Įkraunama...
Įkraunama...

Keblūs klausimai pokalbio metu

oi pokalbiu yra buve nemazai, labiausiai uzmusantis buvo kai atejau i automobiliu salona ir prasidejus pokalbiui vadovas pasiemes lapa piesinejo lupytes, gelytes visokias, o administratore tylejo ir cv skaite, ne vienas nieko neklausinejo... pradzioj pasimeciua, kas cia galvoju, niekas jiems neidomu? bet ikirtau jog jie tikisi is manes iniciatyvos, tada pradejau savo kalba, pradedant nuo issilavinimo, baigiant nuosavu automobiliu... buvo baisoka smile.gif tuo labiau kad pakviete nepasiruosusia, kaip tik mieste buvau ir paskambino sako laukiam kuo greiciau, tai pasiruosti nebuvo kada smile.gif po pokalbio vadovas paklause kokio darbo tikiuosi ir kai pasakiau kad man labiau tinka darbas prie dokumentu, be jokiu klientu apsaukimu, konfliktu ir aiskinimusi (aisku grazia forma pasakiau kad nenoreciau dirbti vadybininke, kuri vazinejasi po imones ir t.t. na manau suprantate) tai tas vadovas atsove kad man reikia i kapines eiti dirbti doh.gif atsistojo ir isejo, tada pamasciau jog nenoriu visiskai cia dirbti.

Sekmingiausias pokalbis buvo kai paskambino pakviete i gana stambia ir zinoma imone, vakare pasiskaiciusi apie ja nuejau i pokalbi, ne trupucio nepergyvenau, sedejau ir kalbejau su vadovu kaip su sau lygiu, atslikau simuliacine uzduoti ir kai pazadejo kad po poros savaiciu pranes ar prieme ar ne isejau su sypsena, paskambino po keliu dienu, kad as priimta. buvo daug laimes, bet dabar galiu pasakyti kad didele dalis pokalbio priklauso nuo to, kaip nusiteikes tas, kuris atlieka apklausa. jei jam bloga nuotaika, jis suirzes ir t.t. tai gali stengtis nesistenges, bus snipstas, o jei darbadavys atsipalaidaves, istiesu domisi tuo ka tu pasakoji tai pats atsipalaiduoji, nesedi kaip ant adatu ir pokalbis pavyksta.

Labiausiai uzmusa- pasakyk 5 blogasias savo savybes ir kai tai padarai liepia isvardinti 5 geriausias. Sunku, nes kai isvardini blogasias, tai gerasias norisi pasakyti analogiskas blogosioms, bet tada matosi jog specialiai tai darai, o siaip is lempos vel nesinori sakyti, zodziu sunku. Keisciausias klausimas- kaip sutari su seimos nariais ir kodel nenori dirbti savi seimos imoneje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cvvilnius @ 2011 11 10, 15:16)
Nelabai turi reikšmės tos rekomendacijos. Svarbiausia reikalavimai.

blogai manot, netgi labai blogai, nes turi.
Atsakyti
Su tais klausimas, išvardink blogiausias ar geriausias savybes mane jau nužudyt baigia. gun_bandana.gif Kitąkart tik atėjus į pokalbį pareikšiu, kad šito klausimo neklaustų lotuliukas.gif tongue.gif
Labai gerai paskaityt tokias temas ieškant darbo - pasisemi pasitikėjimo savim ir supranti, kad darbdavių būna tokių, kad doh.gif

Man buvo vienas toks nesuprantamas klausimas per pokalbį ne per seniausiai: iš pradžių paklausė, kokio atlyginimo norėčiau, kai pasakiau skaičių, paklausė, kokią apyvartą galvoju padaryt, kad toks atlyginimą man jie mokėtų. Nežinau, gal čia normalus klausimas, bet aš į jį neatsakiau, pasakiau, kad net neįsivaizduoju, kokie čia pas juos planai, kokios apyvartos ir pan., todėl negaliu atsakyt. g.gif
Atsakyti
Ne per seniausiai teko dalyvauti pokalbyje dėl pardavėjos darbo.Parduotuvė tokioj vietoj g.gif ,o šalia visas čigonų taboras targavoja.Tai manęs paklausė kaip žadu šią problemą spręsti,nes čigonai tikrai eis šniūrais ir vogs doh.gif ,o parduotuvė dirba be apsauginių. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LORIJURA @ 2011 11 14, 18:30)
Ne per seniausiai teko dalyvauti pokalbyje dėl pardavėjos darbo.Parduotuvė tokioj vietoj g.gif ,o šalia visas čigonų taboras targavoja.Tai manęs paklausė kaip žadu šią problemą spręsti,nes čigonai tikrai eis šniūrais ir vogs  doh.gif ,o parduotuvė dirba be apsauginių. doh.gif

tai čia pats vadovas/savininkas turėtų spręst šią problemą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LORIJURA @ 2011 11 14, 19:30)
Ne per seniausiai teko dalyvauti pokalbyje dėl pardavėjos darbo.Parduotuvė tokioj vietoj g.gif ,o šalia visas čigonų taboras targavoja.Tai manęs paklausė kaip žadu šią problemą spręsti,nes čigonai tikrai eis šniūrais ir vogs  doh.gif ,o parduotuvė dirba be apsauginių. doh.gif

vat šitai išgirdus, tai bjauru darosi, lyg nuomodami nežinojo, kad ten taboras targavoja doh.gif man teko tokį klausimą turėt, bet žinojau, kad ten čigonai, visas miestas žino, tai pati paklausiau, kaip JIE žada tai spręsti,kokia apsauga, nes juk matė, kur atsidaryti ketina,juk tai ne tik darbuotojų, bet it pardės problema, nes čigonai atbaidys visus potencialius klientus... spėju Jonava, naujasis Eurokos prie turgaus?
Atsakyti
Taip,rasulensija, 4u.gif -tiesiai į 10-ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2011 11 10, 19:23)
blogai manot, netgi labai blogai, nes turi.

Darau atrankas, tai patikėk, tikrai neturi, nes paprastai jau būna susitarta su tuo, kuris rekomenduoja, todėl jokios iš jų naudos. Niekas pagal rekomendacijas darbuotojo nesirenka, svarbiausia, ką žmogus moka.
Atsakyti
Sveikos

gal ne visai į temą čią, bet 4u.gif

Norėjau paklaust, kokių klausimų galima paklaust darbdavio?Tikslus darbo grafikas, aprangos reikalavimai, tikslus darbo apibūdinimas, priemonės žinau..tiesiog būna, kad paklausia ar turiu klausimų, bet dažniausiai pokalbio metu išaiškėja man rūpimi dalykai. Gal yra kokie klausimai, kurie darbdaviui patiktų, 'pliusiuką man uždėtų'
Atsakyti
Jei į visus turėtus klausimus atsakė pokalbio metu, tai tiesiai šviesiai taip ir pasakau. Kažkokių dirbtinių klausimų nebandau lankstyt. Nemanau, kad būtų pliusas kažkoks "iš reikalo" klausimas ax.gif
Atsakyti
O as pasidalinsiu, kad man paskutiniu metu dingsta motyvacija aplamai eiti i tuos darbo pokalbius. Einu einu, einu einu, ir nieko. Ir dar labai blogai, kad darbdaviai net nesugeba pranesti/informuoti apie atrankos pabaiga, ir kad taves nepasirinko. Nesuprantu to niekaip! Negi taip sunku brukstelti standartini sakini ir issiusti ji visiems dalyvavusiems atrankoje... Dar kai to nepadaro imones vadovas, tai kazkiek atlaidziau i tai ziuriu, bet kai to nepadaro pasamdyta atrankos kompanija, nu tai cia isvis - parodo savo darbo nekompetencija, nes tai viena is ju darbo funkciju.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2011 11 18, 10:17)
O as pasidalinsiu, kad man paskutiniu metu dingsta motyvacija aplamai eiti i tuos darbo pokalbius. Einu einu, einu einu, ir nieko. Ir dar labai blogai, kad darbdaviai net nesugeba pranesti/informuoti apie atrankos pabaiga, ir kad taves nepasirinko. Nesuprantu to niekaip! Negi taip sunku brukstelti standartini sakini ir issiusti ji visiems dalyvavusiems atrankoje... Dar kai to nepadaro imones vadovas, tai kazkiek atlaidziau i tai ziuriu, bet kai to nepadaro pasamdyta atrankos kompanija, nu tai cia isvis - parodo savo darbo nekompetencija, nes tai viena is ju darbo funkciju.

Aš pasiskambinu pasiklausti tokiu atveju. Visad atsako apie statusą: ar dar galvoja, ar jau pasirinko kandidatą, ar jau prasidėjęs kitas atrankos lygis (jei manęs nepakvietė, vadinas, man nebeaktualu) ir t.t.
Atsakyti