Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai

QUOTE(Tina* @ 2008 05 22, 15:55)
Nuo siandien galesiu daugiau laiko skirt savo kaktusiukams, as jau  smartass.gif  biggrin.gif

TINA SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As ir is sauletosios Graikijos parsiradau parsitempiau labai idomu kaktusiuka kuri gavau dovanu is labai gero zmogaus wub.gif gal yra ziniu apie kaktusiukus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 24 gegužės 2008 - 16:07
Tina, sveikinimai su magistru thumbup.gif

Visų labai gražūs žiedukai. Vis įlendu pasigrožėt laisvą minutę rasdama smile.gif
Grįžau namo po pusantro mėnesio, tai pas mane kaip visad raudonieji žydi. Ech, taip norėtųsi geltonų žiedų biggrin.gif
Tik kelis pavyko užfiksuoti, o ir apsiniaukę šiandien.. smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mergino visų žiedeliai superiniai wub.gif
Laivite, sveika sugrįžusi. Parodyk ir mums tą graikišką dovanėlę.
O aš, kaip ir žadėjusi buvau, šiandien parodoje buvau. Labai patiko, tikrai verta buvo aplankyt, nes nemažą dalį kaktusų, lig šiol tik nuotraukose matytų, pirmą kartą gyvai išvydau. wub.gif wub.gif Supratau, kad nuotrauka ir gyvas vaizdas du nesulyginami dalykai.
Crassulos puodai ir kompozicijos natūroj fantastiškos wub.gif
Auges kaktusų dydis įspūdingas. wub.gif
O Pelecyphora dydis lens.gif juvelyrika...
O čia parodos fragmentai:
http://public.fotki....Daaivaa/paroda/
Atsakyti
nerealu, kad man tik pavyktų ryt nusigauti iki parodos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 24 gegužės 2008 - 17:47
labukas merginos
nors ir visai sušlubavo sveikata , bet buvau nusigavus pasižiūrėti kaip atrodo šiandien paroda

pagal tai ka įmanoma buvo padaryti , tose patalpose , manau labai gerai viskas sutvarkyta , malačiai merginos 4u.gif

kaktusiuku buvo tikrai įvairių ir retesnių
Crassulos puodai labai liuks , o ir augaliukai puoduose irgi

dėkui už pagyrimus mano kaktusams , bet jie ant palangių didesni atrodo , tarp tiek dideliu gražių kaktusų , nelabai įspūdį daro blush2.gif
bet labai smagu buvo sudalyvauti ax.gif
dariau nuotraukų , bet matau jums jau viską parodė smile.gif
bet parodysiu Crassulos stebuklą , man labai patiko

Laivyte sveika sugryžus , koks gi ten per kaktusiukas ?Įdomu pasidarė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 24 gegužės 2008 - 18:46
Cinside ir raudona žiedų spalva,nuostabi wub.gif thumbup.gif

Tina,sveikinimai 4u.gif

Laivite,wau,sveika sugrįžus namo drinks_cheers.gif

Daivike,dėkui už parodos foto,vakar palikau merginas ilgiau dirbti,tai galutinio rezultato nemačiau.Ryt pamatysiu gyvai thumbup.gif

Abi su Auge vakar apžiūrėjom Crassulos stebuklą gyvai.Super augalėlis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 24 gegužės 2008 - 19:53
Oho kokiu stebuklu parodoje buvo wub.gif
Aciu uz nuotraukas smile.gif
O kaip vadinasi Crassulos stebuklas g.gif Labai jau grazus wub.gif
Atsakyti
Oi merginos tas kaktusas gulejo per visa lagamino ilgi doh.gif
O kaip bijojau kad neatimtu kai tikrins lagaminus blink.gif
O buvo taip klaidziojom po sala ir uzsukom i viena kaimuka o ten vazonuose kaktusai susodinti ir vienas toks ilgas idomiomis sakomis na man jo taip uzsireike bet galvoju nepavyks nucvabinti niekaip blush2.gif priprasu vyro kad tas eitu paprasyti kad parduotu maza atzalele ateina toks simpatiskas senukas graikas ir sako be problemu thumbup.gif atsinese peili ir sniaukst ilgiausia saka o man jau nei bekt nei rekt doh.gif
Liko nuosirdziai padekoti ir palikti arbatpinigiu daugiau uz isgerta salta kava wub.gif
O parodysiu butinai kai pasodinsiu ir daugiau idesiu graikisku grazuoliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 24 gegužės 2008 - 20:55
Pseudolithos dodsonianus - tas su tamsiomis gelytemis, o kitas- monanthes polyphylla - mano zydintys stebuklai. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Smagu, kad patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Buvau. thumbup.gif Tikrai gražios labai kompozicijos. Ypač dideliuose vazonuose, kur prikomponuota visokių rušių. Geras thumbup.gif
Atsakyti
dar vienas pražįdo
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2008 05 25, 13:19)
dar vienas pražįdo

Žiedas gražus wub.gif
Matosi, kad ir iš nuotraukų kažką "išspausti" mėginama, bet kam nukarpyt žiedo šonus? biggrin.gif
Atsiprašau už OT 4u.gif
Atsakyti