Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate namuose vieną?

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 11, 13:52)
Kažkaip kilo klausimas, ar daug mamyčių palieka mažylius ir išbėga, pvz. trumpam pas kaimynę ar į parduotuvę?
Prisipažinsiu, kartais palieku miegančią ir žaibo greičiu nulekiu į greta esančią parduotuvę. Nors ji tik už kelių žingsnių ( sugaištu daugių daugiausiai 4-5 min), bet skuodžiu atgal kaip įgelta, nors grįžus visada  randu parpiančią.

Tai ar paliekate vaikus namuose vienus?

tik iki konteinerio šiukšlių išnešti. kai mažesnė buvo, nueidavau pieno (į kiemą diedulis atveždavo). Dabar nea... bijau. ji iš lovytės išsirepečkoti išmoko schmoll.gif užsiklyktų viena nubudusi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 11, 13:52)
Kažkaip kilo klausimas, ar daug mamyčių palieka mažylius ir išbėga, pvz. trumpam pas kaimynę ar į parduotuvę?
Prisipažinsiu, kartais palieku miegančią ir žaibo greičiu nulekiu į greta esančią parduotuvę. Nors ji tik už kelių žingsnių ( sugaištu daugių daugiausiai 4-5 min), bet skuodžiu atgal kaip įgelta, nors grįžus visada  randu parpiančią.

Tai ar paliekate vaikus namuose vienus?

Nė minutei schmoll.gif
man tai visai nesuprantama, kaip galima palikt tokį pyplį vieną, nors jis ir miegotų... schmoll.gif
Atsakyti
dabar jau palieku keliom minutem-siuksles isnesti ir t.t.,bet ir per tas kelias minutes sugeba prikresti-paskutini karta i akvariuma pieno stikline ipyle doh.gif ,tai jau stengiuos kad ir siuksles isnesti-kartu vestis
Atsakyti
niekada nepalieku vieno schmoll.gif labai jau judrus jis pas mus,bijočiau palikti net minutėlei unsure.gif
Atsakyti
Ne niekada vienos neesu palikusi. Man tai atrodo nesaugu, o ir vaiko virgdyti, jei nubustų, nesinori.
Atsakyti
KAIP PIETU UZMIEGA NUNESU SIUKSLES IR IKI PASTO DEZUTES ...BET JAU LABAI GREITAI
4u.gif
Atsakyti
esu vienakart palikus, bet kokiom 2-3min mieganti, nulekiau masinos perstatyt, bet begte is 4 auksto zemyn ir aukstyn kaip kulka lekiau.... blink.gif o taip tai nea nepalieku.....ilgeliau, maza kas... blink.gif
Atsakyti
tik šiukšles kol išnešu porai minučių, o daugiau tai niekada schmoll.gif
Atsakyti
Net minties nekilo palikti vieną schmoll.gif , nebent šiukšlių išnešt. Juk gali ir per tas kelias minutes apsisapnavęs prasibusti, išsigąsti ir t.t.
Atsakyti
As gal pora kart buvau miegancia palikusi max. 5 min. ax.gif
Taip paciai bijau, kad neatsibustu - nieko neras namie - ot baime butu ir ryksmo daug. Kam vaikiukui nervus gadinti. doh.gif
Tik kartais su sese vyresne palieku - iki konteinerio nubegu - jis uz kokiu 26 m. blink.gif nuo namo, bet ir aukstas 1. Tai jos tada ziuri pro langa lotuliukas.gif
Atsakyti
Kol buvo maza, nu iki kokiu 3 men. palikdavau, bet tikrai kokiom 5 min, neilgiau, kai paaugo - nei karto. Nes uzsiverks, kazkaip baisu ir gaila.. verysad.gif
Atsakyti
Siaip viska darome kartu.Bet jei labai blogas oras ir reikia i parduotuve,tai pabuna su broliu.Esu kelis kartus palikusi keliom minutem lovyteje,nes suo susitriede. doh.gif Bet nepraktikuoju tokiu dalyku,nes pati maunu irgi kaip igelta namo. doh.gif
Atsakyti