Įkraunama...
Įkraunama...

Pokyčiai po gimdymo

kai gime leliukas ir as pirma nesuvokiau kas tai,kas vyksta,po to palaipsniui pripratau, isivaziavau i mamos vaidmeni wub.gif kai gyvenau su pirmu vyru jis negalejo suteikti man to dziaugsmo,tai kai pastebiu dabar save:kai einu mieste stumdama leliuka pagaunu save iskelta galva ir tokiom mintim, ar manae kas mato,kad as turiu leliuka??? wub.gif nu toks neapsakomas dziaugsmas wub.gif negaleciau but dabar be jo,jis visas mano gyvenimas ir dziaugsmas wub.gif
Atsakyti
Šeimoje pas mus viskas ir buvo gerai, tačiau gimus antrai dukrytei, viskas dar labiau pagerėjo - vieni kitiems padedam, vis dažniau glaudžimės viens prie kito, bendraut stengiamės kuo gražiau ir švelniau wub.gif
Atsakyti
kai suzinojau kad laukiuosi, verkiau, vaikas man buvo pasaulio pabaiga,vyras ramino, o dabar kai jau turiu ant ranku savaji stebukleli viskas pasikeite i geraja puse, su vyru pasidarem daug artimesni ir aistra sugrizo biggrin.gif , aisku buna naktu kai sauki mintyse "noriu savo senojo gyvenimo", bet kai dukryte nusishypso visos slogios mintys dingsta...
Atsakyti
Viskas pasikeitė, juk tėvais tapome su MB anksčiau net nenutuokėme kaip sunku auginti vaiką blush2.gif aš pasikeičiau labai, visada neišsimiegojusi, irzli, o vyras atvirksčiai ax.gif Kartais kai pratrūkstu tai visko būna o paskui vėl gražiai gyvenam wub.gif Bet svarbiausia,kad dabar žinau ką reiškia būti mama wub.gif
Atsakyti
Visas gyvenimas pasidalino į "iki" ir "po", dabar atrodo tik ir atsirado prasmė gyvent smile.gif , ir nebe tiek svarbu tie keli kg, ar kad vis dar 'nėra kuo apsirengt', ir nebesitikiu jokių komplimentų, ar ankstesnio geidžiamos moters statuso blush2.gif ,
Standartiškai: iki apsižlimbimo minutės tereikia, bambėti irgi dažnai traukia (bet gali būti, kad mums taip yra tik todėl, kad neišsimiegam ax.gif , nes jei kokis vyriokas taip per naktis turėtų šokinėt, tai manyčiau per savaitę apsirgtų isterija, depresija ir agresija lotuliukas.gif ir išeitų sau laikais plevėsuodamas plaukais...
Atsakyti
As ir pasikeiciau,palikau daug nervingesne po gimdymo
Atsakyti
o as tapau mama lotuliukas.gif
o i ta viskas ir susiveda, vaikas mano vienintelis rupestis ir dziaugsmas. visai neberupi mokslai ir karjera. anksciau tai atrode esminis gyvenime dalykas. dabar tai yra, bet kaip salutinis dalykas.
o pati kaip zmogus ir charakteris, manau, niekuo nepasikeiciau.
tik syki paziurejus i nuotraukas, pagalvojau, kad senstu. nes oda kazkokia pasikeitus..

o del nervingumo ir jautrumo - tai naturalu po gimdymo, su laiku praeina 4u.gif
Atsakyti
pasikeiciau i blogaja puse verysad.gif tapau bambekle,irzli,nervinga. unsure.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Pas mane tai tu velnio striju kur tik nori : ir ant krutines, ir ant pilvo, ir ant slaunu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2008 05 23, 22:01)
pasikeiciau i blogaja puse verysad.gif tapau bambekle,irzli,nervinga. unsure.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

As irgi pasidariau bambekle blush2.gif Patinka man but su vaikuciu, bet norisi jau normalios veiklos, normalaus darbo ir pan. Gal todel ir kabinejuosi prie kiekvienos smulkmenos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiste_888 @ 2008 05 25, 01:57)
As irgi pasidariau bambekle  blush2.gif  Patinka man but su vaikuciu, bet norisi jau normalios veiklos, normalaus darbo ir pan. Gal todel ir kabinejuosi prie kiekvienos smulkmenos  doh.gif

vat butent,man tas pat verysad.gif noriu i darba,jau namie sedziu per ilgai,galvoju,kai pradesiu dirbt gal pasikeis mano elgesys g.gif pati saves jau neatpazistu.Bjauri bambekle pasidariau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantika @ 2008 02 20, 18:01)
o man tai bedos po gimdymo 4u.gif ,visu pirma visai nesilaiko slapimas,nors ir tuscia pusle,atsuku krana su vandeniu ir jau jauciu,kad lasa pas mane tarp koju,niekaip neina sulaikyti,o kai daugiau puslej,tai atrodo tuoj tuoj isbegs,net lekiant i tualeta keli lasai prasprusta,tai turiu su iklotais kasdien buti,o ana diena lijo lietus,tai is masinos islipus begau iki laiptines,keli metrai,ir ka jus galvojat,kiaurai,net dzinsai suslapo,visas klynas,niekaip nesulaikiau verysad.gif ,tai greit i namus,kol niekas nepamate....o kita beda-hemorojus,niekaip nepraeina ir jau 2 pakuotes zvakuciu sunaudojau ir voneles dariau ir tepaliuku tepuosi,nieko,kaip atsirado pries pat nestuma,taip ir tesiasi,neskauda nieko,tik islinde ten,tai nejauku verysad.gif .gal kam taip buvo?patarkit wub.gif

man panasi situacija su hemorojum verysad.gif geriau toki sirupa(gaila pavadinimo neprisimenu),padejo jis man,bet mazgelis truputi yra islindes verysad.gif tai ka,nebenesioju stringu ir viskas kaip ir normaliai doh.gif
Atsakyti