Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate namuose vieną?

Vyresniji viena teko palikti kelis pusdienius kai buvo sesiu metu, palikom jam viena mobilu, namie pries iseinant prislepiau daug mazu siurprizu (zurnalu, saldumynu, zaisliuku)o paskui su vyru skambinom kas 20 min pakaitom ir aiskinom kur surasti staigmena. O mazyli vienu metuku esu palikus su dickiu iki pardes nulekt, nes miegojo zadint nenorejau, bet parduotuve pas mane sekancios durys, tai gal 3 min uztrukau.
Atsakyti
Kai begu iki pasto dezutes , tai palieku kartais... bet siaip nea... labai tie mazyliai daug visokiu netiketu uzsiemimu sumasto doh.gif
Atsakyti
schmoll.gif niekada nepalieku
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2008 05 23, 16:36)
Vyresniji viena teko palikti kelis pusdienius kai buvo sesiu metu, palikom jam viena mobilu, namie pries iseinant prislepiau daug mazu siurprizu (zurnalu, saldumynu, zaisliuku)o paskui su vyru skambinom kas 20 min pakaitom ir aiskinom kur surasti staigmena. O mazyli vienu metuku esu palikus su dickiu iki pardes nulekt, nes miegojo zadint nenorejau, bet parduotuve pas mane sekancios durys, tai gal 3 min uztrukau.

na nezinau,kaip tu nebiaji?kad ir skambinanyt,kas penkias minutes g.gif ne uz ka nepalikciau,kad ir suslepus viska pavojingo,randa vaikai ka iskrest
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 23, 23:19)
na nezinau,kaip tu nebiaji?kad ir skambinanyt,kas penkias minutes g.gif ne uz ka nepalikciau,kad ir suslepus viska pavojingo,randa vaikai ka iskrest

tiesa sakant nebijojau, kad jis ka iskrest gali-sesiu metu nemazas ir nekvailas, labiau pergyvenau, kad jam nebutu baisu vienam. O dabar pagalvojau kazin ka daro dauguma pradinuku mamu g.gif na as nedirbu nes turiu maziu, bet siaip tai iki desimt metu namie negaleciau sedet? ka ju darot?
Atsakyti
niekada nepalikau ir nepalikciau, net jei reikia islekti iki parduotuves, kuri 1minute kelio nuo mano namu, jei miega- tai mieganti pasiimu mirksiukas.gif
Atsakyti
nepalieku, tik kai miega siuksles kulkos greiciu nubegu ismest ir viskas, ir tai sirdis dauzosi kol su liftu vaziuoju...
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2008 05 24, 11:02)
O dabar pagalvojau kazin ka daro dauguma pradinuku mamu  g.gif na as nedirbu nes turiu maziu, bet siaip tai iki desimt metu namie negaleciau sedet? ka ju darot?

Taigi, pati dirbu mokykloj ir tenka bendraut su tėvais ( dažniausiai pirmokų-antrokų tėvams neramu ) - pamokos baigiasi 12-13 val, o tėvai dirba iki 17. Gerai, jei namuose laukia seneliai, bet yra tokių, kurie tą laiką praleidžia vieni ( tada tėvai ir skambina kas pusdvalandis) ( aišku yra tėvų, kurie vaiko nepasigenda ir po 17-tos valandos doh.gif ) . Man brolio pirmaklasė - iki 15 valandos panašiai būna namuose viena - mergaitė protinga, paaiškinta, kas galima. Su mažesniais aišku, kitaip - jei miega, - nubėgu iki pašto dėžutės, išdžiaustau skalbinius lauke, atsinešu žiemą malkų, šiltnamį palaistau, dar ir gėles paraviu po langu. Jei nemiega - tai palikta būna minutei-kitai - kol iki rūsio nušuoliuoju bulvių ar uogienės, kol tuos pačius skalbinius gelbsčiu nuo lietaus . Namas nuosavas, tai toli lakstyt nereikia.

Kita vertus - nelaimė gali atsitikt ir esant pačiam namuose - kol wc sėdėsim.... ( nors maniškė tai dar dažnai žiūrovu jame pabūna blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 24, 13:50)
Taigi, pati dirbu mokykloj ir tenka bendraut su tėvais ( dažniausiai pirmokų-antrokų tėvams neramu ) - pamokos baigiasi 12-13 val, o tėvai dirba iki 17.

Lietuvoj tikrai nesamone kazkokia, man baisu ziuret kai pypliai vieni vaziuoja namo unsure.gif Italijoj pradinej mokykloj (iki 11 metu mazdaug) vaikai sedi iki 16.30, yra ir prailginta grupe, bet vienu namo niekas neisleidzia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija23: 24 gegužės 2008 - 14:30
nepalieku ir niekada nepalikinejau. schmoll.gif
Atsakyti
Niekada nebuvau palikus, ir nežadu iki kokių 6 metų.
Atsakyti
Vyresnėlę, nuo 5 metų buvau kelis kart apie 15 min palikus, kol nuėjau iki parduotuvės. Filmukus įjungiau - taip ir radau žiūrinčią. Dar kelis kart šiukšles nešiau, po keletą minučių sugaišau. Ji rami, supratinga, paaiškini ko negalima, atšauna - žinau lotuliukas.gif Mažesnį vaiką būtų baisu palikti, nežinai kas šaus į galvelę doh.gif
Mažąją tai tik laikraščių, šiukšlių, vežimėlį iš 5 aukšto tempiant esu palikus, ir tai dažniausiai kai miega.
Abiejų ilgesniam laikui nepalieku, mažylė verks, didžioji jos dar nepanešios, sunki. Kam vaikui užkrauti atsakomybę - nutiks kas, tai kaltinsi save. Nežinau kaip kitąmet reiktų mokyklinukei puse dienos vienai būti. Tiesa, dar žadu būti namie, tai bent pirmoje klasėje gal bus ramiau... smile.gif
Atsakyti