http://public.fotki....2007-07-13.html
QUOTE(JuzTea @ 2008 05 21, 20:01)
Aš galvoju kai pradės augti mano tai po kiek laiko nupjaut, kad nuo žemės šakotūsi ir neleist smarkiai tysti.. Bet kažkaip baisu.. 
O kas čia baisaus?
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 05 21, 21:30)
Ferocactus
Pabirze, parasiau tau i AZ
Mergaites kaktusu myletojos pakonsultuokit mane
Pasisejau kaktusu is pirktiniu seklu, padariau a lia tipo siltnami
ir ka jus sau manot pridygo galybe ju ten
ir sekmingai auga, tik va nezinau kada juos jau i vazona is to "siltnamio" persodinti?
nes jau "siltnamio" stoga kai kurie remia
QUOTE(Bitulka @ 2008 05 22, 11:26)
Mergaites kaktusu myletojos pakonsultuokit mane
Pasisejau kaktusu is pirktiniu seklu, padariau a lia tipo siltnami
ir ka jus sau manot pridygo galybe ju ten
ir sekmingai auga, tik va nezinau kada juos jau i vazona is to "siltnamio" persodinti?
nes jau "siltnamio" stoga kai kurie remia 
Kada issivysta spygliai,tai buna po men.-pusantra nuo sejos.Atsilus oram siltname nelaikyk,pratynk prie gryno ora,iskart palaikyk atidengta 15 min.,kas dien vis didindama laika ir prie saulutes.Iskart ant saules nedek- sudegs.QUOTE(rimusia @ 2008 05 22, 13:29)
Kada issivysta spygliai,tai buna po men.-pusantra nuo sejos.Atsilus oram siltname nelaikyk,pratynk prie gryno ora,iskart palaikyk atidengta 15 min.,kas dien vis didindama laika ir prie saulutes.Iskart ant saules nedek- sudegs.
Sirdingai dekavoju
QUOTE(rimusia @ 2008 05 22, 13:29)
Kada issivysta spygliai,tai buna po men.-pusantra nuo sejos.Atsilus oram siltname nelaikyk,pratynk prie gryno ora,iskart palaikyk atidengta 15 min.,kas dien vis didindama laika ir prie saulutes.Iskart ant saules nedek- sudegs.
maniskiai jau 8 menesius auga siltnamyje, ir kuo jiems maziau vietos tuo geriau jie auga, skaiciau kad geriausiai persodineti po pirmos ziemotes, ir tikrai ne po menesio kai issivysta spygliai, nes po menesio jie visai dar maziukai ir spigliai tik pasirodo po menesio, jie net dar formos neturi ir labai jautrus salciams, temperaturos kaitai ir zodziu dar per anksti po menesio. tai antksti nereikia
Nuo siandien galesiu daugiau laiko skirt savo kaktusiukams, as jau
Aciu
o tai paskutinem dienom jau spalvu neskyriau. Augei aiskinau kaip mane rast ir sakau: mano namas melynas (o realiai - raudonas)