Įkraunama...
Įkraunama...

Pokyčiai po gimdymo

man irgi laiko nebelieka,mano laisvalaikis kaip miegu.manau tai normalu su tokiais mazyliais juolab jei pati maitini.o jei valgo misinuka,tai gali pasisamdyti aukle keletui valandu,ir tada galesi skirti laiko sau biggrin.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
laisvas laikas -kai mano bernuzelis uzmiega:)o taip, tai visas demesys tik jam:)dabar pradeda vaikscioti, tai nepaliksi nei minutei vieno, nes ir taip tik melynes renka:)savo groziu stengiuosi rupintis namuose-vakare, kai vaikas uzmiega, kartais vyras isleidzia i kirpykla ir taip kur nors.taciau laiko mazai ir jo truksta!viska turi derinti, taikytis ir pan.visos pataria palikti vaikiukus mociutems ar auklytems, kad mamytes atsigautu-pritariu tam...bet ka daryti, kai mociuciu nera, o ir auklytei nera pinigu?!tai ir tenka su vyru abiems suktis kazkaip...sunkoka, bet nieko nepakeisi-tai ir laukiam, kada paaugsim , tada mamyte atsigriebs:)
Atsakyti
Na nezinau merginos.... Gal as blooga mama, bet niekada nebuvau pasiryzusi atiduoti visos saves vaikui blush2.gif Na mano nuomone savimi reikia pasirupinti, kad neapkerpetum ir nedegraduotum kitu zmoniu iir savo akyse...... Gi yra vyras kuris gali pabuti su maziuku nors keleta valandu, kol mamyte pailses..... Jeigu jums atrodo, kad vyras blogas pagalbininkas, gal pacios kaltos.... tiesiog reikia leisti vyrui daugiau rupintis vaiku, nors ir atrodo, kad jis nemoka to daryti, su laiku ismoks....... mes savo mazylius irgi ismokom auginti, ismoksta ir jie.... Mano vyras jau puikiausiai susitvarko su sia uzduotimi, nors is pradziu, net nezinojo, kaip paimti ir ka daryti su tuo mazu gleznu padareliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2007 05 24, 09:51)
Dažnai, ypač vyresni žmonės, mažo  2.gif auginimą apibūdina, kaip tikrą KOŠMARĄ. Kai negali net elementariai pasirūpinti savo higiena, turi atsisakyti visų arba daugelio savo pomėgių ir poreikių. Tampi tiesiog MAMA... Ir lėtai arba su pagreičiu degraduoji mokslo, darbo, santykių su draugais ir mylimuoju atžvilgiu.
Ar tikrai tai yra tiesa? Galbūt įmanoma užauginti  2.gif nepaaukojant savęs?

Iki 3 mėn. buvo košmaras - bemiegės naktys, aš visa purvina-apspjaudyta biggrin.gif biggrin.gif , kartais tikrai nevalytais dantim, greit greit po dušu, jei verkia, meti viską ir leki.. amžinai apsimiegojus, pikta, vis ugdanti kantrybę.. apie seką net pagalvot negalėjau, nes plyšau dvejose vietose, tai galvojau, kad daugiau niekada gyvenime nebenorėsiu nieko.. Po 3 mėn. tapo įdomiau TRUPUTĮ, nežinau.. gal susitaikiau su ta mintim.. Atsipūčiau tik kai sukako 1 metukai.. tada aš pamiegojau visą naktį (nuo kokių 24 val. iki 6 ryto NEATSIKĖLUS) Didesnio džiaugsmo per visus tuos metus nesu paturėjus blink.gif thumbup.gif Tada galvojau: "Daugiau niekada.. niekada gyvenime.. ne už ką" Dabar maniškiui 4,5 m. .. Galvoju.. o gal mergytę g.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
kol mazylis buvo mazas tai kazkur nuo gimimo iki 5 men laisvo laiko beveik nebudavo nes buvo labai neramus o dabar galiu bet kur iseiti nebijau palikti vaika teveliui naktimis miega gan gerai na zinoma buna naktu kai vaikuciai uzeina zirzimas bet ir tai buna tada kai kalasi dantukai ar serga tad man dabar laiko sau tikrai kad uztenka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2006 02 22, 20:59)
Nežinau, gal dėl to, kad nesu labai jauna, mane gasdina mintis apie tai, kad aš galiu kažkada pasigailėti.
Dabar, kol aš dar neturiu vaikelio, esu tikra, kad jo noriu ir seniai noriu... o gal tiesiog mano požiūris per daug rimtas į šiuos dalykus???  ax.gif

Labute,
As gimdziau budama 29 savo angeleli. Pries gimdyma vedem aktyvu gyvenimo buda abu kartu su vyru, darbai, ir isvykos, namie beveik nebudavom. Kaip pasikeite gyvenimas po maziaus atejimo? Nelabai kaip, truputuka tik seslesnis. Gal man lengviau nei kitom mamytem, nes turiu nuostabu vyra, kuris liko namie su mazuciu, o as isejau i darba, todel tu pasikeitimu nelabai jauciasi. Sakyciau gyvenimas tik pagerejo, pagrazejo.
Atsakyti
Po gimdymo turiu problemą doh.gif Į apačiąpasislinkus šlapimo pūslė blink.gif Ginė sakė, kad mažai liko ir matysis išorėje doh.gif Su šlapimo nelaikymu bėdų neturiu, bet va ta puslė mane neramina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantika @ 2008 02 20, 17:01)
o man tai bedos po gimdymo 4u.gif ,visu pirma visai nesilaiko slapimas,nors ir tuscia pusle,atsuku krana su vandeniu ir jau jauciu,kad lasa pas mane tarp koju,niekaip neina sulaikyti,o kai daugiau puslej,tai atrodo tuoj tuoj isbegs,net lekiant i tualeta keli lasai prasprusta,tai turiu su iklotais kasdien buti,o ana diena lijo lietus,tai is masinos islipus begau iki laiptines,keli metrai,ir ka jus galvojat,kiaurai,net dzinsai suslapo,visas klynas,niekaip nesulaikiau verysad.gif ,tai greit i namus,kol niekas nepamate....o kita beda-hemorojus,niekaip nepraeina ir jau 2 pakuotes zvakuciu sunaudojau ir voneles dariau ir tepaliuku tepuosi,nieko,kaip atsirado pries pat nestuma,taip ir tesiasi,neskauda nieko,tik islinde ten,tai nejauku verysad.gif .gal kam taip buvo?patarkit wub.gif

kegelio pratimai-nenuilstant darai ir darai ir darai.nes jiem nereikia jokios spec parengties-galima daryti bet kada.tik tai pades,vel galet sulaikyt slapima.jei nzn kas yra kegelio pratimai,tai pratimai maksties-tarpvietes raumenim.butinas dalykas kokybiskesniam sex'ui,o svarbiausia nesysiot nusiciaudejus ir pan..taigi-kegelio pratimai smile.gif tiesa,velgi,jei nzn kaip ten tai daryti--pabandyk sysiodama sulaikyt slapima(na iseis kiek ar ne,ne visai tame esme),tas raumenu sutraukimas bandant sulaikyt slapima ir yra kegelio pratimas,tik aisku atliekamas ne sysiojant.ji atlik bet kada,kada tik prisiminsi-per daug nebus... mirksiukas.gif viskas sutvirtes,susiaures-vnz vien pliusai
tikiuosi aiskiai cia parasiau wink.gif
Atsakyti
Man tos pačios problemos po antro gimdymo kartojasi, kaip ir po pirmo: pasikartojantis galvos svaigimas (labai mėto į šonus blush2.gif ) ir nugaros skausmas doh.gif
Atsakyti
man tai liko strijos aplink bamba verysad.gif negrazu schmoll.gif taip pat kamavo vid uzkietejimas,tai vyras vis lakste i vaistine tai zvakuciu tai kazkokiu skysciu,kol galiausiai pradejau gerti LEPIKOLA,kefyra ir valgyt burokelius,baisu kaip skauda!
Atsakyti
Man liko strijos ant uzpakaliuko, kurias bandau kremo pagalba salinti, gal kiek ir padeda.Klubai praplatejo, tai i senuosius rubus nebetelpu, nors svoris atsistate. blink.gif Krutine da mazesne pasidare, kai baigiau maitinti...isciulpe visiskai blush2.gif Nugaros apacia dar pamaudzia, bet jau ne taip stipriai kaip po gimdymo.Tai va tiek tu "malonumu".
Atsakyti
iš po gimdymo turejau grazia krutinę gal kokia puse metu, o db isvis nieko nebeliko. kilogramai lb greitai nukrito. Liko stijos ant uzpakalio ir daznai skauda nugara, jei daugiau panesioju vaikutį. verysad.gif

Atsakyti