Įkraunama...
Įkraunama...

Keblūs klausimai pokalbio metu

QUOTE(cheery @ 2006 11 09, 21:50)
kas galit pasufleruoti kaip atsakyti į klausimą "kokios tavo blogosios savybės?" ax.gif žinau, kad reikia sakyt tokias, kurios iš kitos pusės atrodytų gerosios, bet va kokios jos galėtų būti taip ir nesumąstau doh.gif

Reikia tas savybes pagal darbo vieta, i kuria pretenduoji, susigalvot ax.gif As visad sakydavau, kad smulkmeniska, nes mano darbe kruopstumo reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 08 27, 12:21)
"Esu darboholikė" bigsmile.gif

neprisikalbeti geriau taip... o tai po to ir tikesis darboholizmo pozymiu...

QUOTE(lily_white @ 2006 08 27, 12:27)
Mano taip nuosirdziai didziausias minusas - smulkmeniskumas doh.gif viska tris kartus pertikrint, kiekviena neaiskuma issiklausinet, net jei tai uztruks daugiau laiko nei visa darba padaryt... bet sito tikriausiai geriau nemineti?? ar galima kaip nors tai pateikti is teigiamos puses? ax.gif

manau, kad gali ivardinti kaip pedantiskumas, ne taip ziauriai nuskambes ax.gif

Na, o as dabar pildydama anketas online savo blogaja savybe ivardijau - polinkiu i altruizma (rupinimasis kitais negaunant asmenines naudos)... mane mama uz tai ne karta yra barusi blush2.gif Ka manote? Na tai susije su paslaugumu...
Atsakyti
Ruošiuos eiti į pokalbį dėl darbo. Dažnai klausia klausimą "kodėl išėjote iš ano darbo"? Ką atsakyti? Išėjau ne savo noru..kitas dalykas kad likau be nieko niekur nedirbu antra savaitė o jie klausia, taip kaip nesusiradus kito išėjote..Ką atsakyti? blink.gif
Atsakyti
As irgi praeita savaite isejau is darbo, nes vadovas paprase. Tiesa ir pati ketinau, buvau nuejus i kelis pokalbius ir sunkiausias klausimas irgi budavo, kodel ieskot naujo darbo, ko anas netenkina? tuo labiau, kad pradirbau tik kelis menesius, bet tos itampos nebegalejau pakest.
O dabar kita itampa atsirado, tas nesaugumo jausmas, o jei kito nerasiu.. unsure.gif
Atsakyti
Na, čia dar priklauso iš kokio darbo išėjai, ar darbo pobūdis senojo ir naujojo toks pat? Manau, gali pasakyt, kad nematei jame perspektyvų ar kž. pn., per mažas atlyginimas ir t.t. O kad per 2 savaites kažkur neįsidarbinai, tai čia jau ne jų reikalas( gi ne metai!), tad nieko ir nesakyk irnesakyk.gif
Atsakyti
as tai meluociau sakydama, kad nebebuvo aname darbe kur daugiau tobuleti, kad ten pasiekei viska, kas buvo imanoma pagal tavo jegas ir nebematei ten jokiu perspektyvu.
Atsakyti
Nete,2006 12 05, 20:13
sakydama, kad nebebuvo aname darbe kur daugiau tobuleti, kad ten pasiekei viska, kas buvo imanoma pagal tavo jegas ir nebematei ten jokiu perspektyvu.

Aš, aišku nemetu darbo ir niekas manęs niekur nevaro. Mėgstu savo darbą ir puikiai jame realizuojuosi. To labai linkėčiau Visoms ir Visiems!
Ieškančioms darbo patarčiau tą patį, ką pataria Nete. Noriu tik įspėti: girk save, liaupsink kiek nori, bet jokiu būdu nepeik buvusių darbdavių ir darbovietės. Kodėl? Daug priežasčių, viena jų - pletkai gossip.gif (atsiprašau už žargoną). Esu girdėjusi, kaip darbdaviai vertina kandidatus... verysad.gif
Atsakyti
Na aš buvau tarkim savo noru išėjus anksčiau nei susiradau kitą, nes: norėjau pailsėti prieš susirandant kitą, plius nenorėjau vaiksčiot į pokalbius darbo metu. Tą per pokalbius visiem atrankos specams ir dirikams ir sakiau smile.gif Tai visiškai normalu...
Atsakyti
ačiū už atsakymus, kaip tik gavau darbą
Atsakyti
Buvau pokalbyje del praktikos ir tuo paciu del darbo smile.gif
Klausinejo kaip is vadovelio visko doh.gif
Kaip isivaizduoju busimas pareigas, ka planuoju veikti ateityje, ka zinau apie imone ir t.t. biggrin.gif

Kadangi tai buvo pirmas pokalbis del darbo mano gyvenime, tai siek tiek jaudinausi ir taip kaip reikejo i tuos klausimus neatsakiau, bet viskas vis tiek gerai praejo, darba gavau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victory @ 2005 08 30, 13:41)
Drauge pasakojo koki nebloga klausimeli klause per pokalbi... Sake, susimete nerealiai, nors ir tokia nepescia yra ir zodzio kisenej neiesko. Bet psichologe klausinejo, tai velnias zino kas uz tokio klausimo slypi... mes irgi visaip kaip "narstem" paskui, bet iki galo ir nezinau...
Klausimelis:
"Ar turit vaiku?"
Drauge atsako:
"Ne"
Klausia:
"Ar jus tuo tikra?" (cia su rimta ir griezta veido israiska)
Tai drauge sake, net pagalvojo kokias 5 sekundes pries atsakydama, kad TIKRAi neturi...  ax.gif

Nu ir nusivažiuoja žmonės... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Į antrąjį klausimą atsakyčiau: "Iki šiol nepastebėjau..." Absurdas kažkoks, čia taip stengiasi iš vėžių išmušt? lotuliukas.gif Išgirdusi tokį klausimą turbūt negalėčiau juoko sulaikyt... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Suprantu jus merginos, kurios neturit daug praktikos su tais darbo pokalbiais ir eidamos jaudinatės... Aš jau tiek turėjau pokalbių, kad ojoijoi blink.gif Būta ir tokių ilgų, po kurių pasijaučiau kaip po pirties.
Kebliausi klausimai, kurie buvo užduoti:
1) Kodėl nepretenduojate į vadovės pareigas? (apie jas net nesvajoju, nes tikrai nenorėčiau, o čia vat prašė plačiai paaiškint; gal pagalvojo, kad nemastau apie karjera ir pan...)
2) Kaip manote, kodėl Jus priėmė į buvusį darbą buvęs vadovas?
3) Kodėl pasirinkote studijuoti būtent tokią specialybę ir būtent tam (konkrečiam) universitete, nors dabar ieškote darbo ne pagal savo specialybę?
ir pan.
Atsakyti