Įkraunama...
Įkraunama...

Keblūs klausimai pokalbio metu

QUOTE(Monrutė @ 2009 01 06, 00:08)
oi su tom atrankos agenturom visko būna
aš ir esu pas jaunutę papuolusi kažkada, kuri nieko neišmanydama apie mano profesiją sprendė apie mano tinkamumą tam darbui iš profesinės pusės

Ojei doh.gif doh.gif doh.gif
Tikiuosi dar apturėsiu darbo pokalbių ir galėsiu papildyti keblių klausimų sąrašą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 06 sausio 2009 - 00:45
matau, kad kas ieško dabar darbo, tikrai klausimų pasitaiko neįtikėtinų
nežinau, kai anksčiau ieškojausi darbo, prieš pora metų, tikrai buvo viskas labai kultūringa....
Atsakyti
Esu dalyvavusi per savo gyvenima tik keliose darbo atrankose, bet keli is ju buvo neprofesionalus ir labai jau ne i tema. Vietoj to kas tiktu mano darbui, klausinejo kokie pazymiai mano diplome, tai siaip juokinga, nes ne pazymiuose esme , jie neatspindi darbuotoju savybiu 100 % biggrin.gif
dar beveik visuose pokalbiuose teko atsakineti ka apie jus pasakytu jusu draugai, kokios jusu gerosios ir blogosios savybes biggrin.gif kode? biggrin.gif tai sita jau buvau ismokusi, apsimesdavau kad kalusimas netiketas ir vaidindavau kad niekad nesu jo girdejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(luxuriukas @ 2009 01 17, 18:58)
Esu dalyvavusi per savo gyvenima tik keliose darbo atrankose, bet keli is ju buvo neprofesionalus ir labai jau ne i tema. Vietoj to kas tiktu mano darbui, klausinejo kokie pazymiai mano diplome, tai siaip juokinga, nes ne pazymiuose esme , jie neatspindi darbuotoju savybiu 100 %  biggrin.gif
dar beveik visuose pokalbiuose teko atsakineti ka apie jus pasakytu jusu draugai, kokios jusu gerosios ir blogosios savybes biggrin.gif kode?  biggrin.gif tai sita jau buvau ismokusi, apsimesdavau kad kalusimas netiketas ir vaidindavau kad niekad nesu jo girdejus  biggrin.gif

o kodėl manot, kad nesvarbūs pažymiai? O dar labiau ką apie Jus mano draugai? Žinoma, Jūs galit ir pameluoti, o kam tada mokytis jei pažymiai nesvarbu? Draugų apibūdinimai labiau realesni nei Jūsų mintys apie save. Man tai normalūs klausimai kaip ir praeitų forumiečių buvę situaciniai klausimai. Situacijos parodo kaip Jūs reaguojat, o tuo labiau duoda situaciją, kur niekada nesat susidūrę, tai juk galima suktis. Gyvenime kiekvienos situacijos ir nežinosi. Pasitaikys kuriozų.

Sėkmės beieškant 4u.gif

Atsakyti
sveikos,

noriu padiskutuoti šių klausimų tema.
labai dažnai pokalbio pabaigoje, jei tai vienas iš pirmųjų pokalbių konkurso eigoje, klausiama:
- kokios jūsų neigiamos savybės?

- ką apie jus pasakytų buvęs (buvę darbdaviai)?
ką pasakytų blogo?

nu ir ką?
nejaugi dabar imti ir iškelti savus trūkumus??? nemalonumus?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 01 26, 16:24)
sveikos,

noriu padiskutuoti šių klausimų tema.
labai dažnai pokalbio pabaigoje, jei tai vienas iš pirmųjų pokalbių konkurso eigoje, klausiama:
- kokios jūsų neigiamos savybės?

- ką apie jus pasakytų buvęs (buvę darbdaviai)?
ką pasakytų blogo?

nu ir ką?
nejaugi dabar imti ir iškelti savus trūkumus??? nemalonumus?

paprastai, kai taip klausiama, tai norima isgirsti kokia tai neigiama savybe, kuri is tikro galetu buti teigiama lotuliukas.gif pvz. as manau, kad esu per daug reikalaujanti is saves ir is kitu, kolegoms tai nelabai patinka.. o darbdaviams tokia "neigiama" savybe juk labai tinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 04 04, 23:53)
paprastai, kai taip klausiama, tai norima isgirsti kokia tai neigiama savybe, kuri is tikro galetu buti teigiama  lotuliukas.gif pvz. as manau, kad esu per daug reikalaujanti is saves ir is kitu, kolegoms tai nelabai patinka.. o darbdaviams tokia "neigiama" savybe juk labai tinka  rolleyes.gif

thumbup.gif super
esu atsakiusi, kad esu per daug tvarkinga, buvo juoko....
Atsakyti
Pats keisciausias kuri esu girdejusi per pokalbi: Kiek kelio zenklu Kaune?
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2009 04 06, 19:19)
Pats keisciausias kuri esu girdejusi per pokalbi: Kiek kelio zenklu Kaune?

Tiek, kiek reikia eismui reguliuoti wink.gif
Atsakyti
Gal čia buvo darbas, susijęs su kelių ženklinimu...
Atsakyti
Paskutiniame pokalbyje dėl darbo kvailiausias klausimas buvo: "Ar naudojatės visuomeniniu transportu?" Taip ir nesupratau kuo tai gali būti su darbu susiję lotuliukas.gif
Atsakyti
Koks turėtų būti atsakymas į klausimą: "Kodėl jus domina darbas 0.5 etato"?
Kai tiesą sakant, domina bet koks, pusės ar pilno etato smile.gif
Situacija: baigiamojo kurso studentė.
Kaip jūs atsakytumėte?
g.gif
Atsakyti