Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai

Mano echinopsis subdenudata pernai tik para zydejo, pradejo skleistis i vakara, o iki kitos dienos pietu jau nuvytes buvo...
Gaila, kad taip trumpai, bet jau kaip kvepejo parsiskleides wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 20, 12:02)
Vilioja turbut issigando mano siulomu slieku  hihihi.gif

Manęs taip lengvai neišgąsdinsi dirol.gif Sliekai - ne sraigės mirksiukas.gif
O tu negalėtum tų sliekų įkišti kur prie kokios opuncijos? smile.gif
Beje, jau kumščius gniaužti? Poterius kalbėti? Ar ir be mūsų pagalbos tavo paraše situacija pasikeis smartass.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 20 gegužės 2008 - 12:10
Kaip tai be jusu? Tik su jusu, tai aisku biggrin.gif

Tai kaip supratau tu neuzvaziuosi sikart. As tikrai galeciau tau juos pastu atsiust, nebent tau nelabai patiko, kad jie taip nuauge.
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 05 19, 16:27)
ko gero kad ne, o ir jie pilnai nebuvo išsiskleidę, subalamutinau tave , o kartu ir save, nesuk sau galvos, trečiadienį ištaisysiu klaidą - pažiūrėsiu atidžiau unsure.gif

Subalamutinai,net lėkiau pažiūrėt cool.gif
Gelsvų gymnų tikrai nebuvo,geltonus žiedus leidžia notikai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 05 20, 15:20)
Subalamutinai,net lėkiau pažiūrėt  cool.gif
Gelsvų gymnų tikrai nebuvo,geltonus žiedus leidžia notikai  mirksiukas.gif

tai ir sakau kad daug kur daužaus ir jau viskas susimaišė - ko taip skubėjai- ryt būtum gavus atsakymą lotuliukas.gif , nu nepyk labai, sorry verysad.gif , o gal ką įdomaus užmatei?
Atsakyti
Apdorojau aš savo augintinį ir persodinau, gal pagerės būklė mastau.gif
user posted image

O pas mano anytą mammillaria jau tiek daug pumpurų sukrove, kad visa viršūnėlė burokinė atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 05 20, 15:03)
tai ir sakau kad daug kur daužaus ir jau viskas susimaišė - ko taip skubėjai- ryt būtum gavus atsakymą lotuliukas.gif , nu nepyk labai, sorry verysad.gif , o gal ką įdomaus užmatei?

Neskubėjau,tiesiog toj pusėj sukinėjaus smile.gif pykt nė nemanau biggrin.gif gero nieko,bent man... gymnų buvo ir nemažai,bet ružavi pagrinde,tokių turiu keletą,skirtingų atspalvių ax.gif
Pasiėmiau tipo raudoną,labai tikiuosi,kad raudonu jis ir liks unsure.gif cool.gif nes paprastai jie tik gavę saulės parodo savo tikrą žiedo spalvą cool.gif
Ryt prašom atraportuoti kokia ten situacija drinks_cheers.gif
QUOTE(Pigalica @ 2008 05 20, 15:16)
O pas mano anytą mammillaria jau tiek daug pumpurų sukrove, kad visa viršūnėlė burokinė atrodo wub.gif

Gražu bus bigsmile.gif
Papildyta:
Tiesa,kas ieškojo Shultz purškiklio nuo erkių,tai šiandien jo buvo petrašiūnų Žalioj stotelėj,20lt.Pati pirkaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 20 gegužės 2008 - 16:03
Ryt prašom atraportuoti kokia ten situacija drinks_cheers.gif

GERAI JAU GERAI, TIK KAD VĖL KO NEPRIFANTAZUOČIAU lotuliukas.gif , GERIAU PARAŠYKIT KURI ,KĄ DAROT SU GYMNAIS KAD PRASISKLEISTŲ PUMPURĖLIAI - DAUG PUMPURŲ , NORS DAR NEDIDELI- BET LYG TUO VISKAS IR BAIGIAS verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 05 20, 17:08)
Tiesa,kas ieškojo Shultz purškiklio nuo erkių,tai šiandien jo buvo petrašiūnų Žalioj stotelėj,20lt.Pati pirkaus  4u.gif

kai tik jo yra - taip man laiko nera jo nusipirkt, uzkeikimas kazkoks ...
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 05 20, 16:33)
KĄ DAROT SU GYMNAIS KAD PRASISKLEISTŲ PUMPURĖLIAI - DAUG PUMPURŲ , NORS DAR NEDIDELI- BET LYG TUO VISKAS IR BAIGIAS verysad.gif

Saulės saulės ir dar kartą saulės.Pas mane žydi kaip išprotėję... Šiandien buvo prasiskleidę 7 gymnų žiedai,o kiek dar su pumpurais.... wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 05 20, 17:26)
kai tik jo yra - taip man laiko nera jo nusipirkt, uzkeikimas kazkoks ...

Manau dar bus jo,kelias dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=@asta,2008 05 20, 20:21]
Saulės saulės ir dar kartą saulės.Pas mane žydi kaip išprotėję... Šiandien buvo prasiskleidę 7 gymnų žiedai,o kiek dar su pumpurais.... wub.gif wub.gif :wu
keista, ko jau ko , o saulės pas mane tikrai netrūksta, gal vandens - bijau perlaistyti , bandysiu daugiau palieti. Na žiūrėsim , gal aš jį per daug skubinu lotuliukas.gif
Tina, jei nori, galiu nupirkt, aš pro tą žalią stotelę kasdien su vaikais po keletą kartų praeinu, nors nemanau kad išpirks, jei ką parašyk į až

Atsakyti
kad, kiek zinau, kai jau krauna ziedus, tj geriau nebelaistyt : ax.gif
Atsakyti