Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(/amelija/ @ 2007 08 23, 16:54)
sveikos smile.gif , norejau paklausti ar sergant pienlige gydytojas ginekologas ima tepineli ar gali is pozymiu nustatyti? unsure.gif

Siaip ima ax.gif Man gydytoja is pozymiu, is kvapo ir is vaizdo nusprende, kad pienlige, o is laboratorijos atsakymas atejo, kad viskas normos ribose doh.gif Bet tai as pati ir be laboratorijos jauciau, kad jau ir vel nera gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(/amelija/ @ 2007 08 23, 15:54)
sveikos smile.gif , norejau paklausti ar sergant pienlige gydytojas ginekologas ima tepineli ar gali is pozymiu nustatyti? unsure.gif

Ima tepinėlį. Bet šiaip dažniausiai preliminariai jau vien iš požymių aišku būna.
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 08 23, 13:22)
Sveikutės, žinokit man nepadėjo ta Lomexino ovulė 600mg  verysad.gif , vakar vakare sunaudojau, o šendien vistiek peršti, niežti gal tik išskyrų mažiau. Lapelyje parašyta, kad jei simptomai neišnyks reiktų pakartoti, bet galvoju jei nepadėjo ar dar padės. Gal pabandyti kokias kitokias žvakutes  g.gif O čia Clotrimazolum geriamos tabletės, nes jei taip tai aš negalėčiau, nes dar vis maitinu.

Clotrimazolum - makšties tabletės, yra ir tepaliukas smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 08 23, 19:21)
Clotrimazolum - makšties tabletės, yra ir tepaliukas  smile.gif .

Dėkui, skaičiau kad esi naudojus, tai ar padėjo ax.gif O kiek jos kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 08 23, 21:09)
Dėkui, skaičiau kad esi naudojus, tai ar padėjo  ax.gif  O kiek jos kainuoja?

aš naudojau tepaliuką. padėjo, tik vos patepus truputį pablogėja situacija. tada palauki ir pagerėja... tik neilgam sad.gif

kaina kiek pamenu apie 8 Lt gal. net neprisimenu... dėl geresnės savijautos ir 50 jaučiu būčiau sumokėjus
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 08 23, 20:18)
aš naudojau tepaliuką. padėjo, tik vos patepus truputį pablogėja situacija. tada palauki ir pagerėja... tik neilgam sad.gif

kaina kiek pamenu apie 8 Lt gal. net neprisimenu... dėl geresnės savijautos ir 50 jaučiu būčiau sumokėjus

O tai gal tos tabletės geresnės g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 08 23, 22:32)
O tai gal tos tabletės geresnės  g.gif  ax.gif

Man jos tikrai padėjo, jau greitai bus mėnuo po jų naudojimo, o pienligė dar neatsinaujino...tfu tfu tfu. Naudojau Lomexin žvakutes, tai poveikis tik trumpam. O Clotrimazolum tepaliuku aš tepuosi naudodama Clotrimazolum tabletes. Tabletės - į makštį, o tepaliukas pasiteplioti išorei ax.gif .
Atsakyti
dekui, siandien jau buvau pas gydytoja, tai eme tepineli ir pasake, kad tikrai pienlige, as clotrimazolum ar kaip ten tepaliuka naudojau dar iki vizito pas gydytoja, nes ziauriai nemalonu buvo.. tai siandien dar pasake, kad ta pienlige "pikta" tokia linkusi veseti ir plestis.. tai dar prirase zvakuciu ir tableciu, nes atseit nezino is kur jin atsirado, tai reikes gerti tas tabletes zarnynui, po 1 tab.kas 3 dienas... nu nzn net, man turi prasidet menesines, tai manau reikes atideti ta tableciu-zvakuciu gydyma po ju... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 08 24, 14:37)
Man jos tikrai padėjo, jau greitai bus mėnuo po jų naudojimo, o pienligė dar neatsinaujino...tfu tfu tfu. Naudojau Lomexin žvakutes, tai poveikis tik trumpam. O Clotrimazolum tepaliuku aš tepuosi naudodama Clotrimazolum tabletes. Tabletės - į makštį, o tepaliukas pasiteplioti išorei  ax.gif .

Dėkui, bet jau šendian jaučiu nuo Lomexin pagerėjimą. Tačiau jei tai trumpalaikis poveikis, tai g.gif doh.gif Išbandysiu Clotrimazolum, nes manau, kad ši zaraza dar tikrai nepasitraukė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 08 24, 14:37)
Man jos tikrai padėjo, jau greitai bus mėnuo po jų naudojimo, o pienligė dar neatsinaujino...tfu tfu tfu. Naudojau Lomexin žvakutes, tai poveikis tik trumpam. O Clotrimazolum tepaliuku aš tepuosi naudodama Clotrimazolum tabletes. Tabletės - į makštį, o tepaliukas pasiteplioti išorei  ax.gif .

Vene dar turiu klausimėlį ax.gif Pasiskaičiau, kad tos tabletės tik su receptų g.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 08 25, 13:20)
Vene dar turiu klausimėlį  ax.gif Pasiskaičiau, kad tos tabletės tik su receptų  g.gif

Visi vaistai nuo pienliges receptiniai, o as pirkau be receptu ir viskas normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 08 25, 14:09)
Visi vaistai nuo pienliges receptiniai, o as pirkau be receptu ir viskas normaliai.

Clotrimazolum pirkau be recepto, Lomexin pirkdavau ir su receptu, ir be recepto parduodavo, Polygynax esu pirkusi taip pat be recepto smile.gif .
Atsakyti