Įkraunama...
Įkraunama...

Keblūs klausimai pokalbio metu

QUOTE(Venice @ 2010 11 17, 11:32)
Koks turėtų būti atsakymas į klausimą: "Kodėl jus domina darbas 0.5 etato"?
Kai tiesą sakant, domina bet koks, pusės ar pilno etato smile.gif
Situacija: baigiamojo kurso studentė.
Kaip jūs atsakytumėte?
g.gif

Sakyk, kad mokaisi ir nepavyks suderinti darbo pilnu etatu su mokslais (kad negali praleisti paskaitų, nes žymimas lankomumas ir pan.).
Arba pasakyk tiesą, jei matai, kad darbdavys normalus, žmogiškas, supratingas. Tai matosi pokalbio metu akivaizdžiai.
Atsakyti
Pirmadienį kaip tik eisiu i pokalbį del darbo.
Pagalvojau, kad šiuo metu sunkiausia man pačiai bus užduoti klausimų darbdaviui, nes tai jau bus trečias atrankos etapas ir man kaip ir viskas aišku (pakankamai žinau ir apie įmonę, ir kokia bus mano kompetencija, atsakomybės ribos, motyvacinės sistemos ir kodėl išėjo prieš tai dirbes zmogus...
Ko dar galėčiau paklausti?
Atsakyti
QUOTE(Kamėja @ 2010 11 19, 02:28)
Pirmadienį kaip tik eisiu i pokalbį del darbo.
Pagalvojau, kad šiuo metu sunkiausia man pačiai bus užduoti klausimų darbdaviui, nes tai jau bus trečias atrankos etapas ir man kaip ir viskas aišku (pakankamai žinau ir apie įmonę, ir kokia bus mano kompetencija, atsakomybės ribos, motyvacinės sistemos ir kodėl išėjo prieš tai dirbes zmogus...
Ko dar galėčiau paklausti?

O as manau net nebutina nieko klausti. Tiesiog galima pasakyti, kad pirmai pradziai jau susipazinai su viskuo ka minejai (pakankamai žinau ir apie įmonę, ir kokia bus mano kompetencija, atsakomybės ribos, motyvacinės sistemos ir kodėl išėjo prieš tai dirbes zmogus) Bandyk perteikti, kad nekantrauji imtis darbo, isilieti i kolektyva ir nori parodyti kad tikrai iompetetingai atliksi savo pareigas. Na kazka panasaus, nes nezinau kokios tai pareigos. Patikek kai jau eini i trecia pokalbi darbdaviai labiau nori pamatyti darbuotojo uzsidegima dirbti...
Atsakyti
O kaip elgtis , kai pokalbis pakrypsta apie finansus...pastovus klausimas - kokie jusu finansiniai lukesciai..? kaip pasielgti, kad per daug saves nenuvertintum ir per daug neuzsiprasytum?
Atsakyti
QUOTE(asiuklis1 @ 2011 01 18, 15:00)
O kaip elgtis , kai pokalbis pakrypsta apie finansus...pastovus klausimas - kokie jusu finansiniai lukesciai..? kaip pasielgti, kad per daug saves nenuvertintum ir per daug neuzsiprasytum?

reikia žinoti koks atlyginimas yra tų pareigų, kiek uždirbai prieš tai, juk jei gaudavai 4000 nesakysi, kad mane tenkina ir 1000lt 4u.gif
Atsakyti
O kaip atsakytumėt į klausimą ''ar esate užsispyrus?'' arba į klausimą ''koks jūsų svajonių darbas?''

Man geriau, kai klausia apie planus po 5 metų, o ne apskritai apie svajonių darbą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(2softly @ 2011 02 02, 12:47)
O kaip atsakytumėt į klausimą ''ar esate užsispyrus?'' arba į klausimą ''koks jūsų svajonių darbas?''

Man geriau, kai klausia apie planus po 5 metų, o ne apskritai apie svajonių darbą. ax.gif

"...tai aisku uzsispyrus ir reikalauju is saves geriausio, nepasiduodu net jei nesiseka ir sis uzsispyrimas labai padeda tiek asmeniniame gyvenime tiek darbe pasiekti geriausiu rezultatu..." smile.gif

Su svajoniu darbu galima suzaisti apstrakciom frazem neminint nei pareigu, nei konkrecios pozicijos. Kai dirbi eile metu supranti ka darai ir tuo megaujies vis labiau tobuleji savo srityje nepamirstant pozityvios darbo nuotaikos, puikaus kolektyvo ir teigiamos darbines aplinkos.

Pabandziau greit parasyti kelis sakinukus su pora minciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NirN @ 2011 02 02, 14:05)
"...tai aisku uzsispyrus ir reikalauju is saves geriausio, nepasiduodu net jei nesiseka ir sis uzsispyrimas labai padeda tiek asmeniniame gyvenime tiek darbe pasiekti geriausiu rezultatu..." smile.gif

Su svajoniu darbu galima suzaisti apstrakciom frazem neminint nei pareigu, nei konkrecios pozicijos. Kai dirbi eile metu supranti ka darai ir tuo megaujies vis labiau tobuleji savo srityje nepamirstant pozityvios darbo nuotaikos, puikaus kolektyvo ir teigiamos darbines aplinkos.

Pabandziau greit parasyti kelis sakinukus su pora minciu smile.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Kaip atsakyti į klausimą "Ar sutiktumėte dirbti jei nemokėtume Jums atlyginimo?" darbas buvo pardavimų ar produkto vadybininkės
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė @ 2011 02 28, 16:43)
Kaip atsakyti į klausimą "Ar sutiktumėte dirbti jei nemokėtume Jums  atlyginimo?" darbas buvo pardavimų ar produkto vadybininkės

Idomu ka jie tuo norejo pasakyti ar tikraja to zodzio prasme nemoketu ar tiesiog nuo pardavimu kazkoks procentas...

O siaip tai galima sakyti, kad aisku smagu butu dirbti tai kas miela, bet reikia buti realistui, pinigai valdo pasauli ir visgi reikia ir valgyti ir apsirengti ir namus islaikyti ir galu gale jaustis zmogumi su savo norais ir pomegiais smile.gif
O jei kalba eina apie procentus, tai reiketu paklausti kiek vidutiniskai uzsidirba kiti vadybininkai, kad tureti bent isivaizdavima apie koki uzdarbi kalba eina... Ir kai pasako suma suzaidimui galima mestelti, kad as visada siekiu geriausio, tai manau uzdirbsiu daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė @ 2011 02 28, 15:43)
Kaip atsakyti į klausimą "Ar sutiktumėte dirbti jei nemokėtume Jums  atlyginimo?" darbas buvo pardavimų ar produkto vadybininkės

Sutikciau, jei apmoketumet buto saskaitas, duotumet pavalgyt ir nupirktumet menesini bilieta. Ai, dar karts nuo karto koki ruba nupirktumet. beee.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė @ 2011 02 28, 16:43)

Cia darbdavys bando provokuoti 4u.gif Nori paziuret kaip zmogus reaguoja i nesamoningus klausimus, ar nepasiduoda pykciui ar siaip kokiom neigiamom emocijoms...
Atsakyt galima, jog siuo metu ieskau darbo, o ne praktikos 4u.gif Griauiia reaguoti su jumoru ir nuleisti toki klausima juokais 4u.gif
Atsakyti