Įkraunama...
Įkraunama...

Margarinas ar sviestas?

man pačiai sviestas skaniau ir vaikui sviesta duodu nuo pat mažumės smile.gif dabar man patinka Smetoniškas sviestas,labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
kadangi as pati margarino net nuryti negaliu tai valgom sviesta ax.gif
Atsakyti
tik sviestas vaikų mityboj negali buti jokių margarinų schmoll.gif
Atsakyti
As irgi manau, kad sviesta reikia duot vaikui, bet ne margarina
Atsakyti
Mes patys tepamės margariną- kišenei lengviau... bet sūnui tepu tik sviestuką- tiek į košę, tiek ant duonos mirksiukas.gif
Atsakyti
As i koses dedu arba sviestuka arba alyvuogiu alieju. Apie margarina net minciu neturiu schmoll.gif
Atsakyti
Margarino nenaudojam visai,tik sviestukas ir jokkie tepūs riebalų mišiniai schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
nepatinka man tas margarinas, net jo kvapas kazkoks g.gif tik sviesta vartojame smile.gif
Atsakyti
man pačiai sviestas skaniau ir vaikui sviesta duodu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ewile @ 2008 08 06, 19:30)
As irgi manau, kad sviesta reikia duot vaikui, bet ne margarina

tai o kodel sviesta o ne margarina?
prisiskaiciau straipsniu kad sviestas tai blogieji gyvuliniai riebalai, o margarinas gaminamas is augaliniu (geruju) kurie yra sveikesni...tai kur tiesa?
beto dabar margarinuose ir vitaminu daugiau
Atsakyti
todėl kad sviestas yra natūralus produktas naudingas organizmui , reikalingi riebalai vaiko augime, o margarinas tai nesveiki riebalai ir vaiko mityboj jo neturėtu būti smile.gif
Atsakyti
na kol mazas vaikas,man nei sviestas,nei margarinas neatrodo gerai-nebent kaimiskas,kur naturaliai pagamintas....seip nuo metu laiko ji valde ta sveistuka ir viskas buvo gerai,bet iki tol i kosytes pylem alyvuogiu aliejaus,jis sveikiau uz bet kury is ju
Atsakyti