Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

Bet kad as maitinu doh.gif manau mantik zvakutes tiktu g.gif
Atsakyti
Sveikutė 4u.gif
Jungiuosi ir aš į Jūsų klubą verysad.gif pienligė kankina mane nuo nėštumo, dukrytei dabar 1,5 metukų, o ta zaraza pastoviai kabinasi doh.gif norėčiau išbandyti tas Candilact tabletes, bet šiandien Eurovaistinėj negavau. Tai lomexim žvakutę nusipirkau, nėštumo metu jos man labai padėdavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačiukė @ 2007 07 31, 15:06)
Tai lomexim žvakutę nusipirkau, nėštumo metu jos man labai padėdavo thumbup.gif

Nestumo metu ir man padejo vienos zvakutes tik nezinau pavadinimo ax.gif o tai ir po viena parduoda tas Lomexin galvojau kad tik po tris g.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 07 31, 19:16)
Nestumo metu ir man padejo vienos zvakutes tik nezinau pavadinimo  ax.gif  o tai ir po viena parduoda tas Lomexin galvojau kad tik po tris  g.gif

Kur pakuotėj viena Lomexin žvakutė, tai mg skaičius didesnis, berods - 600 mg g.gif Tai išeina kaip trys po 200 mg vienoje žvakutėje.
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2007 08 01, 08:42)
Kur pakuotėj viena Lomexin žvakutė, tai mg skaičius didesnis, berods - 600 mg  g.gif Tai išeina kaip trys po 200 mg vienoje žvakutėje.

Tikrai taip drinks_cheers.gif šiandien jau geriau po to Lomexin'o. Bet visvien noriu nusipirkti tą Candilact. Gal žinot, kokiose vaistinėse jo yra???
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2007 08 01, 08:42)
Kur pakuotėj viena Lomexin žvakutė, tai mg skaičius didesnis, berods - 600 mg  g.gif Tai išeina kaip trys po 200 mg vienoje žvakutėje.

Ginekologė man taip aiškino - jeigu pienligė dažnai kartojasi, tai reikia naudoti Lomexin žvakutes 200 mg (3) , o viena (600 mg) tinka naudoti, kai pienligė yra ūmi mirksiukas.gif .
Atsakyti
[quote=mylinemyli???,2007 06 12, 11:11]
Per savaitę išgėriau tris DIFLUCAN kapsules ir jokio efekto. Gydytoja sakė, kad tai paskutiniai vaistai......Tyrimų nedarė.

Visdėlto atrodo susitvarkiau.

Atsisakiau stringų, prezervatyvų, kaitaliojau įklotus, kol atrodo - tiko naturella, prausiklis "Margarita" su pieno bakterijomis, saldumynų tik kai labai labai noris ir labai labai nedaug. Kasdien kefyras, jogurtas, jogurtiniai gėrimai (kaip tik dabar vyksta visokių jogurtinių gėrimų akcija - tai net marškinėlius limėjau smile.gif
Valio!!!!!
Atsakyti
Mums su vyru reikėjo išgerti visą kursą antibijotikų (doxiciklin) ir, kaip ten gyd "surašė", nepaskyrė prie jų probiotikų (jei teisingai išsireiškiau). Taigi manasis tai jau kokią penktą dieną pradėjo viduriuoti, o man po geros savaitės atsirado pienligė.
Aš išgėriau Diflucano vieną tabletę ir kartu su vyru gerėme Acidophilus Bifidus Complex bei Actimela. Kol kas viskas tvarkoj (tfu tfu tfu), man tai buvo pirmas kartas... ir daugiau nenorėčiau susidurti su tokio pobūdžio nesusipratimu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 08 01, 10:24)
Ginekologė man taip aiškino - jeigu pienligė dažnai kartojasi, tai reikia naudoti Lomexin žvakutes 200 mg (3) , o viena (600 mg) tinka naudoti, kai pienligė yra ūmi  mirksiukas.gif .

Bandysiu tas po 200mg (3), manau turetu padeti, nes tikrai dar nera umi 4u.gif
Atsakyti
Na, ūmi, kai užeina staiga ir pasireiškia labai stipriai. Atsimenu, man taip yra buvę pora kartų, tai net vaikščioti tragedija būdavo, toks baisus perštėjimas, šaltis net krėsdavo doh.gif Po to keli metai pienligė nesirodė, o dabar ji mane dažnai pradėjo kankinti, ir nepasakyčiau, kad labai peršti, bet "erzina" ir tiek g.gif . Tokiu atveju gydytoja ir liepė naudoti Lomexin po 200 mg. Bet neseniai pati sumąsčiau nusipirkti Clotrimazolum žvakutes, tai labai padėjo. Matyt kartais reikia vaistukus pakeisti smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vene: 02 rugpjūčio 2007 - 10:49
Nusipirkau vaistų Clotrimazolum pienligei gydyti. Norėčiau paklausti, kaip jūs juos vartojote, nes yra keli variantai. Pirmasis: 6 dienas paeiliui po 1 tabletę. Na, o jei gydytojas paskiria tai, galima du kartus per dieną - ryte ir vakare - 6 dienas paeiliui arba po 1 tabletę per dieną - vakare (12 dienų) (šito tai nebabai supratau )
Šiaip tai šešias dienas jau gydžiausi Polygynaxu, bet bijodama, kad jis dėl ilgo vartojimo gali sukelti alerginę kontaktinę egzemą (aš alergiškas žmogutis ), nusipirkau Clotrimazolum be to ir požymiai pienligės dar nėra pilnai išnykę, tai tikiuosi, kad šį kartą jau pilnai išsigydysiu.
Laukiu jūsų atsakymų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nesąmonė: 02 rugpjūčio 2007 - 14:00
QUOTE(Nesąmonė @ 2007 08 02, 14:59)
Nusipirkau vaistų Clotrimazolum pienligei gydyti. Norėčiau paklausti, kaip jūs juos vartojote, nes yra keli variantai. Pirmasis: 6 dienas paeiliui po 1 tabletę. Na, o jei gydytojas paskiria tai, galima du kartus per dieną - ryte ir vakare - 6 dienas paeiliui arba po 1 tabletę per dieną - vakare (12 dienų) (šito tai nebabai supratau )
Šiaip tai šešias dienas jau gydžiausi Polygynaxu, bet bijodama, kad jis dėl ilgo vartojimo gali sukelti alerginę kontaktinę egzemą (aš alergiškas žmogutis ), nusipirkau Clotrimazolum be to ir požymiai pienligės dar nėra pilnai išnykę, tai tikiuosi, kad šį kartą jau pilnai išsigydysiu.
Laukiu jūsų atsakymų.

Man užteko šešių, vartojau po 1 tabletę vakare, o iš tikrųjų kursas kiek suprantu 12 tablečių (naudojant po 1 tabl. per dieną). O kad ryte ją panaudoti, tai mano manymu ne kažin kas schmoll.gif , nes tabletės ištirpsta ir po to iš "ten" išbėga, na, aišku įklotus tada reikia naudoti, bet per naktį manau, vaistukai ilgiau užsibūna, o ryte nežinau unsure.gif .
Atsakyti