QUOTE(bimbaM @ 2007 07 08, 19:45)
tai kuom tikėti: ginekologe ar vaistininke?
kur beje galima isigyti tuos prausiklius Lactacyd, Dercome?
o pagal ka atsirenki katrie naturalesni?
a ta kad ginekologe man niekad jokiu prausikliu nerekomenduodavo. Tik vaikiska muila sakydvo naudot

, o ta pienlige kartodavosi kas menesi, nesvarbu ar yra santykiai ar ne. menesines>pienlige>einu pas ginekologe>paima tepineli>raso lomexin, Mykomax>savaite lomexin>pienliges nera savaite, po lomexin>
sekanti menesi vel tas pats. Kol nepradejau naudoti prausikli, tol budavo ta bjaurybe, na dabar, tfu, tfu jau 2 mm viskas gerai, kasdien prausiuos Lactacyd. As pirkau Seimos vaisinej, ape 25 lt, bet tikrai labai ilgai jo uztenka, keliu lasiuku tik reikia, ir jis dar skiedziasi, bet as neskiedziu

Manau kiekvienoje vistineje turi buti.
as manau, kad gydytojai raso tik tuos vaistus, kuriuos sutare su vaistinem, na gal ne visi, bet as ant tokiu uzsiraunu. Kai klausiu kaip cia man pasveikti, tik galva linguoja ir sako stiprinti organizma. tai kaip ji bestiprinti, kai visi tyrimai geri.as negliu tik ant lovos gulet ir krevetes su braskem valgyt dirbt irgi reikia, o koks darbas ir koks gyvenimas sex kai ta pienlige ju puse metu man gydo nepagydo:lotuliukas: