QUOTE(Achilles @ 2009 06 27, 14:16)
Kokia įdomi mintis. Užkabino
Delne pasislėpė delčia. Į akis krito žvaigždės. Vėjai nesuprato, ką vadinau kančia. Blaškėsi saulės ir lietūs lijo į veidus... Apsnigta vienuma žalio bokšto fone. Parymau virš naktinių miesto žiburių, laukti geriasnių laikų.
Ir kodėl pravirko dangus. Viesulai purtė ant medžių šakų užmigusį sniegą. Vis bėrė į naktį suskilusius stiklo kamuoliukus. Aš stovėjau viduryje užpustyto tako ir sudėjusi atgrubusias nuo speigo rankas, kalbėjau maldas. Mano, Dieve...o gal Angele...kam? Kodėl? Aš taip aklai tikiu ir nesuprantu, kam išvijai mano nerimą į nemigo iškankintą naktį? Kam atėmei tikrumo jausmą?.. Sudrąskei tikėjimą. Papylei abejones... .
Stoviu ir jaučiu baimės akis įsmigusias nugaroje. Vėjas taršo vėlyvą vasarą saulės numylėtus, bučiuotus plaukus... Dabar, ledinėj nakty niekas nemyli, negali užjausti ir priglausti į glėbį, kur galėčiau ramiai pasislėpusi sulaukti ryto.
Tiesiu rankas, bet nėra šalia kitų delnų, kurie sušildytų manuosius... O kad galėčiau išrauti sau iš širdies, akių, lūpų ir delnų tai, ką į juos įdėjai...
Dabar noriu tik girdėti širdžių plakimą. Noriu jausti Tavo alsavimą, tiesiog...kad galėčiau žinoti, jog Tu šalia. Noriu nebijoti sėdėti juodoje vienatvės naktyje... Ar galiu tikėtis, kad iki ryto Tavęs sulauksiu? Ir jei užmigsiu pusnyje, ryte prabusiu, o jei ir ne, tai vis viena būsiu Tavo glėbyje? Tikiu...tikiu...tikiu...aš dar tikiu....merkiasi akys...apleidžia jėgos...o aš vis dar tikiu Tavim...visai kaip tą pirmą dieną, vos Tave pamačiusi...tikiu...ir meilė gyvena ledais apsikausčiusioje sieloje.
Man laikas. Kas žino gal greitai susitiksim...