Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate namuose vieną?

[quote=vaivos juosta,2008 05 11, 14:52]
Kažkaip kilo klausimas, ar daug mamyčių palieka mažylius ir išbėga, pvz. trumpam pas kaimynę ar į parduotuvę?
Prisipažinsiu, kartais palieku miegančią ir žaibo greičiu nulekiu į greta esančią parduotuvę. Nors ji tik už kelių žingsnių ( sugaištu daugių daugiausiai 4-5 min), bet skuodžiu atgal kaip įgelta, nors grįžus visada randu parpiančią.

karta palikau 5 minutems miegancia, bet skuodziau kosminiu greiciu ir su didele baime, kad nebutu prabudus kai duris rakinau biggrin.gif
Atsakyti
viena vieninteli kart palikau penkioms min., begau iki masinos, bet palikau nemieganti, 'susitariau' kad mama tuoj pareis, kad nieko blogo nedaryt ir t.t.,
Atsakyti
nepalieku,nes kazkaip bijau,maza kas gali atsitikti,bet cia aisku tik mano tokie isitikinimai,gal ir ne visai protingi mirksiukas.gif
Atsakyti
palieku tik mieganti ir einu pasiravet savo gelynu ir siaip pasitvarkyt aplink nama! aisku labai daznai ateinu paziuret! g.gif
Atsakyti
Jokiu būdu nepalieku nei miegančio,nei nemiegančio schmoll.gif Dar per mažas mirksiukas.gif Nes labai greitai gali pasikeisti situacija ir gali nespet laiku grįžti doh.gif Draugės vaikas taip ir užspringo žaisliuko maža dalele,tai rado jau mėlynuojantį,kai sugrįžo,o buvo tik iki draugės kažko pasiskolint kitan aukštan išėjus doh.gif Tai šitas atvejis dar labiau sustiprino mano baimes unsure.gif
Atsakyti
Nepalieku vieno, nebent labai trumpam mieganti, kai reikia iki rusio nubegti ar siuksles isnesti 4u.gif
Atsakyti
esu palikus miegancia,20min nieko neatsitiko schmoll.gif
Atsakyti
Palieku jei reikia siuksles kokias isnest,ar sode pasitvarkyt...
Pries pora savaiciu buvau pabandzius palikt viena nemieganti ir eit maudytis ax.gif ,uztrukau apie 30min..Radau sedinti prie tv,ar dar pakeliui pora kompaktu ismetytu lotuliukas.gif dar visada kai einu i vonia,ar rankas nusipraust ar ka padet,tai iskart moja ate biggrin.gif
Atsakyti
na as nepalieku.. schmoll.gif ir taip yra mamyciukas, jei jau nemato manes, tai jau kapiec doh.gif asaru pakalne... jei jau kur reikia eiti, tai ir maziu tempiuos kartu.. dar per mazas vienas but. rolleyes.gif
Atsakyti
Ne minciu nebuvo schmoll.gif Viska susitvarkom abu rolleyes.gif jei miega isnesu tik siuksles 4u.gif
Atsakyti
Mieganti tai buvau palikus max5 min ar iki masinos nubegti ar siuksles isnesti bet kai griztu tai liekiu tiesiog, sau stresa darau doh.gif ir kiekviena karta galvoju daugiau tikrai nepaliksiu biggrin.gif
Atsakyti
Kai gyvenom name, tai ne kartą esu palikusi 5-10 minučių, eidama pas kaimynę ar važiuodama į parduotuvę.Visada palikdavau katik užmigusią, tai žinodavau kad tikrai nepabus.Dabar gyvenam bute, tai nei karto nesu palikus vienos, nei 2 minutėm.
Atsakyti