QUOTE(Donatas ir Monika @ 2007 08 28, 10:59)
Man tik keista, kad kiek buvau pas ginekologus su šia problema, tai visi jie sako juk čia ne liga, bet jei jauti diskomfortą, skausma ar net kraujuoti pradeda, tai čia kas?
O kas dėl dietos, tikrai nepadeda, bandžiau

Bet...
Bent jau man pienligė kartojosi tam tikrom ciklo dienom ir daryk ką nori

O jau ką kalbėti apie higieną... jei atsiranda palanki terpė ir bakterijos išsikeroja...
Padeda dieta, bet tik ilgai jos besilaikant... Ir labai griežtai. Tada neturi tas grybas kuo maitintis ir nesikeroja. Dar reikia nepamiršti gerųjų bakterijų vartoti. Iš tiesų pagerėja situacija, tik nereikia staigiai norėti rezultatų.
QUOTE(cutie @ 2007 08 29, 11:36)
Turiu klausima..Ar yra tokiu kurioms atsirades nemalonus kvapas? jis vis keicias, kartais grynai "tarpukojo", kartais lyg svogunu ar dar ko...Nebezinau ka daryt, nieks man nepadeda...

Pas mane candida grybelis, dare tyrima...Bet neiseina niekaip issigydyt..gal turit kokiu patarimu...Jau beveik savaite apsiprausiu medetku nuoviru pora kart i diena, kazkiek padejo bet arteja mokykla, tik verkt noris pagalvojus apie ja...Visa klase uzuos, mirsiu is gedos..Einu pas daktare rugsejo 3, tai reikia bent kuriam laikui man to kvapo atsikaratyt, ka daryt nebeisivaizduoju...
Nemanau, kad kiti tą kvapą jaučia. O jei rimtai lb didelė problema, tai tikrai padeda arbatmedžio aliejus arba Femigel (iš to paties aliejaus pagamintas, bet patogiau - ir brangiau). Pojūčius pagerina nelabai staigiai, bet bent jau kvapas susitvarko tikrai.