Įkraunama...
Įkraunama...

Kūryba :)

Saulė teka..dangų budina. Paukščiukai ryto giesmę giedodami bando per naktį prikimusias stygas atgaivinti. Žolėje ridinėjasi maži rasos lašeliai: žiogui atsigerti..boružei nusiprausti...skruzdėlytei prisipilti sklidinus ąsočius ir parnešti ant pusryčių stalo. Bunda garsai: girgžteli kambario durys..prasiveria langas...subraška grindų lentos. Vėjas budina mišką - ošia pušys, liaunom gijom apkabindamos savas dukružėles, jų pašonėj šnabždasi samanos.
Nubusk ir Tu iš meilės, gerumo ir ilgesio šalies. Parnešk rasotų pievų dobiliukų, lašelį mėlyno dangaus ir pilną gervuogių krepšelį, kurias suvalgius, po likusiais kvapniais lapeliais paslėpsi geros dienos naujieną.
Greičiau! Nubusk, nes negaliu tiek ilgai laukti. Degu nekantrumu... lenkiu pirštus, mintyse skaičiuoju savaites..ir taip plačiai šypsausi, kad tuoj prapliupsiu juoktis. Kaip gera. Ramybės, tikrumo ir meilės laikas.
Jau prabudai?! Na, mylimasis, pramerk akis ir džiugiasiu nuspalvinsiu tavas mintis. Jauti? Tuksena širdutė. Dar viena mano širdutė, su akytėm, lūpytėm, riesta nosyte..savom rankytėm ir kojytėm. Jauti? Tai mūsų..dukra ar sūnus nesvarbu, svarbiausia tai, ką į jį sudėjom - žemuogėmis kvepiančią meilę, vanilinį ilgesį, vyšniomis dvelkiantį jaukumą, ankstyvos vasaros jazminų žiedų gražumą, margaspalvio drugelio svajones ir boružės trapumą... Sudėjom dangų, žemę ir žvaigždes. Nukirpom abejonių kasas..ir dabar, išaušus naujai dienai, galime dalintis nauja gyvybe, užgimusia iš mūsų gerumo delnų. 4u.gif
Atsakyti
kai0 gražuu 4u.gif
galima pasveikinti? 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 08 03, 17:03)
kai0 gražuu  4u.gif
galima pasveikinti?  4u.gif  drinks_cheers.gif

mane pasveikinti? blink.gif oj ne, dar ne tongue.gif biggrin.gif
Tiesiog, prieš tai mergina prašė kažko panašaus, bet pamačiau per vėlai..tačiau, po kelių valandų visvien apie tai paglvojau, apie tą naują gyvybę ir susidėliojo žodžiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2009 08 03, 20:34)
mane pasveikinti? blink.gif  oj ne, dar ne tongue.gif  biggrin.gif
Tiesiog, prieš tai mergina prašė kažko panašaus, bet pamačiau per vėlai..tačiau, po kelių valandų visvien apie tai paglvojau, apie tą naują gyvybę ir susidėliojo žodžiai wub.gif

Aa biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Ir aš pasidalinsiu savo kūryba.. ;>

Šitą sukūriau būdama 13-kos.. :>

Norime skraidyti! Bet kas tai pasakė? Ar tai svajonė? Ar svajonės pildosi? Tai palieku jūsų vaizduotėje...
O aš bijau skraidyti! Pažadėjau, bet nuvyliau – išsigandau, neišdrįsau... O gal dar nepervėlu? Įsibegėjau... išskleidžiau sparnus - nušokau, bet pajutau, kad aš krentu žemyn... Ant debesio sustojau. Kažkas mane sulaikė... Apsisukau, pažvelgiau aukštyn ir pamačiau mielas, tyras akis, o lūpos ištarė tik vos kelis žodžius, bet jų užteko pajėgt skraidyt. Sukaupęs visą drąsą, ryžtingai aš nušokau ir supratau kaip gera skristi! Vėjas man kedeno plaukus, apačioje mažos gėlės man šypsojosi, debesys buvo baltučiai ir tokie lengvi, kaip pūkas, kaip ir aš... Pasijutau toks laisvas, norėjosi rėkti. Net nemaniau, kad iš aukštai miškas atrodo toks gražus, ką jau kalbėti apie upelį vinguriuojantį jame. Pro šalį praskrido paukštis, jis išpletė akis ir išsižiojo: Tu skraidai? Tau pavyko! Jaučiausi labai laimingas. Džiaugdamasis pamačiau apačioje siektą tikslą. Net nepajutau kaip nusileidau, nes nežinojau šito jausmo... mane pasitiko medžiais apaugęs žalias laukas, kurio viduryje buvo namukas, toks šviesus ir šiltas. Iš jo išlindo linksmas veidas, nusišypsojo jis. Atidaviau jam savo džiaugsmą, ir tai ką liepė duoti ji. Jau buvau bekeliantis sparnus, kai jis atidarė namo dureles ir pasiūlė pailsėti. Aš sutikau, juk taip ilgai pas jį skridau...
Atsakyti
QUOTE(Mildusia :> @ 2009 10 29, 14:50)
Ir aš pasidalinsiu savo kūryba.. ;>

Čia asmeninė Eglės tema.. blush2.gif
Atsakyti
Labai gražiai rašot Egle.. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 10 29, 17:13)
Čia asmeninė Eglės tema..  blush2.gif

nu kodėl dabar vėl TAI pradėt? doh.gif viskas gerai, tegul rašo VISI, kas turi ir nori ir gali kažką pasakyti, perduoti žinią, o galbūt tiesiog išlieti širdį mirksiukas.gif
kas apsilanko dažniau čia žino, kokia košė buvo užvirus dėl to "galima negalima visiems čia pasisakyti" ir AŠ visom keturiom UŽ tą pasisakymą 4u.gif

QUOTE(Just. @ 2009 10 30, 08:11)
Labai gražiai rašot Egle.. 4u.gif  wub.gif

labai ačiū 4u.gif
tik pasutiniu metu galva užkimšta kitais dalykais..nors, vienas dėstytojas pasakė, kad diplominis - tai irgi kūrybinis darbas biggrin.gif bet man deja taip neatrodo..
Atsakyti
Tiesiog žaviuosi tais, kurie moka mintis, pamąstymus, gražius žodžius, jausmus sudėlioti popieriuje. Pati tokių gabumų neturiu. Man sunku surasti žodžius. Va, kalėdoms norėčiau parašyti vyrui laišką. Savo sutuoktiniui. Gal net padėkos laišką. Nes ištikrųjų jis to vertas. Atrodo, turiu minčių, galvodama susigraudinu, o išdėlioti viso to popieriuje nemoku. Gal turite kokių minčių. Gal pasidalintumėt. Aišku, čia nebūtų autentiškas mano laiškas, bet... Manau, kad neblogai ir su kitų pagalba padėkoti žmogui.
Atsakyti
QUOTE(RimaBUr7323 @ 2009 12 06, 19:22)
Tiesiog žaviuosi tais, kurie moka mintis, pamąstymus, gražius žodžius, jausmus sudėlioti popieriuje. Pati tokių gabumų neturiu. Man sunku surasti žodžius.  Va, kalėdoms norėčiau parašyti vyrui laišką. Savo sutuoktiniui. Gal net padėkos laišką. Nes ištikrųjų jis to vertas. Atrodo, turiu minčių, galvodama susigraudinu, o išdėlioti viso to popieriuje nemoku. Gal turite kokių minčių. Gal pasidalintumėt. Aišku, čia nebūtų autentiškas mano laiškas, bet... Manau, kad neblogai ir su kitų pagalba padėkoti žmogui.

gal tai bus OT blush2.gif , bet pamačiau šį gražų sumanymą thumbup.gif ir panorau pasakyti..:

atsipalaiduokit, pasiduokit minčių, tiksliau jausmų srautui, apeikit sąmonę, ir ... rašykit smile.gif tegu viskas liejasi laisvai ir spontaniškai. kaip automatinio rašymo būdu. paskui galima tą teksta paredaguoti atrinkti gražiausias vietas ir pan.
parašykite, ką jautėte pačiomis žaviausiomis jūsų kartu praleistomis akimirkomis, pasileiskit į prisiminimus, prisiminkit pokalbių nuotrupas, ryškiausius įspūdžius, kada virpėjote labiausiai, parašykite, ką jis jums reiškia, kalbėkit nesivaržydama... nesvarbu jei vietomis tai atrodys kaip dienoraštis ar monologas su savim, nesvabu, jei tekstas nebus poetiškas, nesvabu, jei atskiros pastraipos neturės tarpusavy nei stilistinio nei semantinio ryšio (juk galima rašyti laišką ne per vieną kartą, o pribėgant laikas nuo laiko, ryte, vakare, naktį..) svarbu įtikinamai ir nuoširdžiai perteikti jausmą..
tiesiog jauskite ir žodžiai atsiras... 4u.gif
beje, jei rašote (rašėte) dienoraštį galima ir iš jo išrankioti gražiausias mintis skirtas jam ar apie jį ir tokių citatų rinkinuką surašyti į kokią dekoratyvinę mini knygelę.. rolleyes.gif

aš anksčiau labai dažnai dovanodavau vyrui laiškus ar pasveikinimus, bet kadangi jis jų neskaito, tai lioviausi rašyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 07 gruodžio 2009 - 03:11
QUOTE(RimaBUr7323 @ 2009 12 06, 18:22)
Man sunku surasti žodžius. 

Gal turite kokių minčių. Gal pasidalintumėt. Aišku, čia nebūtų autentiškas mano laiškas, bet... Manau, kad neblogai ir su kitų pagalba padėkoti žmogui.

o jūs jų labai ir neieškokit mirksiukas.gif kai tik aplankys tos gražios mintys, prisiminimai, atmintyje iškils jaukiausios judviejų akimirkos..pagriebkit bet kokį lapelį ar servetėlę ir užrašykit. Jei daug galvojate apie tai, kaip jums gera kartu su vyru, prisimenate daug gražių dalykų už ką norite padėkoti, tai manau ilgai netruksit, kai pamatysit, jog turim visą pluoštą tokių "minčių lapelių", beliks juos sudėlioti. Arba dar geriau, į kokį nors rėmą ar knygelę sudėkit tuos lapelius, nosinaites ant ko rašėte..tai bus pats tikriausias jūsų nuoširdumo įrodymas wub.gif

Aš, žinoma, galėčiau pasistengti padėti, bet jau ne kartą įsitikinau, kad LABAI sunku rašyti už kitą žmogų, juolabiau jei tai adresuojama ktam to žmogaus mylimam asmeniui.. tik jūs žinot kas kaip ir kodėl mirksiukas.gif tad duokit laisvę fantazijai ir viskas bus gerai.
Sėkmės 4u.gif

QUOTE(trr @ 2009 12 07, 02:59)
gal tai bus OT  blush2.gif , bet pamačiau šį gražų sumanymą  thumbup.gif  ir panorau pasakyti..:

aš anksčiau labai dažnai dovanodavau vyrui laiškus ar pasveikinimus, bet kadangi jis jų neskaito, tai lioviausi rašyti...

labai jums pritariu drinks_cheers.gif

gaila..(kad neskaito). Bet gal kada nors prisimins juos atsisės ir visus perskaitys 4u.gif kaip sakoma, viltis miršta paskutinė.
Atsakyti
Dėkui, mergaitės, už palaikymą. Pastūmėt mane į priekį. Gal kas nors ir pavyks? Ačiū už mintis.
Atsakyti