Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus dailės akademija, VDA

Man smalsu apie fotografijos specialybę - nori stori mano sesė. Ar galit kas papasakot, kokie šansai įstot iš pirmo karto, ką reikia mokytis, ar reikia gerai mokėti dirbti kompu, na ir visokie kitokie dalykai svarbu... labai lauksiu info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 10 04, 00:40)
... tada norisi rūkti tiesiai kad ir į tą VDA, ir kalnus nuversti- tik kad nebūtų vėl problemų su darbu paskui- kai nežinosi kurion pusėn traukti, kai išeisi apsigynusi diplomą. Todėl labai norėčiau jau dabar bandyti darbintis kažkur, kad iš karto būčiau arčiau dailės, ir paskui tik liktų kilti karjeros laipteliais- ....

kaip jum sekasi? 4u.gif

man va šitoj vietoj kilo klausimas, kaip jūs įsivaizduojat "kilimą karjeros laiptais" dailės, ypač keramikos srityje? g.gif beje, menas kaip tik ta sritis, kad dažnam išėjusiam su tuo diplomu neaišku, kurion pusėn patraukti... g.gif
tuo pačiu paklausiu kodėl jus traukia būtent keramika? kuo ji traukia?

o dėl amžiaus nereikia baimintis, tai totalus menkniekis, jūsų amžius ten mažiausiai visiem rūpi... tik nežinau ką patarti su kita fobija unsure.gif gal bandykite ruoštis privačiai.. g.gif
linkiu įveikti visas baimes ir eiti toliau link tikslo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamparam @ 2009 04 29, 16:16)
Man smalsu apie fotografijos specialybę - nori stori mano sesė. Ar galit kas papasakot, kokie šansai įstot iš pirmo karto, ką reikia mokytis, ar reikia gerai mokėti dirbti kompu, na ir visokie kitokie dalykai svarbu... labai lauksiu info  4u.gif

mano draugė norėjo stoti tai kartu ieškojom informacijos, buvom susitikę su studijuojančiais fotomedia. per stojamuosius reikia fotografuoti natirumortą, kompozicijai kažką, panašiai kaip ir tapyboj tik viską fotografuoji. dar yra piešimo egzaminas bigsmile.gif biggrin.gif turi kažkiek mokėti piešti.
daugiau labai tiksliai nežinau tai ir nesakau, kiek esu mačius tai yra neblogų darbų thumbup.gif

QUOTE(trr @ 2009 04 30, 01:09)
beje, menas kaip tik ta sritis, kad dažnam išėjusiam su tuo diplomu neaišku, kurion pusėn patraukti... 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif todėl abejojančiam geriau į tai nesivelti, jeigu abejoji ar eisi tuo keliu, ar neisi... dabar mokslas bus mokamas, tai išvis unsure.gif tačiau jei esi tvirtai įsitikinęs kad eisi tuo meno keliu vienaip ar ktaip, nes jokia kita sritis tavęs netraukia ir buhalteriu nebūsi, tai pirmyn, kitos alternatyvos nei akademija Lt nėra... sad.gif
Atsakyti
uzpraeitais metais stojant i fotografija nereikejo fotkint. viska jie piese sad.gif

Atsakyti
sveiki, visi.. atrimiausiu metu zygiuosiu i vda kursus, svajoju baigti interjero dizaina, baisoka kazkaip. nes rankoje 2,5 metu kaip piestuko nelaikiau ir pagrindai kurios turejau jau seniai kazkur prapuole.. ehh, kazin kaip ten visi.. bus profai, ar bus tokiu kaip as.. koks idomu destytoju poziuris i tokius nemoksas..? bet svajones, noriu reiia gi pildyti, beje gal yra cia kas siemet prades lankyti vda stojamuosius kursus.. ?
Atsakyti
Keliu temutę į viršų - gal kas žinot ar yra kokie kursai ar studijos VDA na tokiems panokusiems studentams smile.gif ax.gif Labai norėčiau studijuoti antrąjį aukštajį savo malonumui. Domintų tapyba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PA-ry-žius @ 2009 09 15, 18:20)
Keliu temutę į viršų - gal kas žinot ar yra kokie kursai ar studijos VDA na tokiems panokusiems studentams smile.gif  ax.gif Labai norėčiau studijuoti antrąjį aukštajį savo malonumui. Domintų tapyba smile.gif

ieikite i vda puslapi, ir stajanties skyriali.. rasoma apie parosiamuosius kursus... priema visus. eina ir tie kurie baige aukstaji ir kartais ne viena...
Atsakyti
Sveikos,
Gal yra kas studijuoja VDA Telšių fakultete juvelyriką ir kalvystę? smile.gif Labai įdomu būtų sužinoti šį bei tą... smile.gif
Atsakyti
Help gal kas studijuoja tokia forma ir galetu pasidalinti informacija..Esu baigusi vienas studijas ir jau dirbu, taciau labai noreciau igyvendinti savo didele svajone ir studijuoti meno studijas, o tiksliau tapybos studijas..Deja Lietuvoj VDA nera tokio elementaraus dalyko kaip vakarines studijos, kaip yra vakaruose..VDA tinklapyje radau info apie "nenuosekliasias studijas", t.y. zmogus pasirenka atskirus dalykus, o isklausius visa programa netgi galima gintis diplomini darba t.y.kaip suprantu gauti diploma. Del pacio paskaitu lankymo parasyta taip <''Studijos vyksta vakarine ar kita abiem sutarties pusėms priimtina forma">. Bet man idomu ar ten tikrai yra reali galimybe su destytojais susitikti vakare? lotuliukas.gif Zodziu gal kas turi ispudziu ar ziniu apie tai?
Kitas variantas apie kuri galvoju yra VPU dailes vakarines studijos..bet prisipazinsiu man siek tiek pasireiskia snobizmas ir as nelabai noreciau mokintis pedagoginiam lotuliukas.gif Tuo labiau manes visiskai nedomina pedagogines disciplinos, o tik tie dalykai kurie susije su daile unsure.gif Kita vertus pasiziurejau internete, jog ten desto tokie zinomi ir aktyviai besireiskiantys meninkai kaip Bartkevicius ir Liandzbergis..Tai va gal yra ten studijuojanciu (ypac vakarinese studijose) ir galinciu papasakoti kokia ten pati paskaitu (studiju) kokybe ir ar ten studentus stengiasi orentuoti i mena ir kuryba, ar tos dailes kaip sakant tik pagrindai, nes "mokytojos tai ne dailininkes ir joms uzteks ir tiek"..Ir apskritai galvoju,ar baigus pedagogini yra perspektyvu kaip sakant isilieti i "menini gyvenima", t.y. ar meno galerijos pripazista kaip profesionalus ir priima i parodas ir pan..na zodziu buciau labai dekinga, jei pasidalintumet savo patirtim smile.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas stoja i VDA siais metais,sakykit kaip reik pateikt darbus namu darbu perziurai?
Atsakyti
o mane tai labai domina ka galetumete pasakyti apie freskos - mozaikos spec.?smile.gif
idomi sritis. idomu, konkursas didelis? ir ar daug zmoniu grupej buna?
Atsakyti
Kažko nedaug čia studijuojančių ar baigusių unsure.gif ar yra studijavusių nemokamai? Kokiais balais egzaminus išlaikėt, kokie mokykloj pažymiai buvo? Kiek darbų nešėt prieš egzaminus? Jei aš galvoju apie tekstilę, dizainą, tai ar galiu nešti savo siūtus drabužius ar panašiai? Ar stojant duoda naudos diplomai iš įvairių konkursų,projektų ir pan.? Kokius darbus dirbat tos, kurios jau baigėt? ax.gif
Atsakyti