QUOTE(Celtic*Sun @ 2009 06 20, 14:34)
Eglytia,
tavo kūrybos braižas kažkuom primena J.Ivanauskaitės, jeigu įterptum daugiau satyros elementų, tai neatskirčiau išvis

bet be galo gražu ir malonu skaityti...
Man tai turbūt didžiausias komplimentas, kokį esu girdėjusi

Labai gerbiu šią "kūrėją". Net vienam darbui (studijose) rengiau būtent šios rašytojos gyvenimo ir kūrybos pristatymą
Ačiū
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 06 20, 22:43)
norėčiau paklausti kuriančių.. visada buvau kūrybinga ir kupina minčių. ko tik nedariau.. kūriau eilėraščius, rašiau proza, dainavau, piešiau, iš širdies šokau, kūriau muziką... vnž dariau daug ir labai tuom džiaugiausi, man to reikėjo. bet. susipažinau su savo dabartiniu vyru, pagimdžiau dukrelę. praėjo jau keli metai, kurti noriu, bet
nebeturiu iš ko 
galva visiškai tuščia, sieloj irgi tuščia... bandžiau kurti tekstą dainai (muzika man didžiausias įkvėpimas), bet nei tekstas, nei muzika nesikuria... klausau savo mėgstamos muzikos ir šiurpuliai per kūną eina, bet iš savęs negaliu išspaust nieko... nei pikto, nei gražaus, nei sentimentalaus... žodžiu jaučiuosi tuščia. bjauru. ir sunku. jaučiuosi kaip išspausta kempinė

nors dukrelę labai myliu, galėčiau apie ją gražiausius žodžius rašyti, bet nejaučiu prasmės.. apie vyrą negaliu nieko tokio ypatingo parašyt, nes nieko ypatingo kaip ir nejaučiu.. jaučiuosi sausa ir noriu vėl pajusti tą menišką įkvėpimą. kaip?
Gal nepatikėsit, bet suprantu Jus

Paauglystėje aš TIEEEK rašiau (gal neviskas buvo "l.protinga" ir mąslu, gal trūko brandumo ir t.t., bet tai man padėjo gyventi, padėjo IŠgyventi kai kuriuos tikrai sunkius gyvenimo etapus), o dabar palyginus su tais metais, žymiai mažiau rašau.. Šis pavasaris man buvo ksuadus ir taip pat "negalėjau" rašyti..tiesiog negalėjau, neturėjau ką kaip ir kodėl..nesinorėjo, mintys nelipo..galima apibūdinti kaip kam patogiau suprasti.
Dabar vėl po truputį atgyja tas noras kurti. Nežinau, ar tai išvis įmanoma paaiškinti. Kartais sunkios akimikos, netektys "verčia" išlieti jausmus popieriuje..kartais nieko nesinori, tiesiog sėdėti ir tas mintis pasilikti sau... Geri dalykai taip pat skirtingai, vieną kartą jausmai kunkuliuoja ir tu rašai rašai rašai, kitą kartą - nekyla ranka rašyti, nors tu ką..

Kūryba man - mistika. Žavi, viliojanti, atbaidanti, klusni, reikli, užjaučianti, paguodžianti ir t.t...
Patarimo, TimbaLimba, neturiu, gaila, bet neturiu

Turi KAŽKAS įvykti, kas tiesiog neleis nerašyti, mintys pačios liesis..kada tai ateis, turbūt nežinoniekas, belieka laukti
Kiekvieno kūrybos suvokimas ir etapai skirtingi. vieni sėdi prie senų spausdinimo mašinėlių ir "tauškina" klavišais mintis į popierių, kiti naudojasi šiuolaikinėmis naujausiomis technologijomis, dar kiti rašo tik popieriuje (save priskirčiau šiems).. Vieni ištisas dienas rašo ir nepavargsta, nepritrūksta jėgų, noro, minčių..o kiti - prisėda retkarčiais, treti - rašo bet kur bet kada, kai turi ką pasakyti.
Sėkmės savęs ir kūrybos "ieškojime"