aš tai žinokittepuos grynu arbatmedžio aliejum
geras daiktas
galėjau ansčiau pirkt... nuima viska greit
nors kiek akyse šviesiau...
QUOTE(calykusu @ 2007 07 16, 15:36)
aš tai žinokittepuos grynu arbatmedžio aliejum
geras daiktas
galėjau ansčiau pirkt... nuima viska greit
nors kiek akyse šviesiau...
Hmmm, o vaistinėse tiesiog ir būna arbatmedžio aliejaus? Nesu pastebėjusi.. Tik tuos eterinius parduotuvėse, kur į žvakes pilama..
QUOTE(būsimoji @ 2007 07 20, 14:54)
Hmmm, o vaistinėse tiesiog ir būna arbatmedžio aliejaus? Nesu pastebėjusi.. Tik tuos eterinius parduotuvėse, kur į žvakes pilama.. 
Tikrai yra eurovaistinėse ,esu pirkus,kainuoja apie 15 litų ,gal ir mažiau
Papildyta:
QUOTE(`delfine` @ 2007 07 15, 16:35)
na nesimaudem .... salta gi Nidoj buvo ir kaip is kibiro pyle
bet Nidoje vanduo yra labai keistas - toks su smarve ir gerti jo is krano negalima - va po tokiu vandeneliu kasdien prausemes
gal cia sitas pakviete pienlige vel
na bet zinot nuejau i vaistine ir sakau - duokit SILPNU man vaistu...dave Clotrimazolum zvakutes - ziauriai patenkinta likau, jau anksciau buvau ju turejus....
tai po 3 zvakuciu dingo - tik isoriskai dar siek tiek niezulys buvo, bet prisiskaiciau kad butina visas sunaudoti tai ir sunaudojau
o draugui paemem to paties tepalo - po 2-3 dienu irgi viskas susitvarke
o del tu prausikliu - as prausiuosi kazkokiu intymios higienos specialiu....bet tai ne tas apie kuri cia visos snekat, susimasciau gal ir man ta stebuklingaji pavartoti?
bet Nidoje vanduo yra labai keistas - toks su smarve ir gerti jo is krano negalima - va po tokiu vandeneliu kasdien prausemes
na bet zinot nuejau i vaistine ir sakau - duokit SILPNU man vaistu...dave Clotrimazolum zvakutes - ziauriai patenkinta likau, jau anksciau buvau ju turejus....
tai po 3 zvakuciu dingo - tik isoriskai dar siek tiek niezulys buvo, bet prisiskaiciau kad butina visas sunaudoti tai ir sunaudojau
o draugui paemem to paties tepalo - po 2-3 dienu irgi viskas susitvarke
o del tu prausikliu - as prausiuosi kazkokiu intymios higienos specialiu....bet tai ne tas apie kuri cia visos snekat, susimasciau gal ir man ta stebuklingaji pavartoti?
Man irgi Clotrimazol žvakutės
Papildyta:
Dabar " Žmonėse' radau reklamą CANDI -LACT papildo .rašo ,kad laktobakterijos yra pagrindinė sveikos makšties mikrofloros dalis
Gal kuri jau bandėt ,parašykit atsiliepimus?
Man tai padėjo "Octenisept" purškalas- odos ir gleivinių dezinfekantas, kaina apie 16Lt, ir dar pripudruodavau vaikiškos pudros - kad sausa būtų.
Tai va, merginos, ginekologe sake, kad galima paimti tepinėli poliklinikoje, bet nuvezti ji i privacia laboratorija ( tik dar nesuzinojau kur), tai kainos apie 45lt. Istirs ir pasakys butent kokius priesgrybelinius vaistus pirkti, nes vienu atveju padeda vieni vaistai, kitu kiti.
Daug kam Difliukanas neveiksmingas.
Vienu atveju i padeda Fluconazol, o kitu Clotrimazolium. Todel reikia išsityrti. 
Gal tada galesiu ramai gyventi
Daug kam Difliukanas neveiksmingas. 
Gal tada galesiu ramai gyventi
Sveikos, su šita bjaurybe ir aš jau kažkur metus laiko kovoju
tik kol kas ne aš ją, o jinai mane įveikia. Iš pradžių gydžiausi valstybinėj poliklinikoj, tai ten viskas labai paprata - padaro paprastą tepinėlį, prirašo vaistų, tu savo organizmą nuodiji, kol paaiškėja, kad tie vaistai neveikia, tada vėl eini pas gydytoja, išrašo kitų ir vėl nuodijiesi. Tai po tokių nesąmonių nuėjau pas gydytoją privačiai, tai iš kart padarė pasėlį ir išsiaiškino, kokiais vaistai tas mano grybas gali būti gydomas ir pagal tai gydymą skyrė, o ne iš lempos visus vaistus iš eilės. Tik vat bėda, kad po visokių ekspermentų, mano grybo nebeveikia praktiškai niekas:(
suvartojau paskutinius vaistukus, kurie pagal pasėlį turėjo jį sunaikinti, bet deja
vėl kankinuos. trečiadienį einu pas gydytoją, žiūrėsim.
tai apibendrinus norėčiau duot visoms patarimą - reikalaukit, kad darytų pasėlį ir tik tada skirtų gydymą.
suvartojau paskutinius vaistukus, kurie pagal pasėlį turėjo jį sunaikinti, bet deja
tai apibendrinus norėčiau duot visoms patarimą - reikalaukit, kad darytų pasėlį ir tik tada skirtų gydymą.
QUOTE(meid @ 2007 07 23, 10:49)
reikalaukit, kad darytų pasėlį ir tik tada skirtų gydymą.
Labukas,Brangiosios..As cia pas jus esu naujoke
pasiskaitineju apie jusu problemytes,ir randu daug atsakymu.ir tai labai dziugina.Bet pas mane pacia atsirado problemele
niekuomet nesirgau jokiomis ginekologinemis ligomis,o cia se tau kad nori perstejims prasidejo,isskyru kaip varske atsirado:{nei vyras nei as i kaire nevaikstome,tad niekaip negaliu supratsi,is kur tas dziaugsmelis pas mane atsirado...naudoju kapsules ecovag...ir manau,kad jau geriau,daug geriau.Ar gali praeiti per keturias dienas?Aciu uz patarimus ir atsakymus...sekmes Jums!
QUOTE(Kameja31:} @ 2007 07 24, 10:52)
Ar gali praeiti per keturias dienas?Aciu uz patarimus ir atsakymus...sekmes Jums!
gali, jei neįsisenėjusi
QUOTE(calykusu @ 2007 07 24, 11:45)
man irgi per 3-4 dienas praejo, bet as suvartojau visas zvakutes kaip buvo liepta lapelyje, nezinau ar gerai padariau
bet man atrodo nenuzudyti to grybo dar pavojingiau negu padauginti vaistu
Turiu ir as sia problemyte, bet manau ji pas mane dar neisisenejusi. Kai laukiausi oi buvo uzpuolus rimtokai, tai ginekologe skyre zvakutes, tik gaila neisidemejau pavadinimo
Jas tris kartus pries nakt teko isikisti, o po to taip tepdavo
Ir atsisveikinau ilgokai. Sunyciui tuoj bus pusantru, ir vel uzpuole tikrai kaip jus vadinat zaraza
nusilpes organizmas turbut turejo itakos
tik va beda kad nenusoliuoju iki savo ginekologes, o esu is to tipo zmoniu kur atidelioju iki paskutiniosios. Gal zinot kaip tos zvakutes vadinasi tokios ovalios formos. Pasiskaitinejau zinutes, tai gal tos Lomexin
as dabar naudoju diflucan tabletes, ten kur puse metu reikia gert... nu ir sakyciau visai neblogai... nes jau nei zvakutes nepadedavo, nei kremukai...