Dar savo vaika nebuvau palikus vieno. Viska darom kartu ir derinam laika, aišku dabar jau lengviau nes didesne.
Niekada gyvenime nepalikčiau mažo vaiko vieno ,nei miegančio ,nei nemiegančio

na as palikdavau
ir anksti ryte palikdavau miegancia ,kol nuvesdavau dicki i darzeli,o darzelis galima sakyti kieme
,nes zinau mazoji kai viskas gerai ramiai miega. dar keblumu jokiu nekildavo,o dabar jau miegancia palieku su dickiu.nes kai suserga vaikai , tai reikia suktis kazkaip.siaip palieku su neramia sirdim

NIEKADA nepalieku maziukes vienos namuose,nebegu isnesti siuksliu,i rusi,ar pas kaimyne....
palikdavau saviškius porai minučių- šiukšlių išnešti, į parduotuvę pirmame aukšte- štai taip: dėdavau mažiuką į šokliuką, o vyresniąjam pultą TV ir pasakydavau, kad eisiu pirkti pieno. bet pirmadienį nutrūko šokliukas ir praskėlė spyruoklė mažiui galvą
. gerai, kad buvom namie daugiau NIEKADA nepaliksiu nei akimirkai

Mažiaus nepalieku nei minutei vieno namuose.
QUOTE(vandene6 @ 2008 06 18, 23:05)
palikdavau saviškius porai minučių- šiukšlių išnešti, į parduotuvę pirmame aukšte- štai taip: dėdavau mažiuką į šokliuką, o vyresniąjam pultą TV ir pasakydavau, kad eisiu pirkti pieno. bet pirmadienį nutrūko šokliukas ir praskėlė spyruoklė mažiui galvą
. gerai, kad buvom namie daugiau NIEKADA nepaliksiu nei akimirkai

As niekada nepalieku viena namie nei minutei.. vyras kai buna su mazium,palieka porai minuciu kambaryje, nes rukyti islekia..as tam nepritariu
nes mano mazius gyvsidabris visur lenda ropsciasi...

buvau palikusi savo 5 metu sūnų viena,nes labai reikejo,grižus radau ji verkianti,nes nuvertė televizorių.
Nu cia gal ir issigasit kai as papasakosiu
bet mane palikdavo namie viena 1 m. 8 men., ir nieko man nenutiko... tik is langu rankrnas istraukdavo, kad as ju neatidaryciau
nes megdavau i balkona iseiti, 5 aukstas, vaizadas geras kedute pasistacius
o neleido manes i darzeli, kad as menesi laiko praklykiau kaip isprotejus ir pasizadejau sedet namie gerute... tai kadangi nebuvo kitos iseities tai pabande palikinet ir viskas gerai baigesi
bet nezinau ar galeciau savo vaikucius palikti taip
tikriausiai nea

bet nezinau ar galeciau savo vaikucius palikti taip