Aš kaip ir norėčiau stoti

Bet su pasiruošimu sunkiai man-
aš turiu socialinę fobiją,tai man kursų lankymas, ar pivačiai, atima visas jėgas ir yra kančia, o ir pinigų marių reikia. Praleidau jau daug užsiėmimų akademinio piešimo

Padai svyla,nes norėčiau studijuoti, o štai kas gaunasi...Bet paskutiniu metu taip galvą įsiskauda, kad paskui net iki vėmimo visada daeina, o ypač kursuose sėdint penkias valandas, tai jaučiu dar ir įtampa nuo tos fobijos prideda, tai kaskart kai pareinu namo, būna dvi tabletės citramono, ir iškart į lovą, ir dažnai nuo to skausmo iki ryto neina užmigti, ar nepraeina iki ryto.. O iš kursų važiuojant autobusu, vos neapsivemiu nuo galvos skausmo ir pykinimo.. Nu tai man jau net neinant ten tuo laiku ir tą dieną kai būna kursai, ima skaudėti galvą ir pykinti... Nu dar susirgusi buvau, tai praleidau jau marias užsiėmimų, ir dabar jau net nepatogu eiti- jaučiu jau jie ten žmonių skulptūras paišo...
Man sunku dar, kad taip vėlai, jei būt anksčiau, jaučiu tas galvos skausmas nebūtų toks baisus- net nežinau kas man čia būna ir kodėl taip... O taip svajoju baigti mėgstamą spec,
bo esu baigusi tokią, pgl kurią negaliu dirbti- neturiu būdo savybių, ir turint tą fobiją, neįmanoma dirbti tokio darbo...
Tai dabar jau nedaug laiko iki egzų, o man dar tas pasiruošimas stringa taip

dabar nežinau ar man eiti dar bandyt į kursus, praleidus nežinia kiek, ir kankintis nuo galvos skausmų, ar samdyti privačiai, bet skelbimą tik vieną mačiau vda skelbimų lentoje, kur padeda pasiruošti stojantiems , akademiniam piešimui ir kompozicijai

bet bijau, kad neišeis nieko man čia

Kažkaip tas skelbimas jau nukabintas, tai bijau, kad gal jau neruošia tas kas ten privačiai, o ir kainos bijau- labai stabdo pinigų trūkumas- o tas pasiruošimas tiek daug kainuoja, kad baisu, jog neliks santaupų mokėti už mokslą, ir vos užteks už privačias pamokas, jei kas apskritai apsiims mokyti, jei rasiu kas moko.. bo laikas tirpsta, mano fobijos pjauna, galvos skausmas nepakeliamas būna kai tas penkias valandas kursuose sėdėti reikia taip vėlai vakare..
O dar vienas niuansas- bendroji kompozicija- ar aš nerandu informacijos vda puslapyje, ar tokių kursų jie neorganizuoja?

-juk egzaminas tai bus iš akad. piešimo, ir dar vienas iš bendrosios kompozicijos, ir lygtai iš specialybinės kompozicijos
Aš į keramiką norjau stoti- nesuprantu kodėl mane traukia tokios neperspektyvios specialybės, bet kažkaip kitkas netraukia ir psio šiai dienai
Tai vat irgi neaišku kaip jie siūlo ruoštis tai kompozicijai, jei nieko neorganizuoja, jokių kursų ... Na, kiek žinau, tik lygtai dizaino, ar pan. katedra organizuoja kažkokią kompoziciją, bet kaip suprantu, tai tik tiems, kurie ten stoja į tą fakultetą... Nieko nesuprantu
vat irgi nebaigusi aš jokios čiurlionkės nei nieko panašaus, be to niekam nesakau, ir pinigų trūksta, tai tokia nerįžtinga ir plaukiojanti jaučiuosi, bet labai noriu, o taip nedrąsu ir nepatogu, kad esu jau kažką baigusi, ir taip paikai elgiuosi, dargi į tokią spec. stodama

Nu bet noriu, net negaliu ramiai gyventi atsisakiusi tos minties, ir reikia, nes negaliu dirbti to, ką baigiau

laukiu pirmadienio, kad galėčiau prisiversti pasiskambinti tiems privatiems, o kaip tik ir į kursus reiktų ryt eit, bet jau net nedrįstu -gal geriau privačiai ?

Kažkaip drąsiau ir užtikrinčiau jausčiausi, ir gal tas laikas taip vėlai nebūtų...
O dar iš jų reglamento nelabai supratau, ar jie iš viso priima baigusius jau kokį kitą universitetą, specialybę kitos, ne menų, ne dailės pakraipos

Ir neaišku, kiek už mokslą reiks mokėti- juk buvo reformos tos visos aukštojo mokslo, bet taip ir neaišku, kas pasikeitė vda tvarkoje

Nu man pasimetimas kažkoks... Ir skambinti , aiškintis baisiai nepatogu, kai reiks prisipažinti kad jau esu su magistru

Jau skambinau dėl kažko, tai pusę dienos neprisiskambinau, ir neaiškumų liko... dabar privalau kuo greičiau pasiskambinti visur, susižinoti viską, ir su tais privačiais susisiekti, bet man dėl tos fobijos, tokie dalykai, skambinimai, pokalbiai, lankymai, tikra kančia:oh
Bet reikia peržengti per save, ir kuo greičiau, skubiai- nes reikia susitvarkyti gyvenimą, noriu, ir nėra laiko jau mėtytis ir tempti gumą..ne tas amžius jau, kad leisčiau sau atidėlioti.. Tai ryt bandysiu imtis priemonių, nors bus labai, labai sunku perlipti per save..

Gal man prisižadėti čia kam nors, kad prisiversčiau- gal tada pavyks ?