Įkraunama...
Įkraunama...

Pokyčiai po gimdymo

sako ,kad pagražėjus blush2.gif ax.gif,
svoris mažesnis nei prieš nėštumą buvo,o ir stilių pakeičiau ax.gif
plaukus pasišviesinau,buvau brunetė visą gyvenimą biggrin.gif
sijonukus pradėjau nešioti,neišlipdavau iš džinsų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fa25 @ 2008 06 27, 10:26)
O Man po trečio sakooo, matyt švyčiu ir esu laiminga.
O realiai nei aš graži nei ką, svoris grįžo tai yra sveriu tiek kiek prieš gimdymą, o va vietoj mano raumenuku skura tik likusi ir jie kabaroje sad.gif riebaliukai ten kaupiasi, okur dar prieš nėštuma užtarnauti kg ohmy.gifh nepatinku aš sau nepatinku, o kiti sako pagražėjau g.gif

kaip man visa tai pazistama 4u.gif sako,kad pagrazejau,bet as to grozio nematau...siaip niekada saves grazuole nelaikiau,bet man atrodo,kad iki nestumu buvau grazesne... ax.gif o vyras man sako,kad as nieko nesuprantu apie moteriska grozi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fa25 @ 2008 06 27, 11:26)
O Man po trečio sakooo, matyt švyčiu ir esu laiminga.
O realiai nei aš graži nei ką, svoris grįžo tai yra sveriu tiek kiek prieš gimdymą, o va vietoj mano raumenuku skura tik likusi ir jie kabaroje sad.gif riebaliukai ten kaupiasi, okur dar prieš nėštuma užtarnauti kg ohmy.gifh nepatinku aš sau nepatinku, o kiti sako pagražėjau g.gif

QUOTE(pincius @ 2008 07 02, 07:59)
kaip man visa tai pazistama 4u.gif sako,kad pagrazejau,bet as to grozio nematau...siaip niekada saves grazuole nelaikiau,bet man atrodo,kad iki nestumu buvau grazesne... ax.gif o vyras man sako,kad as nieko nesuprantu apie moteriska grozi tongue.gif

mum turbut ,tie patys zmones sako lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ne velnio ,negrazi sau,randu daug - nei +

o mano vyras irgi taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na as pasakyciau, kad po gimdymo pradejau labiau savim rupintis ax.gif noriu buti grazi mama, todel nusprendziau sportuoti, nors iki nestumo to nedariau, labiau renkuosi ka apsirengt, naudoju daugiau kuno ir plauku prieziuros priemoniu thumbup.gif
Atsakyti
mano vyras visada sko, kad moters tikrasis grozis atsiskleidzia tik pagimdzius vaikucius. as nekalbu kad iskart po gimdymo ,kada yra bemieges naktys ir visa kita. bet kai jau prakunta vaikuciai, mamyte pajunta kad is didziojo vargo jau isbrido, ji pat savimi pradeda labiau rupintis. as pati ant saves tai pastebejau ,jau neskaitant aplinkiniu demesio . per dekreta uzsiauginau ilgus plaukus, susiemiau i rankas del nesveikos mitybos ,ko pasekoje numeciau daug svorio ir nesportuodama. dabar esu kuda ,ilgais sviesiais plaukais ir dar pametinuku mama, jauciu pasididziavima sirdyje del savo pasiekimu ir tikriausiai tas matosi manyje. ir vyras po namus toks keistas vaiksto ,lyg is naujo isimylejes lotuliukas.gif ir as pati pastebiu savo pazystamuju rate ,kad kol buvo bevaike lyg ir netokia grazi buvo ,bet kai susilauke vaikucio prazydo it ROZE.
Atsakyti
tai aisku, kad po gimdymo moteris isgrazeja smile.gif jei neapsileidzia. pasitiki savimi, didziuojasi vaikuciu, tipenanciu salia smile.gif sypsosi ir yra laiminga. del to buna ir grazi
Atsakyti
O as nesijauciu grazi po gimdymo ir komplimentu nesulaukiu. Sakyciau dabar netgi daugiau kompleksu isivariau del isvaizdos. O vyru aplamai pradejau bijoti doh.gif
Atsakyti
Aš tai pasenau verysad.gif
Iki gimdymų tai tokia "pacaniukė" buvau, alaus be paso neparduodavo smile.gif , dabar ph34r.gif
Atsakyti
Po pirmo gimdymo jaučiausi tik laimingesnė ( bet ne gražesnė ).
Atsakyti
Aš dar nesulaukiu tokių komplimentų, bet vis jų laukiu biggrin.gif tik pasako, kad "pasitaisius". Nu kurgi ne, kai stovi +10 kg doh.gif
Atsakyti
Po antro gimdymo pražydau smile.gif nors figūrą dar reiktų koreguoti ir koreguoti lotuliukas.gif bet sulaukiu daug komplimetų, kad atsigavau ir veidas spindi ir pati matau, kad pasikeičiau smile.gif
Atsakyti
Pagimdziusi tikrai nei jauciausi nei buvau grazesne, vaikelis buvo laaaaabai neramus, tai visai sau laiko neturejau. Bet kai atsigavau......tai ne tik daug komplimentu isgirstu, bet ir demesio, vyras net pavydi kartais ax.gif blush2.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti