As taip paskaiciau ir apsalau

Nejau jus nesate vaiku palike

o cia kaz kas pasake kad dar 10metu tikrai nepaliks

Pagimdziau antra dukra kai dickei buvo septyni su puse metu. Visada leidziau vyresniai rupintis mazaja.Pirma karta palikau vienus ir begau iki vaistines uztrukau gal 15min sirdis galvojau isoks kol sugrysiu.Gryzau o jie gugoja kartu

paskui pradejau specialiai palikineti siuksles nesiau

per tas 5-10min ramybes toks atokvepis. Dicke nelabai megsta po parduotuves vaikstineti tai dazniausiai palikdavau namuose prasiau perskaityti pasaka kokia kad galetu man papasakoti o paskui leisdavau pazaisti.jai zinau kad uztruksiu neilgai palikdavau abu vaikus namuose, palikdavau visas koses ir arbateles. Paskui dukra ismoko keisti sauskelni

Dabar jai jau greit 9 metai Jie puikiai sutaria

mazoji atsibudus keliauja pas dicke i kambari

labai bijoju kad vyresnioji prades pavideti mazajai bet jauciu kad dabar jie turi ypac stipru rysi

Be to mano vyresne dukra pati atsisake dar pirmoje klaseje kad as ja vedziociau i mokykla, taip nuo septyniu metu pradejo i mokykla eiti viena, gyzta tai pat viena po mokyklos dazniausiai eina i sokius tai gryzta tik apie 16-17val.Gryzta ruosiam pamokas ir praktiskai linksmybems nera laiko. O paskutyniu metu pastebejau kad vyresnioji geriau eis su draugem pasilinksminti nei su manim ir mazaja eis pasivaikscioti.Is pradziu galvojau kad kazkas blogai kad mazai skiriu jai laiko. Bet vaikai auga ir jie turi savo poreikius ir juos reikia gerbti...Ojojoj isijauciau

labai jas myliu.Dar vienas niuansas mano vyras jureivis

todel tenka suktis kaip gali