Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- IX

QUOTE(kriro @ 2008 06 13, 10:14)
4u.gif  galima, aš irgi prie Jūsų, kažkaip nedrįstu vis.. nelabai amn išeidavo taip save prižiūrėti ,o dabar jau trečia savaitė stengiuosi sveikai maitintis ir nekaloringai:) pavyko atsikratyti  3 kg ir jaučiuosi gerai, o liko dar truputis, jeigu priimsite, tuomet prisidėsiu ir aš blush2.gif

aisku rasyk - kai surasai, tai kazkaip matai, kad ne "oi nieko, nevalgau, o svoris auga" smile.gif as tai nuo balandzio pirmos metu, bet su nuopoliais ta svori - pas mane visi seimoj stori, as taip pat, medizagu apykaita leta.. tai tik 2 kg pavyko per 2 menesius numest unsure.gif
Atsakyti
ačiū, na bet svarbiausia, kad pavyko ir tais 2 atsikratyti thumbup.gif juk po truputi po truputi ir bus viskas, bet negrįžtamai blush2.gif
taip.
Pusryčiai - ajerų duona plonai aptepta margarinu ir riekutė dešros
Pietūs ( dabar kaip tik einu valgyt) pomidoras agurkėlis, smulkiai supjaustyta ir užpilta natūraliu jogurtu.
Vakarienei bus kefyro stiklinė ir juoda duona.

Vakar ( na parašysiu)
pusryčiai: ajeru duona su margarinu ir rieke surio, kava juoda, be cukraus
pietūs; grūdėtos varškės indelis, pomidoras ir agurkas, krapai. ( man labai skanu, nors varškės nemėgstu)
Vakarienei: virta mėsa ( tiksliau sriuboj virė kauliukai, o aš nugramdžiau nuo jų mėsą), na gal koks 150 gr:) ir salotos ( žalios, lapinės)
Tai va, ko gero nesurašiau kalorijų, bet man dar su jomis gana sudėtinga, pažadu pasitaisyti 4u.gif
Atsakyti
Pradėjau ir aš save tramdyti, tai per šią savaitėlę atsikračiau 1 kg. Ir nenoriu, kad sparčiau kristų. Atsisakiau visokių užkandžiukų, duonos, miltinių patiekalų. Ir daugiau judu smile.gif daug vaikštau, važinėju dviračiu ir pan. Ir visai savęs nekankinu, valgau kiek noriu, tiesiog renkuosi mažiau kaloringą maistą.

Mano diena:
Pusryčiai: pusė pakelio liesos varškės apipiltos keliais šaukštais lieso persikinio jogurto, žalia arbata ir viena plytelė šokolado
Priešpiečiai: didelis obuolys arba persikas
Pietūs: garpuodyje troškintos vištienos krūtinėlės gabaliukai su troškintomis daržovėmis (panašiai ir puode ant vandenuko)
Pavakariai: pora-trys skiltelės arbūzo
Vakarienė: salotos (salotų lapai, pomirodoras, agurkas, paprikos ir viskas apšlakstyta citrinos sultimis bei alyvuogių aliejumi ir patarkuoto džiugo sūrio)

Visa dieną geriu mineralinį, vaisinę, žalią arbatą smile.gif Man patinka, kad nesijaučiu nuskriausta- nepavalgiusi, kaip tik viskas super thumbup.gif O kai kyla noras kažkokiam uždraustam kąsniui prisimenu gera frazę: ARBA VALGAI KĄ NORI, ARBA ATRODAI KAIP NORI thumbup.gif
Atsakyti
labai liuks posakis thumbup.gif ARBA VALGAI KĄ NORI, ARBA ATRODAI KAIP NORI lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif UŽSIKLIJUOSIU ANT ŠALDYTUVO thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 06 13, 12:28)
labai liuks posakis thumbup.gif  ARBA VALGAI KĄ NORI, ARBA ATRODAI KAIP NORI lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  UŽSIKLIJUOSIU ANT ŠALDYTUVO thumbup.gif

Aha, tokia palaikanti frazė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 06 13, 11:33)
ačiū, na bet svarbiausia, kad pavyko ir tais 2 atsikratyti thumbup.gif  juk po truputi po truputi ir bus viskas, bet negrįžtamai blush2.gif
taip.
Pietūs ( dabar kaip tik einu valgyt) pomidoras agurkėlis, smulkiai supjaustyta ir užpilta natūraliu jogurtu.
Vakarienei bus  kefyro stiklinė ir juoda duona.

Vakar ( na parašysiu)
pietūs; grūdėtos varškės indelis, pomidoras ir agurkas, krapai. ( man labai skanu, nors varškės nemėgstu)
Vakarienei: virta mėsa ( tiksliau sriuboj virė kauliukai, o aš nugramdžiau nuo jų mėsą), na gal koks 150 gr:) ir salotos ( žalios, lapinės)
  Tai va, ko gero nesurašiau kalorijų, bet man dar su jomis gana sudėtinga, pažadu pasitaisyti 4u.gif

kad man bent jau siandieninis tai labai mazas atrodo tavo meniu. ar ne per mazai tau? ax.gif ar cia pas tave kokia iskrova sian? g.gif
Atsakyti
šiaip vakarienei dažnai valgau kokią nors sriubą, o šiandien važiuojam į Klaipėdą, į gimtadienį, tai truputį tokia kaip ir iškrova, bet ne visai:)
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 06 13, 13:34)
šiaip vakarienei dažnai valgau kokią nors sriubą, o šiandien važiuojam į Klaipėdą, į gimtadienį, tai truputį tokia kaip ir iškrova, bet ne visai:)

Eh tos šventės, visas iškrovas subalamutija smile.gif
Atsakyti
ačiū, na bet svarbiausia, kad pavyko ir tais 2 atsikratyti thumbup.gif  juk po truputi po truputi ir bus viskas, bet negrįžtamai blush2.gif
taip.

Vakar ( na parašysiu)

Taigi teik vakar tiek šiandien klaikiai mažai kcal unsure.gif Susirūpink, pasiskaičiuok, kiek konkrečiai tau reikia, bent 1200 suvartok, čia tikrai mažiau, jei surašei viską, ką valgei... unsure.gif

QUOTE(kvaksiuks @ 2008 06 13, 13:11)
kad man bent jau siandieninis tai labai mazas atrodo tavo meniu. ar ne per mazai tau?  ax.gif ar cia pas tave kokia iskrova sian?  g.gif

O iškrova gi turi būt iš vienodų produktų surinktos kcal. O taip nėr unsure.gif
Atsakyti
ax.gif aš stengsiuosi nenusižengti sveikai mitybai lotuliukas.gif kažkaip tikiu pati tuo, juolab, kad ten kur svečiuosim, irgi stengiamasi maitintis sveikai ax.gif bus gal kokių saločiukių.. o kita vertus, pastebėjau, kad kartą per savaitę labai sveika užkąsti nesveika, aš pvz. trečiadienį vakare, gėriau raudono vyno ir kapojau sūrį, o tada užsimaniau duonos su šonine ir irgi prikapojau, rezultatas - kilogramai o ne plius biggrin.gif taigi galima kartais ir pasidžiaugti biggrin.gif Parašysiu kaip grįšiu, kaip čia man sekėsi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriro: 13 birželio 2008 - 14:52

Cia pusbadis blink.gif Nedaryk taip, juk nesimaitinsi taip visa laika...
Atsakyti

KETVIRTADIENIS:
visa diena sveikai maitinausi, o pries nakti sukimsau du gabalus torto ir sumustini.... doh.gif bet tikrai vakar ne tas galvoj buvo... Siandien griztu i doros kelia:

PENKTADIENIS:
PUSRYCIAI: weetabix kose su puse banano (180)
PRIESPIECIAI: nat.apelsinu sultys (100), latte (100)
PIETUS: vistiena su darzovem kiniskai (600)
PRIESPIECIAI: bananas (100)
VAKARIENE: 2 x 0,3 alaus (270), 2 duoniukai su humusu (200)

VISO: 1550

Atsakyti