Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- IX

sweikutes 4u.gif
kaip suprantu cia rasot savo valgiarastukus blush2.gif bet man nelabai aisku ar rasot tiesiog savo valgiarasti dienos? ar reikia rasyt suderinta ir taisiklinga? g.gif
kadangi pati vedu savo valgiarascius, tai butu smagu prisijungt, jei tik priimsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karjeriste1 @ 2008 06 15, 02:31)
sweikutes 4u.gif
kaip suprantu cia rasot savo valgiarastukus blush2.gif  bet man nelabai aisku ar rasot tiesiog savo valgiarasti dienos? ar reikia rasyt  suderinta ir taisiklinga?

Sveika, rasom savo blush2.gif Stengiames, kad grazus butu - ne per daug, ne per mazai, sveikai -, bet ne visada pavyksta blush2.gif Patariam, pabaram, pagedinam blush2.gif Rasyk savo, visada galima ideju pasisemt, ir siaip motyvacija gera biggrin.gif
Atsakyti
sekmadienis 4u.gif
PUSRYČIAI "miusliai "(220) + pienas (44)
PRIESPIECIAI bananas (120)
PIETUS troskinukas (bulves/morkos/zirneliai/kukuruzai/zuvis) (263) +grietine (72)+apelsinu sultys (30)
VAKARIENE trys sumustiniai su lasisa (348) +arbata (0) + persikas (43)
viso 1140kcal blush2.gif
va atsiduodu jusu teismui biggrin.gif priespieciu nebuvo nes keturias valandas po parduotuves daviaus doh.gif
P.S skaiciuoju apytiksliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karjeriste1 @ 2008 06 15, 21:00)
sekmadienis  4u.gif
PUSRYČIAI "miusliai "(220) + pienas (44)
PRIESPIECIAI bananas (120)
PIETUS  troskinukas (bulves/morkos/zirneliai/kukuruzai/zuvis) (263) +grietine (72)+apelsinu sultys (30)
VAKARIENE  trys sumustiniai su lasisa (348) +arbata (0) + persikas (43)
viso  1140kcal  blush2.gif
va atsiduodu jusu teismui biggrin.gif  priespieciu nebuvo nes keturias valandas po parduotuves daviaus doh.gif
P.S skaiciuoju apytiksliai  blush2.gif

Nu tai komentuosiu dabar biggrin.gif Pusryciai ir priespieciai geri, man atrodo, pietums per mazai kaloriju - gal reikejo didesne porcija suvalgyt? Pavakariai galejo buti koks jogurtas, o vakarienei prie sumustiniu dar kokiu salotu porcija suvalgyt biggrin.gif

Panos bars tave, kad per mazai kaloriju ax.gif Juk minimum 1200 reikia..
Savo irgi parasysiu, tik biskuti veliau...
Atsakyti
SESTADIENIS:
PUSRYCIAI: varskes surelis (180), bananas (100)
PRIESPIECIAI: 2 duoniukai su humusu (220)
PIETUS: saltibarsciai su bulvem (300), 1 duoniukas su sardinem (140)
PAVAKARIAI: puse sokolad.pyragelio (200)
VAKARIENE: saltibarsciai (150), puse sokolad.pyragelio (200)

VISO: 1490

SEKMADIENIS:
PUSRYCIAI: kukuruzu kose (260), kivis (40)
PRIESPIECIAI: vynuoges (120)
PIETUS: saltibarsciai su bulvem (230)
PAVAKARIAI: 2 sureliai (350)
VAKARIENE: darzoviu troskinys (200), puse sokol.pyrgaelio (200)

VISO: 1400
Atsakyti
QUOTE(piripiri @ 2008 06 16, 00:08)
Nu tai komentuosiu dabar biggrin.gif Pusryciai ir priespieciai geri, man atrodo, pietums per mazai kaloriju - gal reikejo didesne porcija suvalgyt? Pavakariai galejo buti koks jogurtas, o vakarienei prie sumustiniu dar kokiu salotu porcija suvalgyt biggrin.gif

Panos bars tave, kad per mazai kaloriju ax.gif Juk minimum 1200 reikia..
Savo irgi parasysiu, tik biskuti veliau...

zinau kad bars lotuliukas.gif jau nusiteikiau.. bet as nebepajegiau daugiau ka suvalgyt.. o tarkim valgyt saldainius, kad butu daugiau kaloriju nematau prasmes.. g.gif troskinuko buvo tikrai nemazai tiesiog jis lb nekaloringas verysad.gif
sumustinukai buvo su agurkiuku ta ir darzoviu buvo.. bet teks taisytis valgyt kaloringesni maista biggrin.gif
Atsakyti
Per sawaitgali islaikiau sawo svori, labai nenusizengiau pagr.taisyklems, tik sestadienio vakara nesusilaikiau ant groteliu keptiems vistos sparneliams (siaip vistiena ant groteliu, kaip ir oki, bet labai jau velokai gavosi verysad.gif ), 2 suvalgiau su daug darzoviu, uztat sian iskrovos diena- vien melionas ir zalia arbata rolleyes.gif Kolkas labai lengwai jauciuosi. Imetu vakaryksti valgiarasti:
Pusryciai: puse pakelio liesos varskes su dviem saukstais lieso vaisinio jogurto, vaisine arbata su plytele sokolado
Priespieciai: vaisiai (persikas, obuoliukas, arbuzo kelios riekutes), Fiji gerimas
Pietus: mambo pizzoj - maza porcija tuno salotu (be bandeles ir nepyliau majonezinio padazo, kuris taip viliojanciai atrode), zalia arbata su jazminais
Pavakariai: keli griezineliai Camemberto surio (light, 20proc.riebumo) ir nedidele keke vynuogiu.
Vakariene: puodelis "Fitness" arbatos
Atsakyti
Neo laura, man rodos, mažokai čia kcal išeina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 06 16, 09:26)
Neo laura, man rodos, mažokai čia kcal išeina  g.gif

ne mažokai, o gerokai per mažai. bet, kaip sakoma, kiekvienas renkasi reaguot į pastabas ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 06 16, 10:26)
Neo laura, man rodos, mažokai čia kcal išeina  g.gif

Čia po šeštadienio iškrovesnė diena gavosi. Nes prieš naktį keptos vištienos sušlamščiau ir sidro taurę išlenkiau. Penktadienį diplomo įteikimas laukia, šiek tiek labiau susiimu, nes norisi gražiai atrodyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 06 16, 09:48)
Čia po šeštadienio iškrovesnė diena gavosi. Nes prieš naktį keptos vištienos sušlamščiau ir sidro taurę išlenkiau. Penktadienį diplomo įteikimas laukia, šiek tiek labiau susiimu, nes norisi gražiai atrodyt smile.gif

tai kad nieko gero, jei viena diena bus apsirijimas, kita - mažiau kcal ir vėl iš pradžių. tu per tą savaitę iki diplomų taip maitindamasi sulėtinsi medžiagų apykaitą, o po įteikimo grįš nedraugai kg.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 06 16, 10:52)
tai kad nieko gero, jei viena diena bus apsirijimas,  kita - mažiau kcal ir vėl iš pradžių. tu per tą savaitę iki diplomų taip maitindamasi sulėtinsi medžiagų apykaitą, o po įteikimo grįš nedraugai kg.

Aš šiaip nepasakyčiau, per mažai kalorijų ir apsirijimai - atsisakiau miltinių patiekalų, visokių užkandžių, kurie mane labiausiai veikia. O šeštadienį aš laikiausi savo principų- valgyti liesiau ir mažiau, daug vaisių, daržovių - tik vakarienė gavosi vėliau plius sidras. Be to, važinėju dviračiu, nemanau, kad labai jau ta medžiagų apykaita sulėtės. Per praeitą sav numečiau 1 kg, tikiuosi ir per šią tokio pat rezultato. Po įteikimo grįžtų tie kg, jei vėl keisčiau sawo gyvenimo būdą- nesportuočiau, nesusilaikyčiau nuo pernelyg kaloringo maisto.
Atsakyti