Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(rennate @ 2007 08 17, 22:58)
Mama sake,kad medetku arbata mazina uzdegima, tik kad as negaliu jos gerti  blush2.gif , labai jau neskani...  4u.gif

kiek žinau medetkų nuoviras labai tinka apsiplovimams ar vonelėms, nes dezinfekuoja ir mažina niežulį, o kad reikia gerti, nežinojau. Gal ir padeda g.gif

QUOTE(darbsti @ 2007 08 20, 16:58)
Siaubas, likimo drauges! Kankinuos jau velniai zino kiek. Gal kuriai nors stabiliai pries menstruacijas prasideda?

Dažniausiai prieš mmm ir prasideda niežuliai, išskyros negražios pasidaro verysad.gif . Ir nesuprantu kodėl.
Atsakyti
QUOTE(solouro @ 2007 08 20, 18:35)
kiek žinau medetkų nuoviras labai tinka apsiplovimams ar vonelėms, nes dezinfekuoja ir mažina niežulį, o kad reikia gerti, nežinojau. Gal ir padeda  g.gif

Gali kiek padėti, nes candida ne tik makšty, bet ir skrandy ar pan. gali būti ir iš ten plisti kitur. Iš esmės tos vonlės labai labai laikinos ir ne itin patogios.

Dažniausiai prieš mmm ir prasideda niežuliai, išskyros negražios pasidaro  verysad.gif . Ir nesuprantu kodėl.

Prieš menstruacijas, nes tuo metu dėl hormonų pokyčių keičiasi rūgštinė pusiausvyra. Nieko keisto.
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 08 08, 12:58)
Pabandykite zvakutes lomexin. Jos buna trys, arba viena pakuoteje, kaina ta pati.Nuo pienliges tikrai padeda.

O man jos absoliučiai nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 08 20, 22:02)
O man jos absoliučiai nepadeda schmoll.gif

man padeda trims dienoms - ir vėl tas pat.
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 08 20, 17:30)
Būtent, jau galima tuo metu kone ir tikėtis. Kartais blogiau, kartais geriau (kai nepamirštu tų specialių jogurtukų pagerti ir jokių saldumynų, tai išsisukt pavyksta... bet dažnai pamirštu..)

tik siomis dienomis tepu klotrimazolio, tai bent nepersti, neniesti, ir isskyru maziau.
Atsakyti
Labutis drauges mano unsure.gif
Pas mane tokia pati beda, ir ji neseniai prasidejo... kiekviena vakara apsiplaunu su soda, ir pasitepu su clotrimazoliu, gal kazkiek ir padetu, jei nevalgyciau saldumynu negaliu as be ju, bet tikrai teks aukotis kad isigydyciau.
o tos lomexin zvakutes kiek kainuoja? o ju geriamu nera? ir kokios kainos
as tai bandysiu dabar stiprinti organizma, gersiu daug kefyro, jogurtu, jokiu saldumynu, jokiu yklotu...gal pades....nes jos mane taip vargina kad verysad.gif
dar pamirsau paklausti, man prie maksties yra ytrukusi oda ar tai del pienliges?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne_mamukas: 21 rugpjūčio 2007 - 10:10
QUOTE(ne_mamukas @ 2007 08 21, 11:09)
Labutis drauges mano  unsure.gif
Pas mane tokia pati beda, ir ji neseniai prasidejo... kiekviena vakara apsiplaunu su soda, ir pasitepu su clotrimazoliu, gal kazkiek ir padetu, jei nevalgyciau saldumynu negaliu as be ju, bet tikrai teks aukotis kad isigydyciau.
o tos lomexin zvakutes kiek kainuoja? o ju geriamu nera? ir kokios kainos
as tai bandysiu dabar stiprinti organizma, gersiu daug kefyro, jogurtu, jokiu saldumynu, jokiu yklotu...gal pades....nes jos mane taip vargina kad verysad.gif
dar pamirsau paklausti, man prie maksties yra ytrukusi oda ar tai del pienliges?

butent. as net nusisluostyti negaliu, visada turiu apsiplauti, nes kitaip itruksta oda
Atsakyti
QUOTE(darbsti @ 2007 08 21, 19:25)
butent. as net nusisluostyti negaliu, visada turiu apsiplauti, nes kitaip itruksta oda

o jetau scare.gif tai man dar gerai (tpiu tpiu tpiu per kairi peti). Uzjauciu.
Atsakyti
QUOTE(darbsti @ 2007 08 21, 21:25)

man irgi....atrodo kelias dienas praeina paskui vel tas pats... doh.gif ex tos moterys, ko tik neturi iskesti...
Atsakyti
sveikos likimo drauges, mane irgi vargina si problema. paastreja pries menstruacijas. mano ginekologe sake, kad tai yra letinis grybelis ir ji reikia gydyti ilga laika. tai istase lomexino 600 mg (kaina apie 23 lt. zvakutes) ir sake, kad reikai puse metu 3-4 dienas iki menesiniu jas naudoti. tai va pries dvi dienas pradejau, ziuresim kaip cia bus.
Atsakyti
Sveikutės, žinokit man nepadėjo ta Lomexino ovulė 600mg verysad.gif , vakar vakare sunaudojau, o šendien vistiek peršti, niežti gal tik išskyrų mažiau. Lapelyje parašyta, kad jei simptomai neišnyks reiktų pakartoti, bet galvoju jei nepadėjo ar dar padės. Gal pabandyti kokias kitokias žvakutes g.gif O čia Clotrimazolum geriamos tabletės, nes jei taip tai aš negalėčiau, nes dar vis maitinu.
Atsakyti
sveikos smile.gif , norejau paklausti ar sergant pienlige gydytojas ginekologas ima tepineli ar gali is pozymiu nustatyti? unsure.gif
Atsakyti