Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

O aš jau naudoju tik Mycomax kapsules, jokie tepaliukai ar žvakutės manęs nebegelbsti
Naudoju kapsules dėl to kad, nuo žvakučių ar tepalų, jaučiuosi šlykščiai, be to man nuo jų dar labiau peršti (esu išbandžiusi viską, ką tik gamina). Be to gyjimo procesas ilgas.
Tad renkuosi tablates.
Dėja jos problemos neišgydo.
Siragau pasikarojančia pienlige, ji kartojosi kiekvieną ciklą.
Geriau Mycomax nepertraukiamai metus, kartą į mėn.
Bet po kokių metų vėl pasikartojo, bet dabar geriu po vieną ir liga kartojasi nebe taip dažnai, bet dėja kartojasi sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 28 rugpjūčio 2007 - 09:19
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2007 08 28, 10:18)
O aš jau naudoju tik Mycomax kapsules, jokie tepaliukai ar žvakutės manęs nebegelbsti
Naudoju kapsules dėl to kad, nuo žvakučių ar tepalų, jaučiuosi šlykščiai, be to man nuo jų dar labiau peršti (esu išbandžiusi viską, ką tik gamina). Be to gyjimo procesas ilgas.
Tad renkuosi tablates.
Dėja jos problemos neišgydo.
Siragau pasikarojančia pienlige, ji kartojosi kiekvieną ciklą.
Geriau Mycomax nepertraukiamai metus, kartą į mėn.
Bet po kokių metų vėl pasikartojo, bet dabar geriu po vieną ir liga kartojasi nebe taip dažnai, bet dėja kartojasi sad.gif

Esu skaičiusi, kad po kiek laiko atsiranda atsparumas panašiems vaistams. Dėl to ir yra sakoma, kad iš tiesų vaistų nuo pienligės nėra. Kurie padeda, padeda trumpam. Esu visokių straipsnių skaičius, nes pačiai dažnai kartojasi, tai iš esmės jei nori atsikratyti, reikia visą gyvenimą laikytis tam tikro gyvenimo būdo: mityba speciali ir organizmo stiprinimas, speciali higiena. Žodžiu, kaip ir apsidraudimas. Nenaudoji vaistų, bet kartu beveik nenaudoji cukraus, mielinių produktų ir t.t. ir pan. Žodžiu ne itin viliojantis būdas...
Atsakyti
Man tik keista, kad kiek buvau pas ginekologus su šia problema, tai visi jie sako juk čia ne liga, bet jei jauti diskomfortą, skausma ar net kraujuoti pradeda, tai čia kas?
O kas dėl dietos, tikrai nepadeda, bandžiau sad.gif
Bet...
Bent jau man pienligė kartojosi tam tikrom ciklo dienom ir daryk ką nori sad.gif
O jau ką kalbėti apie higieną... jei atsiranda palanki terpė ir bakterijos išsikeroja...
Atsakyti
Turiu klausima..Ar yra tokiu kurioms atsirades nemalonus kvapas? jis vis keicias, kartais grynai "tarpukojo", kartais lyg svogunu ar dar ko...Nebezinau ka daryt, nieks man nepadeda... verysad.gif Pas mane candida grybelis, dare tyrima...Bet neiseina niekaip issigydyt..gal turit kokiu patarimu...Jau beveik savaite apsiprausiu medetku nuoviru pora kart i diena, kazkiek padejo bet arteja mokykla, tik verkt noris pagalvojus apie ja...Visa klase uzuos, mirsiu is gedos..Einu pas daktare rugsejo 3, tai reikia bent kuriam laikui man to kvapo atsikaratyt, ka daryt nebeisivaizduoju...
Atsakyti
Cutie, ir man kartais buna tas kvapas kartais jo nera. bet gal tu perdedi, kad jis toks, kad ims visi ir uzuos g.gif . tiesiog dazniau pasikeisk iklotelius, jei gali juos naudoti. jokiu budu nenesiok stringu schmoll.gif . sakyciau nesiskusk plauku imtymioj vietoj, bet tai tarp tavo bendraamziu turbut labai nekaip atrodytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2007 08 28, 10:59)
Man tik keista, kad kiek buvau pas ginekologus su šia problema, tai visi jie sako juk čia ne liga, bet jei jauti diskomfortą, skausma ar net kraujuoti pradeda, tai čia kas?
O kas dėl dietos, tikrai nepadeda, bandžiau sad.gif
Bet...
Bent jau man pienligė kartojosi tam tikrom ciklo dienom ir daryk ką nori sad.gif
O jau ką kalbėti apie higieną... jei atsiranda palanki terpė ir bakterijos išsikeroja...

Padeda dieta, bet tik ilgai jos besilaikant... Ir labai griežtai. Tada neturi tas grybas kuo maitintis ir nesikeroja. Dar reikia nepamiršti gerųjų bakterijų vartoti. Iš tiesų pagerėja situacija, tik nereikia staigiai norėti rezultatų.

QUOTE(cutie @ 2007 08 29, 11:36)
Turiu klausima..Ar yra tokiu kurioms atsirades nemalonus kvapas? jis vis keicias, kartais grynai "tarpukojo", kartais lyg svogunu ar dar ko...Nebezinau ka daryt, nieks man nepadeda... verysad.gif Pas mane candida grybelis, dare tyrima...Bet neiseina niekaip issigydyt..gal turit kokiu patarimu...Jau beveik savaite apsiprausiu medetku nuoviru pora kart i diena, kazkiek padejo bet arteja mokykla, tik verkt noris pagalvojus apie ja...Visa klase uzuos, mirsiu is gedos..Einu pas daktare rugsejo 3, tai reikia bent kuriam laikui man to kvapo atsikaratyt, ka daryt nebeisivaizduoju...

Nemanau, kad kiti tą kvapą jaučia. O jei rimtai lb didelė problema, tai tikrai padeda arbatmedžio aliejus arba Femigel (iš to paties aliejaus pagamintas, bet patogiau - ir brangiau). Pojūčius pagerina nelabai staigiai, bet bent jau kvapas susitvarko tikrai.
Atsakyti
Labai aciu uz patarimus 4u.gif na stringu as ir taip nenesioju, tik medvilnines paprastas kelnaites:) Tik va kaip tycia vakar nusidepiliavau viska... blush2.gif bandziau Femigeli, nezinau, gal padetu ilgesni laika pavartojus, as tas tris tubeles isnaudojau tai tam kartui gerai buvo, nes jis pats metu kvapo rolleyes.gif Dar beje ka manot apie marles "iklotukus"? Na susilankstai ir isededi ten, giliau, ne ant kelnaiciu o tarp lytiniu lupu blush2.gif Girdejau kvapo nepraleidzia tai mastau ar padetu, nes paprasti iklotai ant kelnaiciu man nepadeda, be to kelis kart girdejau klasej sako:kas cia taip smirda, tai net silpna daros pagalvojus kad vel taip bus...nu bandysiu viska
Atsakyti
gal ne apie tave taip sake doh.gif . baimes akys dideles. tie marles iklotai, kaip tu vadini ,gali tik pabloginti situacija, nes odai nebus kuo kvepuoti,del to ir kvapo gal nepraleidzia, susus ten schmoll.gif
Atsakyti
na gal, bet kaiptik tuo metu uzuosdavau savo kvapeli doh.gif tai as ir manau gal nelabai gerai...na aisku medvilne, bet ka zinau. na pabandysiu viena diena ir paziuresiu. man to reik tik kol pas daktare eisiu ir man antibiotiku stipriu ileis...jau norejo seniau bet galvojo gal pades paprastesni vaistai nes visvien mano kepenis irtaip neblogai suvarytos nuo praeitos gydytojos betkokiu vaistu...tai va ax.gif
Atsakyti
kaip keista, kad prie pienliges antibiotikus siulo g.gif
Atsakyti
Man dare paseli ir surado bakterijas, kurios is sukelia tuos nemalonumus. Nezinau ar tai grynai pienlige, na grybelis, sake ta pati ka ir cia raso ko negalima valgyt, kad gert kefyra, valgyt grepfruktus ir tt, na zodziu kaip ir apie pienlige...Istyre jautruma konkrecioms veikliosioms medziagoms, tai pas mane labai daugkam jau yra atsparumas, nes viena gydytoja man tiek visko rase nezinodama ka daryt, tik tepineli dare, kad dabar negaliu issigydyt verysad.gif gal tik retais atvejais antibiotikus leidzia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cutie: 29 rugpjūčio 2007 - 17:46
QUOTE(cutie @ 2007 08 29, 18:45)
Man dare paseli ir surado bakterijas, kurios is sukelia tuos nemalonumus. Nezinau ar tai grynai pienlige, na grybelis, sake ta pati ka ir cia raso ko negalima valgyt, kad gert kefyra, valgyt grepfruktus ir tt, na zodziu kaip ir apie pienlige...Istyre jautruma konkrecioms veikliosioms medziagoms, tai pas mane labai daugkam jau yra atsparumas, nes viena gydytoja man tiek visko rase nezinodama ka daryt, tik tepineli dare, kad dabar negaliu issigydyt verysad.gif gal tik retais atvejais antibiotikus leidzia...

Kaip supratau, čia jau didesnės problemos verysad.gif sėkmės tau gydantis 4u.gif

Aš kol kas geriu Candilact, padėtis visai neprasta, tokio priepuolio, koks buvo aną mėnesį, nebuvo (tfu tfu tfu) thumbup.gif
Atsakyti