Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate namuose vieną?

QUOTE(mamytedaiva @ 2008 12 04, 16:07)
mane tevai nuo 4 metu palikdavo viena namie...gyvenom daugiaaukstyje 9 aukste... kur buvo ju protas... as savo vaiku nepalieku, net neisivaizduoju kaip tai imanoma... o dar jei daugiaauksty... prisimenu kaip atsinesdavau i balkona kede, uzlipdavau ir persisverud per turekla ziuredavau ka daro kaimynai... dabar paniskai bijau aukscio... ir SAVO vaiku uz jokius pinigus taip nepalikciau

QUOTE(Brigita110 @ 2008 12 05, 02:12)
palieku 3-4-5h dicke lotuliukas.gif ,maziuka porai minuciu,kol isnesiu siuksles.ilgiau schmoll.gif atsimenu is vaikystes,kaip mane mama miegancia buvo palikus,kad nubegt iki parduotuves,o as atsibudau,issigandau,nes buvo tamsu,ziema doh.gif rado stovincia laiptinej su naktiniais doh.gif buvo gal 5m.

nieko sau prisiminimai iš vaikystės blink.gif Bet, anksčiau turbūt taip įprasta būdavo. Mane, palikdavo vieną gal nuo penkių metų. Gyvenom nuosavame name, kaime. Tai ir lauke ir name būdavau. Bet, būdavo tarybiniai laikai, mažiau pavojų aplinkui, visokie kaimynai akyli kaime, ir draugai rolleyes.gif
Atsakyti
nepalieku ir artimiausiu metų nežadu to daryt nors sūnui jau 6..jis ir pats prisibijo išleidžia tik šiukšlės išmest ..beto pradėjo tamsos bijot verysad.gif
Atsakyti
oi tikrai nepalieku ir dar koki 9 metai nezadu to daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
as palikdavau savo klecka, kol dicki (jam 3 metukai) i darzeli nuvesdavau, nu apie 10min uztrukdavom, tiesiog nebudavo ka daryti, o parsivesti eidavom kartu su maziuku dickio, dabar as einu jau i darba, tai savo klecko jau nebepalieku vieno
Atsakyti
Nepalieku.Nebent automobilyje uzmiega prisegta savo keduteje,tai galiu palikti porai min. degalu uzsipilti ir puodeliui kavos nusipirkti ax.gif
Atsakyti
Nepalieku,nebent miega,tai iseinu siuksles isnest
Atsakyti
ir aš nepalieku, tikrai manau kad ir kitoms nevertėtų ax.gif ypač mažesnių... juk tiek visko gali nutikti....
Atsakyti
Aš nepalieku, nebetn iki pašto dežutes (užtrunka puse min.), bet duru nerakinu, dar užsitrenks. biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes!
savo didesnius buvau palikus kelis kartus, kuriuos atsiminsim ilgai,duzes duru stiklas-aciu Dievuliui be nelaimiu,jau nekalbu apsemtus kaimynus,ir visus zaislus isskridusius pro balkona-gerai kad ne patys...
tad daugiau jokiu palikimo vienu namie-kaip sakoma saugokis tai ir dievas apsaugos...
Atsakyti
Nepaliekam rolleyes.gif
Atsakyti
As taip paskaiciau ir apsalau doh.gif Nejau jus nesate vaiku palike blink.gif o cia kaz kas pasake kad dar 10metu tikrai nepaliks doh.gif Pagimdziau antra dukra kai dickei buvo septyni su puse metu. Visada leidziau vyresniai rupintis mazaja.Pirma karta palikau vienus ir begau iki vaistines uztrukau gal 15min sirdis galvojau isoks kol sugrysiu.Gryzau o jie gugoja kartu wub.gif paskui pradejau specialiai palikineti siuksles nesiau tongue.gif per tas 5-10min ramybes toks atokvepis. Dicke nelabai megsta po parduotuves vaikstineti tai dazniausiai palikdavau namuose prasiau perskaityti pasaka kokia kad galetu man papasakoti o paskui leisdavau pazaisti.jai zinau kad uztruksiu neilgai palikdavau abu vaikus namuose, palikdavau visas koses ir arbateles. Paskui dukra ismoko keisti sauskelni smile.gif Dabar jai jau greit 9 metai Jie puikiai sutaria wub.gif mazoji atsibudus keliauja pas dicke i kambari wub.gif labai bijoju kad vyresnioji prades pavideti mazajai bet jauciu kad dabar jie turi ypac stipru rysi thumbup.gif Be to mano vyresne dukra pati atsisake dar pirmoje klaseje kad as ja vedziociau i mokykla, taip nuo septyniu metu pradejo i mokykla eiti viena, gyzta tai pat viena po mokyklos dazniausiai eina i sokius tai gryzta tik apie 16-17val.Gryzta ruosiam pamokas ir praktiskai linksmybems nera laiko. O paskutyniu metu pastebejau kad vyresnioji geriau eis su draugem pasilinksminti nei su manim ir mazaja eis pasivaikscioti.Is pradziu galvojau kad kazkas blogai kad mazai skiriu jai laiko. Bet vaikai auga ir jie turi savo poreikius ir juos reikia gerbti...Ojojoj isijauciau wub.gif labai jas myliu.Dar vienas niuansas mano vyras jureivis ax.gif todel tenka suktis kaip gali 4u.gif
Atsakyti
vienos mazes nepaliekam namie,dar kai didesnei dukrai buvo 7metai tai abieju irgi nepalikdavom,tik kai sunus budavo,dabar didesnei devyni su puse,pora val palikom abi,jokiu problemu nebuvo,sau ramiai abidvi filma ziuri smile.gif
Atsakyti