Įkraunama...
Įkraunama...

Keblūs klausimai pokalbio metu

na, jei vyro taip paklaustų, tai dar suprasčiau smile.gif , bet moters doh.gif
Atsakyti
"kaip isivaizduojat savo darbe savarankiskuma?"
Atsakyti
Arba toks klausimas : "Kodėl taip anksti ištekėjote"? Buvau apakusi blink.gif
Atsakyti
O manęs paklausė "Kodėl iš Vilniaus nori eiti dirbti į Kauną" (toks visai realus klausimas), tai aš kad išlanksčiau (dūrų dūra), kad "esu jauna, netekėjusi ir pan., tai galiu gyventi ir Žemaitijoje".. dabar gailiuosi, nes atsiradau dėl to Kaune.. doh.gif
Dar klausė "ar moku lenkų kalbą" (nors visi aplink trimituoja anglų anglų anglų) ir kodėl "dar neištekėjau" (man tuo metu buvo 24 metukai). tongue.gif
Atsakyti
Na, manes kai paklause kaip isivazduoju save karjeroje po 5 metu, tai pasakiau, kad taikausi i virsininkes vieta:))))
Sunkiausia buna atsakyti i klausima kiek norite atlyginimo gauti, dabar visi tokie mendri,nieks nepasako kiek ruosiasi moketi, ar kiek supkanave pinigu tai darbo vietai skirti, tai baisu pasakyti, kad nebutu ir per maza suma, bet kad ir darbdavys is padu neisgriutu mano suma isgirdes....
Atsakyti
Manes per pokalbi yra paklause kokia blogiausia patirti esu turejusi (kazkaip panasiai, cia esme). Pagalvojau kelias sekundes ir pati nuosirdziai nustebau, kad nezinau - atsakiau, kad, visa patirtis - ir su blogomis, ir su geromis emocijomis yra tiesiog patirtis, is kurios galima pasimokyti.
Pokalbiai del darbo man patinka tuo, kad juose galima isgirsti klausimu, kuriu siaip gyvenime neanalizuoju, nei draugai nei artimieji tuo nepasidomi (argi neparodaksalu?), tada isejes lyg ir daugiau save pazisti, apmastai.
Atsakyti
Na man durniausi klausimai tai buvo šie:
Ar jūsų vaikas sveikas?
Kur jūs jį paliksite, kai eisit į darbą (nors dirbau ir ieškojausi kito darbo, tai kur aš jį iki tol paikdavau g.gif )?
Atsakyti
Šiaip pokalbio darbdavys neturi teisės klausinėti tokių asmeninių dalyku, kaip "kada tekėsite?", "kada planuojate turėti vaikų?", "Kiek?", "kodėl dar neištekėjot / nevedėt?" ir taip toliau ir panašiai. Teoriškai turite teisę į juos neatsakyti. Iš kitos pusės žiūrint, jei jau pats "egzaminuotojas" uždavinėja tokius klausimus, tai irgi galima susidaryti nuomonę apie tą įmonę, kas jai svarbu..

Esu buvusi keliuose seminaruose a le "parduok save brangiai". Turiu namie medžiagos, 50 dažniausiai užduodamų klausimų, ko negali klausinėti, kaip susitvarkyti cv, kaip pasiruošti pokalbiui ir pan.
Jei ka domina, sakykit mirksiukas.gif
Nors dabar tokios info ir internete galima rast..
Atsakyti
QUOTE(Victory @ 2005 08 30, 13:41)
Drauge pasakojo koki nebloga klausimeli klause per pokalbi... Sake, susimete nerealiai, nors ir tokia nepescia yra ir zodzio kisenej neiesko. Bet psichologe klausinejo, tai velnias zino kas uz tokio klausimo slypi... mes irgi visaip kaip "narstem" paskui, bet iki galo ir nezinau...
Klausimelis:
"Ar turit vaiku?"
Drauge atsako:
"Ne"
Klausia:
"Ar jus tuo tikra?" (cia su rimta ir griezta veido israiska)
Tai drauge sake, net pagalvojo kokias 5 sekundes pries atsakydama, kad TIKRAi neturi...  ax.gif

o į kokią darbo vietą taikės ir ar susijusią su pardavimais? O priėmė ją smile.gif ?

Kiek nutuokiu, tai čia žmogaus psichologinis patikrinima, ant kiek jis tvirtas ir neabejoja savo nuomone, kai tavęs paklausia paprastų dalykų, ut nesusimąstydamas atsakai, ir vėl perklausia, tada susimąstai, o tipo ypač jei nori būt pardavimo vadybininku, turi būt įsitikinęs savo teisumu, nerodyt abejonių, šnekėt tvirtai. Tas pats būna ir su klausimu - ar tikrai mokat dirb kompu?
Atsakyti
QUOTE(Bitė Maja @ 2005 09 12, 12:33)
Šiaip pokalbio darbdavys neturi teisės klausinėti tokių asmeninių dalyku, kaip "kada tekėsite?", "kada planuojate turėti vaikų?", "Kiek?", "kodėl dar neištekėjot / nevedėt?" ir taip toliau ir panašiai. Teoriškai turite teisę į juos neatsakyti. Iš kitos pusės žiūrint, jei jau pats "egzaminuotojas" uždavinėja tokius klausimus, tai irgi galima susidaryti nuomonę apie tą įmonę, kas jai svarbu..

Esu buvusi keliuose seminaruose a le "parduok save brangiai". Turiu namie medžiagos, 50 dažniausiai užduodamų klausimų, ko negali klausinėti, kaip susitvarkyti cv, kaip pasiruošti pokalbiui ir pan.
Jei ka domina, sakykit  mirksiukas.gif
Nors dabar tokios info ir internete galima rast..

Mane l. domina sie klausimai.
Atsakyti
QUOTE(Victory @ 2005 08 30, 13:41)
Drauge pasakojo koki nebloga klausimeli klause per pokalbi... Sake, susimete nerealiai, nors ir tokia nepescia yra ir zodzio kisenej neiesko. Bet psichologe klausinejo, tai velnias zino kas uz tokio klausimo slypi... mes irgi visaip kaip "narstem" paskui, bet iki galo ir nezinau...
Klausimelis:
"Ar turit vaiku?"
Drauge atsako:
"Ne"
Klausia:
"Ar jus tuo tikra?" (cia su rimta ir griezta veido israiska)
Tai drauge sake, net pagalvojo kokias 5 sekundes pries atsakydama, kad TIKRAi neturi...  ax.gif

Na ir kas, aš irgi kartą vienam taip užmečiau smile.gif Jis jau darbintis atėjo, jam reikiamos darbuotojos nebuvo, tai aš priėjau. Sakau, pasą turit? - Turiu. - Sveikatos pažymą? - Turiu. - Nuotrauką? - Turiu. - Tą? - Turiu. - Aną? - Turiu. - Šitą? - Turiu. - Dar tą? - Turiu. - Kodėl? biggrin.gif Ui žmogelio akys kokios buvo, tokios va : blink.gif Aaa eee taigi prašėėė... laugh.gif gal jis irgi varto, kas čia buvo turėta omeny, o realiai tai omeny neturėjau nieko biggrin.gif Įdomu buvo, ką atsakys laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 09 15, 13:10)
  Aaa eee taigi prašėėė... laugh.gif gal jis irgi varto, kas čia buvo turėta omeny, o realiai tai omeny neturėjau nieko biggrin.gif Įdomu buvo, ką atsakys laugh.gif

Pramogos vadinas laugh.gif
Atsakyti