Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai

QUOTE(pabirze @ 2008 05 19, 15:11)
pirkau šiandien, bet ne onkologinio bazėj o prie vitebsko gėlių parduotuvėlėj - onkol. irgi tokių buvo bet su vazonais, kurie man nepatinka.

Kas dar ten gero buvo? Kas tie,pasak campanulos retesni kaktusai prie Onkologinio?
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 05 19, 16:14)
Kas dar ten gero buvo? Kas tie,pasak campanulos retesni kaktusai prie Onkologinio?

net nežinau, aš trečiadienį buvau tai nusivyliau, mamkės, notikai tie patys, gymnai maži, parodijos tos pačios, na gal gražiai atrodo daug tokių gymnų (kaip foto)sudėtų rausvų ir gelsvų žiedų spalvų, o gal šeštadienį privežė ko nors- bet juk sakė kad tik trečiadieniais gauna prekes. kaip bebūtų trečiadienį važiuosiu bonso pirkt - pažiūrėsiu, nors ir mano žinios kaktusuose neįspūdingos - gal ką ir pražiopsojau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 19 gegužės 2008 - 15:28
QUOTE(pabirze @ 2008 05 19, 15:26)
net nežinau, aš trečiadienį buvau tai nusivyliau, mamkės, notikai tie patys, gymnai maži, parodijos tos pačios, na gal gražiai atrodo daug tokių gymnų (kaip foto)sudėtų rausvų ir gelsvų žiedų spalvų, o gal šeštadienį privežė ko nors- bet juk sakė kad tik trečiadieniais gauna prekes. kaip bebūtų trečiadienį važiuosiu bonso pirkt - pažiūrėsiu, nors ir mano žinios kaktusuose neįspūdingos -  gal ką ir pražiopsojau lotuliukas.gif

Gelsvų blink.gif geras... vien dėl jų verta važiuot wink.gif

Šiaip jie ir šeštadieniais gauna prekes,bet pagrinde skintas gėles,klausiau kažkada mirksiukas.gif

O kiek mokėjai už savo gymniuką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 19 gegužės 2008 - 15:33
QUOTE(@asta @ 2008 05 19, 16:31)
Gelsvų  blink.gif  geras... vien dėl jų verta važiuot wink.gif

Šiaip jie ir šeštadieniais gauna prekes,bet pagrinde skintas gėles,klausiau kažkada  mirksiukas.gif

O kiek mokėjai už savo gymniuką?

15 mokėjau, o bazėj po 20 su vazonu, o dėl spalvų - tai žinok galiu ir primeluot - nu ne daltonikė esu lotuliukas.gif , bet daug kur ieškau - tai galiu ir suklyst, bet tokių kaip mano tai daug buvo ir nemaži
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 05 19, 15:56)
15 mokėjau, o bazėj po 20 su vazonu, o dėl spalvų - tai žinok galiu ir primeluot - nu ne daltonikė esu lotuliukas.gif , bet daug kur ieškau - tai galiu ir suklyst, bet tokių kaip mano tai daug buvo ir nemaži

Gelsva kartais ne toks? g.gif kaip šioj nuotraukoj
Atsakyti
QUOTE(greitai @ 2008 05 18, 18:15)
anril, blyn o karate nepadej otau del tu ryzu erkiu ?
Papildyta:
ir kaip mane jama pyktis sad.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Nenorėjau purkšti ta chemija. Šiaip jie skirti laukui, balkono neturiu o namuose mažas vaikas. Nežinau, ką būčiau dariusi, jei ne tas Schultzas.(Jis ten kažkoks augalinis ir tinkamas naudoti namuose)
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 05 19, 17:04)
Gelsva kartais ne toks?  g.gif kaip šioj nuotraukoj

ko gero kad ne, o ir jie pilnai nebuvo išsiskleidę, subalamutinau tave , o kartu ir save, nesuk sau galvos, trečiadienį ištaisysiu klaidą - pažiūrėsiu atidžiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 05 19, 14:00)
O gal aš kai kada į Kauną atvažiuosiu g.gif  Atvežčiau ką nors iš kiemo (irisų, lelijų ar da ko)  Tikrai per Kauną važiuosiu birželio 21 d.

Ziurekkaip tau geriau smile.gif
Papildyta:
Stai kaip atrodo atzalos, gal dar nepatiks. As jas pjauciau pusiau ir kisciau zemen. Taip padariau vakar su tais, kur sau pasilikau. O paskui jau dauginsis be proto doh.gif
Atsakyti
o mano sitas kaktusas, kur pernai viena pumpura pirmasyk sukrove, siemet jau tris ruosia mano dziaugsmui thumbup.gif http://public.fotki....2007-07-08.html

o kaip sitas vadinasi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 05 19, 20:43)
o mano sitas kaktusas, kur pernai viena pumpura pirmasyk sukrove, siemet jau tris ruosia mano dziaugsmui  thumbup.gif  http://public.fotki....2007-07-08.html

o kaip sitas vadinasi? rolleyes.gif

echinopsis subdenudata, pas mane jis ruošias žydėti, o žydi labai trumpai - tsai visa šeima įpareigota jį stebėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 05 19, 20:48)
echinopsis subdenudata, pas mane jis ruošias žydėti, o žydi labai trumpai - tsai visa šeima įpareigota jį stebėti lotuliukas.gif

na man jis zydi apie pora dienu maziausiai
Atsakyti
As irgi pastebejus, kad jo zydejimas ypac trumpas, trumpesnis nei paprastu echinopsiu.

Vilioja turbut issigando mano siulomu slieku hihihi.gif
Atsakyti