau laikinia užsidėjau, bet va, kaip prilipo, tai neina nusirengt bigsmile.gif biggrin.gif
Ok 4u.gif
Atsakyti
Skrenda pūkas į saulę!
Nešasi saują juoko ir puodelį mėtų arbatos...
Garuoja jaukumas,
Skęsta migloje Tavo šypsnis.
Ateisiu pasitikti,
Kad tu nepaklystum nakty – tarp laiko ir vėjo.

Labanakt... wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2008 08 29, 19:28)

Jaučiu, kaip sunki po kaklu
stačiai pasikorus vienatvė.

Kokia įdomi mintis. Užkabino 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 06 27, 14:16)
Kokia įdomi mintis. Užkabino  4u.gif  wub.gif

4u.gif

Delne pasislėpė delčia. Į akis krito žvaigždės. Vėjai nesuprato, ką vadinau kančia. Blaškėsi saulės ir lietūs lijo į veidus... Apsnigta vienuma žalio bokšto fone. Parymau virš naktinių miesto žiburių, laukti geriasnių laikų.
Ir kodėl pravirko dangus. Viesulai purtė ant medžių šakų užmigusį sniegą. Vis bėrė į naktį suskilusius stiklo kamuoliukus. Aš stovėjau viduryje užpustyto tako ir sudėjusi atgrubusias nuo speigo rankas, kalbėjau maldas. „ Mano, Dieve...o gal Angele...kam? Kodėl? Aš taip aklai tikiu ir nesuprantu, kam išvijai mano nerimą į nemigo iškankintą naktį? Kam atėmei tikrumo jausmą?.. Sudrąskei tikėjimą. Papylei abejones... “ .
Stoviu ir jaučiu baimės akis įsmigusias nugaroje. Vėjas taršo vėlyvą vasarą saulės numylėtus, bučiuotus plaukus... Dabar, ledinėj nakty niekas nemyli, negali užjausti ir priglausti į glėbį, kur galėčiau ramiai pasislėpusi sulaukti ryto.
Tiesiu rankas, bet nėra šalia kitų delnų, kurie sušildytų manuosius... O kad galėčiau išrauti sau iš širdies, akių, lūpų ir delnų tai, ką į juos įdėjai...
Dabar noriu tik girdėti širdžių plakimą. Noriu jausti Tavo alsavimą, tiesiog...kad galėčiau žinoti, jog Tu šalia. Noriu nebijoti sėdėti juodoje vienatvės naktyje... Ar galiu tikėtis, kad iki ryto Tavęs sulauksiu? Ir jei užmigsiu pusnyje, ryte prabusiu, o jei ir ne, tai vis viena būsiu Tavo glėbyje? Tikiu...tikiu...tikiu...aš dar tikiu....merkiasi akys...apleidžia jėgos...o aš vis dar tikiu Tavim...visai kaip tą pirmą dieną, vos Tave pamačiusi...tikiu...ir meilė gyvena ledais apsikausčiusioje sieloje.
Man laikas. Kas žino – gal greitai susitiksim...
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2009 06 27, 22:06)
4u.gif
Delne pasislėpė delčia. Į akis krito žvaigždės. Vėjai nesuprato, ką vadinau kančia. Blaškėsi saulės ir lietūs lijo į veidus... Apsnigta vienuma žalio bokšto fone. Parymau virš naktinių miesto žiburių, laukti geriasnių laikų.
Ir kodėl pravirko dangus. Viesulai purtė ant medžių šakų užmigusį sniegą. Vis bėrė į naktį suskilusius stiklo kamuoliukus. Aš stovėjau viduryje užpustyto tako ir sudėjusi atgrubusias nuo speigo rankas, kalbėjau maldas. „ Mano, Dieve...o gal Angele...kam? Kodėl? Aš taip aklai tikiu ir nesuprantu, kam išvijai mano nerimą į nemigo iškankintą naktį? Kam atėmei tikrumo jausmą?.. Sudrąskei tikėjimą. Papylei abejones... “ .
Stoviu ir jaučiu baimės akis įsmigusias nugaroje. Vėjas taršo vėlyvą vasarą saulės numylėtus, bučiuotus plaukus... Dabar, ledinėj nakty niekas nemyli, negali užjausti ir priglausti į glėbį, kur galėčiau ramiai pasislėpusi sulaukti ryto.
Tiesiu rankas, bet nėra šalia kitų delnų, kurie sušildytų manuosius... O kad galėčiau išrauti sau iš širdies, akių, lūpų ir delnų tai, ką į juos įdėjai...
Dabar noriu tik girdėti širdžių plakimą. Noriu jausti Tavo alsavimą, tiesiog...kad galėčiau žinoti, jog Tu šalia. Noriu nebijoti sėdėti juodoje vienatvės naktyje... Ar galiu tikėtis, kad iki ryto Tavęs sulauksiu? Ir jei užmigsiu pusnyje, ryte prabusiu, o jei ir ne, tai vis viena būsiu Tavo glėbyje? Tikiu...tikiu...tikiu...aš dar tikiu....merkiasi akys...apleidžia jėgos...o aš vis dar tikiu Tavim...visai kaip tą pirmą dieną, vos Tave pamačiusi...tikiu...ir meilė gyvena ledais apsikausčiusioje sieloje.
Man laikas. Kas žino – gal greitai susitiksim...

labai grazu...
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 06 27, 22:32)
labai grazu...

ačiū 4u.gif

O čia, jeigu kam įdomu, aprašyta mano paskutinė kelionė į Italiją wub.gif
www.supermama.lt/forumas
Atsakyti
labai noriu paprasyti kokio talentingo zmogiuko, kad pagelbetu sukurti man laiska labai ipatingai progai. tai va, noreiau kaip nors prasmingai ir jausmingai (panasiai kaip cia ideti pamastymai) pranesti savo vyrui kad as laukiuosi. sestadieni bus musu vestuviu metines ir taip jau sutapo kad padovanosiu jam sia zinia. tai bus turbut romantiskiausias vakaras- gamtoj pastatytas staliukas dviem su zvakem as lauksiu jo pasipuosus. jis dar neitaria ka zadu jam pasakyti. jauciuosi labai laiminga , kad man atrodo jog nesugebesiu deramai pasakyti jam kokia apdovanota jauciuosi. uztai ir prasau pagalbos sukurti nedideli laiska, nebanalu ir nepersaldu, bet giliai uzgriebianty naujos gyvybes esme. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2009 07 22, 19:24)
labai noriu paprasyti kokio talentingo zmogiuko, kad pagelbetu sukurti man laiska labai ipatingai progai. tai va, noreiau kaip nors prasmingai ir jausmingai (panasiai kaip cia ideti pamastymai) pranesti savo vyrui kad as laukiuosi. sestadieni bus musu vestuviu metines ir taip jau sutapo kad padovanosiu jam sia zinia. tai bus turbut romantiskiausias vakaras- gamtoj pastatytas staliukas dviem  su zvakem as lauksiu jo pasipuosus. jis dar neitaria ka zadu jam pasakyti. jauciuosi labai laiminga , kad man atrodo jog nesugebesiu deramai pasakyti jam kokia apdovanota jauciuosi. uztai ir prasau pagalbos sukurti nedideli laiska, nebanalu ir nepersaldu, bet giliai uzgriebianty naujos gyvybes esme. ax.gif  blush2.gif

Ujuj, kokia graži idėja wub.gif kaip miela.. tik labai gaila, kad neparašėt į AŽ, nes čia nepamačiau laiku..tik šiandien doh.gif Mielai padėčiau, bet spėju jau nudžiuginot vyrą padovanodama tokią gražia "paslaptį" 4u.gif
Atsakyti