Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai

Maniškiai pradėjo žiedus krauti, dauguma. thumbup.gif O atsivežtinė opuntia išleido kažką lyg ir nauji lapukai, o gal žiedynai. Dar nesuprantu, nes mažyčiai labai ir raudoni. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2008 05 20, 16:16)
Apdorojau aš savo augintinį ir persodinau, gal pagerės būklė mastau.gif
user posted image

O pas mano anytą mammillaria jau tiek daug pumpurų sukrove, kad visa viršūnėlė burokinė atrodo wub.gif

Stai kaktusa pazeide rudys,tai liga kuri dazniausiai pazeidzia mamilarijos verysad.gif Reikia apipurksti 1%Bordo tirpalu arba kitu vario turincio tirpalu nuo grybeliniu ligu.
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2008 05 20, 12:16)
Mano echinopsis subdenudata pernai tik para zydejo, pradejo skleistis i vakara, o iki kitos dienos pietu jau nuvytes buvo...
Gaila, kad taip trumpai, bet jau kaip kvepejo parsiskleides  wub.gif

aha kvepia tai labai thumbup.gif o gal dregmes jus jam mazai duodat? as kai zydi kaktusas ypac padrekinu, kad turetu is ko zieduka laikyt, tai man dvi tris dienas zydi jis
Atsakyti
Trečias gymnas žydintis pas mane user posted image
Gaila jo pirmas pumpuras taip ir nunyko nepražydėjes, be saulės. biggrin.gif

user posted image
Aloe žieda turbūt krauna

user posted image
Kaip supratau uogą turėsiu?

user posted image
Šito kaktuso gera istorija. Buvau pas draugę ir ziuriu kieme kaktusas šitas auga su dvien stiebais ir abu nupjauti. Ant vieno 2 atšakos tokios uzaugusios. Galvoju einu ir nusilaušiu. Prieinu, o ant žemės guli viena atšaka, tai ją ir pasiėmiau. biggrin.gif

user posted image
Ir dar pasakykit čia melokaktuso kepurė, žiedas ar pumpuras? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 05 21, 09:29)
Ir dar pasakykit čia melokaktuso kepurė, žiedas ar pumpuras? biggrin.gif

Man tai į uogytę neša g.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 05 21, 13:18)
Man tai į uogytę neša  g.gif

Tai, kad nežydėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 05 21, 12:31)
Tai, kad nežydėjo biggrin.gif

Tai gal ir pumpuriukas,nelabai įžiūriu.Palauk kelias dienas,pati pamatysi kas ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 05 21, 14:41)
Tai gal ir pumpuriukas,nelabai įžiūriu.Palauk kelias dienas,pati pamatysi kas ten smile.gif

Lauksiu. Kur gi dėsiuos 4u.gif
Atsakyti
buvau bazėj - kaktusų daug, yra gražių , bet visi eiliniai, nustebino tik opuncija su žiedais thumbup.gif
Atsakyti
Na ir grožybių čia prisižiūrėjau, seilę pavarvinau. Pas mane nei vienas kaktusas nėr niekad žydėjęs....
QUOTE(JuzTea @ 2008 05 21, 10:29)
user posted image
Šito kaktuso gera istorija. Buvau pas draugę ir ziuriu kieme kaktusas šitas auga su dvien stiebais ir abu nupjauti. Ant vieno 2 atšakos tokios uzaugusios. Galvoju einu ir nusilaušiu. Prieinu, o ant žemės guli viena atšaka, tai ją ir pasiėmiau. biggrin.gif

Noriu paklausti kaip tik apie šį kaktusą. Jis pas mane toks ištysęs, tie a le lapai nukritinėję. Noriu aš jį nupjauti ir iš naujo pasisodint. Kaip tai reiktų teisingai padaryti? Nuskint viršūnę ir įkišt į žemę, o po to kai paaugs ir nupjausiu viršų, pradės leisti iš šonų stiebus?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2008 05 21, 15:31)
Na ir grožybių čia prisižiūrėjau, seilę pavarvinau. Pas mane nei vienas kaktusas nėr niekad žydėjęs....

Noriu paklausti kaip tik apie šį kaktusą. Jis pas mane toks ištysęs, tie a le lapai nukritinėję. Noriu aš jį nupjauti ir iš naujo pasisodint. Kaip tai reiktų teisingai padaryti? Nuskint viršūnę ir įkišt į žemę, o po to kai paaugs ir nupjausiu viršų, pradės leisti iš šonų stiebus?
user posted image

Aš tokį patį prieš mėnesį padalinau į 2 dalis, tai ta kuri liko su šaknim augina 3 šakas lotuliukas.gif , bus gražu, o viršūnę irgi pasodinau, bet vėliau irgi ją pjausiu - labai jau liesa lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš galvoju kai pradės augti mano tai po kiek laiko nupjaut, kad nuo žemės šakotūsi ir neleist smarkiai tysti.. Bet kažkaip baisu.. blush2.gif
Atsakyti