Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

Pabandykite zvakutes lomexin. Jos buna trys, arba viena pakuoteje, kaina ta pati.Nuo pienliges tikrai padeda.
Atsakyti
Tris savaites man jau dega ten kaip pekloj... Siandien pamasciau, kad gal cia ne pienlige, o uzdegimas (kolpitas), nors nera jokio zuvies kvapo... bet isskyros tai tikrai grauzdavo, tai kartu su istirpusiom zvakutem/tabletem isbegdavo... jokie gydymai nepadejo, nei lomexin, nei polygynax, nei chlotrimazolum... isgeriau ir Mycomax ir nieko... dabar jokiu vaistu dvi dienas nevartojau, tik apsiplaunu su tantum rosa... ryt gal eit vel pas daktare, nes praita karta nieko doro taip ir nepasake, tik ta tantum rosa, bet man jau BLOGA, kaip as pasiilgau normalaus gyvenimo, esu visa strese, su draugu barames, nes esu irzli begaliniai... jauciuosi ne tai, kad kalta, bet... kankinu ir save ir ji...
Pazistama vaistininke dave Supplin, kai apie ji uzsiminiau, na jis siaip nuo uzdegimo, bet sake, kad ir nuo pienliges padeda... paklausiau, ar cia ne antibiotikas, tai sake ne... ai, as jau be vilties, bijau, kad nebutu taip visuomet...
P.S. del cesnako norejau paklaust, jei cia uzdegimas, o ne pienlige, tai vis vien galima ji "ten" isideti?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nesąmonė: 08 rugpjūčio 2007 - 19:31
Kiekvieną dieną valgau jogurtą, plaunuosi su ramunėlių nuoviru ir "Krasnaja linija" muilu intymiai higienai

Mesk Tu ta krasnaja linija kuo toliau, kad akys nematytu ir nusipirk Dercome femme, jis kainuoja virs 40 litu ir tai prakstiskai vienintelis, atitinkantis aprasyma preparatas.

"DERCOME" aprašymas

Intymios higienos prausiamoji priemonė moterims kasdieniniam naudojimui.

Ph 4.5-5.0.Nedirgina odos ir gleivinės. Į sudėtį įeina natūralios išrūgos, baltymai, vitaminai ir mineralai.

Saugo ir padeda atkurti jautrios intymios sferos normalią mikroflorą.
Naudojama kaip paprastas skystas muilas."
Atsakyti

Nesamone,uzjauciu. ir man taip buvo pradzioj. tas jausmas pazistamas unsure.gif
Atsakyti
šnd skaičiau straipsnyje , kad mitas yra tai, jog reikia gydyt abu partnerius g.gif pienligė neužkrečiama ir vyro gydyti nereikia g.gif
Nesamone - man labai padeda arbatmedžio aliejus - nuima niežėjimą ax.gif
Prisipyliau jo ir į imt.hig.prausiklį tongue.gif
o Dercome Femme aš turėjau, bet nepasakyčiau kad jis kuo man padėjo ax.gif dabar perku Margaritos su pieno baltymais mirksiukas.gif
Atsakyti
ir man Dercome Femme nebuvo niekuo ypatingas schmoll.gif
Atsakyti
Ar teko kuriai praeiti wobenzym kursa? Ginekologe rekomendavo, bet kaina siek tiek kandziojasi..Idomu ar tikrai veiksmingas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adorė @ 2007 08 09, 13:11)
Ar teko kuriai praeiti wobenzym kursa? Ginekologe rekomendavo, bet kaina siek tiek kandziojasi..Idomu ar tikrai veiksmingas  g.gif

pirma kart toki girdžiu rolleyes.gif pradėjau ieškot, kad do daiktas ir va radau nemažai tokios gan įdomios negirdėtos informacijos apie pienligę
http://www.groziopas...w...c&start=675
paskaitykit ten ir toliau ax.gif
Papildyta:
iš to forumo unsure.gif
Yra toks terminas Sistemine Kandidioze angl. Candida Related Complex(CRC), kuri pasireiskia po virusiniu/bakteriniu infekciniu susirgimu. Vartojant antibiotikus arba stiprius vaistus, hormonus, steroidus organizme persvara atitenka mutuojantiems mikro-organizmams kaip Kandida. Kandida yra 81 rusiu. Ji sugeba daugintis, augti ir keisti savo forma. Kai ji yra rizomos(ar rhizoids) stadijoje, ji turi ikapsuliuota i bio-filma lipnia forma ir turi spygli(varpa) ar usa, kuriuo gali tvirtintis prie zarnyno sieneliu, pragrezti sieneleje skyles, pro kurias i krauja prasiskverbia dideles nesuvirskinto maisto molekules bei toksinai. Sis reiskinys vadinamas zarnyno pralaidumu-Leaky Gut Syndrom. Pasekoje turime alergija.
Kandida prilimpa prie ivairiu organu gleivines pamusalo mukoziniu lasteliu. Jeigu jinai kolonizuojasi lytiniuose organuose, tai pasireiskia pienlige; vaikams - burnos ertmeje baltomis isskiromis(thrush). Veido spuogai, apvalus raudoni berimai ziedo formos veide(ringworm), taip pat manoma, kad "galvos rukas", depresija, irzlumas, prasta atmintis ir nesugebejimas koncentruotis, besikartojancios ligos kaip chronishkas sinusitas, puliuojanti angina, sloga, virskinimo problemos, PMS...aplamai, prasta savijauta be ipatingu simptomu yra Sistemines Kandidiozes pasireiskimo formos arba komplikacijos Ja sunku diagnozuoti ir gydyti. Ji minta karbohydratais bei cukrumi ir gamina alkoholi. Norint sutramdyti kandida, reiketu laikinai, pvz. 3 menesiams atsisakyti jos megstamu produktu, paskelbti jai bado dieta, kitaip gydymas nevertas pastangu, jeigu mes ja naikinsime ir maitinsime tuo pat metu. Sutinku su Kami, kad vien dieta-kandidos nepasalina.
Radau idomu kandidos valymo protokola-ATTOGRAM, prie kurio prisidejo ir musu tautietis farmacininkas Andrius Gutauskas, gyvenantis Kanadoje. Kadangi kandida mielai kolonizuojasi zarnyne, tad sis protokolas skirtas ir zarnyno apvalymui.
Sio protokolo pagrinda sudaro 4 preparatai: kaprilo rugstis naikina mieles ir kitus patogenus; lasteliena psyllium milteliu(kisieliaus) pavidalu nugramdo sieneles nuo mikro-organizmu koloniju, bentonitas absorbuoja mieles ir ju nuodus ir isveda is organizmo; probiotikai atstato geraja flora ir gydo pazeistas sieneles. Kaprilo rugstis vartojama skystame pavidale, sumaisyta su lasteliena ir bentonito emulsija, ji kisieliaus sudetyje slenkant zarnynu gali ilgiau dezinfekuoti zarnyno sieneles. Kaprilo rugstis gaminama is kokoso vaisiaus aliejaus.
http://www.wholeappr....com/clean.html

mega_shok.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Sveikos, nu aš dar kartą pasikartosiu, o ar jūs visos buvot pa gydytoją ir darėtės pasėlį, būtent pasėlį, o ne paprastą tepinėlį. Padarasiu pasėlį gydytoja mato, kokiems vaistams grybas yra neatsparus ir kokiais vaistais galima gydyti. Paprastas pasėlis to neparodo, todėl gaunasi taip, kad geriam vaistus iš lempos, grybą prie jų pripratinam ir nebėra kuo gydyti. Todėl dar kartą siūlau pasidaryti pasėį ir tik tada gydytis. Aš gydausi pagamintom žvakutėm - t.y. gydytoja iš pasėlio atsakymo surašė medžiagas, kurios turėtų paveikt tas bakterijas, ir pagal tą receptą vaistinėje pagamino žvakutes. Tik vakar pradėjau, tai nežinau, kaip seksis, bet tikiuos, kad gerai. Dar išrašė ir geriamų vaistų, paskutinių, kurie dar gali mane gali išgydyti. Kai tik pabaigsiu gydymą, darausi pasėlį ir jeigu jis nieko blogo nerodys skiepysiuos nuo pienligės. Žodžiu yra tokie skiepai - solcotrichovac, rodos taip vadinas. Jų Lietuvoje nėra, tai teko važiuot į Latviją. Tai vat, reikia 3 ampulių ir po metų dar vienos. Gydytoja sakė, kad pasiskiepijus, praktiškai ta bjaurybė nesikartoja, nu max 1 kartą per metus. Tai vat tokia mano istorija, tikiuos su gera pabaiga smile.gif
Atsakyti
Man nuo pienliges padejo patepimai arbatmedzio aliejumi, Apsiplovimai rugpieniu. O dabar naudoju prausikli "dercome femme". Jau metai kai nesusiduriau su sia slikstyne, nors sirgdavau ja istisai.
Atsakyti
Labas likimo draugems smile.gif Mane taip pat kartais kamuoja si zaraza. Va, dabar laukiu pirmadienio, nes bus aiskus tepinelio atsakymas ir ginekologas paskirs gydyma.Siek tiek ieskodama informacijos radau stai ka, gal kuri pameginsit ir pasidalinsit patirtimi, ar padeda:
Makšties praplovimai česnako tirpalu.
Imti 1 česnako skiltelę ir ją susmulkinti į košelę. Užpilti 1,5 litro virinto vandens ir palaikyti kelias minute. Išmaišyti ir perkošti. Šį vandenį sunaudoti per vieną dieną. Gerai būtų derinti praplovimą česnaku ir sodos tirpalu: vieną dieną česnako vandeniu, sekančią sodos tirpalu. Jį paruošti taip: 1,5 litro virinto vandens ir 1 valg. šaukštas valgomosios sodos.
Atsakyti
QUOTE(alioška @ 2007 08 12, 15:08)
Labas likimo draugems  smile.gif  Mane taip  pat kartais kamuoja si zaraza. Va, dabar laukiu pirmadienio, nes bus aiskus tepinelio atsakymas ir ginekologas paskirs gydyma.Siek tiek ieskodama informacijos radau stai ka, gal kuri pameginsit ir pasidalinsit patirtimi, ar padeda:
Makšties praplovimai česnako tirpalu.
Imti 1 česnako skiltelę ir ją susmulkinti į košelę. Užpilti 1,5 litro virinto vandens ir palaikyti kelias minute. Išmaišyti ir perkošti. Šį vandenį sunaudoti per vieną dieną. Gerai būtų derinti praplovimą česnaku ir sodos tirpalu: vieną dieną česnako vandeniu, sekančią sodos tirpalu. Jį paruošti taip: 1,5 litro virinto vandens ir 1 valg. šaukštas valgomosios sodos.

soda dar nieko, bet cesnakas, isivaizduoju, kaip isgrauztu. Reiktu, kad pasidalintu patirtimi moteris, kuri sirgdama keleta metu issigyde sia liga. tada butu sansas ir kitoms, o as tikiu, kad visos jau isbande liaudiskus ir cheminius vaistus.
Atsakyti