oi pokalbiu yra buve nemazai, labiausiai uzmusantis buvo kai atejau i automobiliu salona ir prasidejus pokalbiui vadovas pasiemes lapa piesinejo lupytes, gelytes visokias, o administratore tylejo ir cv skaite, ne vienas nieko neklausinejo... pradzioj pasimeciua, kas cia galvoju, niekas jiems neidomu? bet ikirtau jog jie tikisi is manes iniciatyvos, tada pradejau savo kalba, pradedant nuo issilavinimo, baigiant nuosavu automobiliu... buvo baisoka

tuo labiau kad pakviete nepasiruosusia, kaip tik mieste buvau ir paskambino sako laukiam kuo greiciau, tai pasiruosti nebuvo kada

po pokalbio vadovas paklause kokio darbo tikiuosi ir kai pasakiau kad man labiau tinka darbas prie dokumentu, be jokiu klientu apsaukimu, konfliktu ir aiskinimusi (aisku grazia forma pasakiau kad nenoreciau dirbti vadybininke, kuri vazinejasi po imones ir t.t. na manau suprantate) tai tas vadovas atsove kad man reikia i kapines eiti dirbti

atsistojo ir isejo, tada pamasciau jog nenoriu visiskai cia dirbti.
Sekmingiausias pokalbis buvo kai paskambino pakviete i gana stambia ir zinoma imone, vakare pasiskaiciusi apie ja nuejau i pokalbi, ne trupucio nepergyvenau, sedejau ir kalbejau su vadovu kaip su sau lygiu, atslikau simuliacine uzduoti ir kai pazadejo kad po poros savaiciu pranes ar prieme ar ne isejau su sypsena, paskambino po keliu dienu, kad as priimta. buvo daug laimes, bet dabar galiu pasakyti kad didele dalis pokalbio priklauso nuo to, kaip nusiteikes tas, kuris atlieka apklausa. jei jam bloga nuotaika, jis suirzes ir t.t. tai gali stengtis nesistenges, bus snipstas, o jei darbadavys atsipalaidaves, istiesu domisi tuo ka tu pasakoji tai pats atsipalaiduoji, nesedi kaip ant adatu ir pokalbis pavyksta.
Labiausiai uzmusa- pasakyk 5 blogasias savo savybes ir kai tai padarai liepia isvardinti 5 geriausias. Sunku, nes kai isvardini blogasias, tai gerasias norisi pasakyti analogiskas blogosioms, bet tada matosi jog specialiai tai darai, o siaip is lempos vel nesinori sakyti, zodziu sunku. Keisciausias klausimas- kaip sutari su seimos nariais ir kodel nenori dirbti savi seimos imoneje
Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai. Tačiau, kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos

Į gyvenimą rimtai nežiūrėk, vis tiek iš jo gyvas neišeisi.