Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(vene @ 2007 08 02, 21:27)
Man užteko šešių, vartojau po 1 tabletę vakare, o iš tikrųjų kursas kiek suprantu 12 tablečių (naudojant po 1 tabl. per dieną). O kad ryte ją panaudoti, tai mano manymu ne kažin kas  schmoll.gif , nes tabletės ištirpsta ir po to iš "ten"  išbėga, na, aišku įklotus tada reikia naudoti, bet per naktį manau, vaistukai ilgiau užsibūna, o ryte nežinau  unsure.gif .

Na ne, kiek suvokiu tai kursas šešios dienos (nes taip ir nurodyta, kad reikia vartoti šešias dienas iš eilės), kiti variantai galimi gydytojo nurodymu kiek supratau. O po kiek laiko tau nuo jų patapo geriau?
Atsakyti
Sveikos, man pienlige rado (po tepinelio tyrimo) niekas man neperstejo nieko as nejutau nemalonaus tik kartais iskyru budavo ne per vaisingasias dienas... sunaudojau 7 zvakutes ir dvi tabletes (kas tris dienas) taip kaip paskyre gydytoja, kaip zinot ta pienlige man isnyko ar ne? ar tik tepinelio rezultatas parodytu?
Atsakyti
QUOTE(Nesąmonė @ 2007 08 02, 20:36)
Na ne, kiek suvokiu tai kursas šešios dienos (nes taip ir nurodyta, kad reikia vartoti šešias dienas iš eilės), kiti variantai galimi gydytojo nurodymu kiek supratau. O po kiek laiko tau nuo jų patapo geriau?

Teisingai - kursas šešios dienos drinks_cheers.gif . Bet kažkada seniai esu sunaudojusi visas dvylika (taip liepė gydytoja). O šįkart jau po trijų tablečių pasijutau visiškai gerai, todėl tik vieną pakuotę užteko sunaudoti ( 6 vnt.). Gal ir tau užteks šešių, matysi, kaip jausiesi mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 08 02, 22:20)
Teisingai - kursas šešios dienos  drinks_cheers.gif . Bet kažkada seniai esu sunaudojusi visas dvylika (taip liepė gydytoja). O šįkart jau po trijų tablečių pasijutau visiškai gerai, todėl tik vieną pakuotę užteko sunaudoti ( 6 vnt.). Gal ir tau užteks šešių, matysi, kaip jausiesi  mirksiukas.gif .

Tikiuosi, kad padės, nes jau gydžiausi ir tikiuosi, kad apgydžiau šią zarazą Polygynaxu, na bet jau minėjau, kodėl nesinorėjo jo ilgiau vartoti.
Atsakyti
QUOTE(Nesąmonė @ 2007 08 02, 22:36)
Tikiuosi, kad padės, nes jau gydžiausi ir tikiuosi, kad apgydžiau šią zarazą Polygynaxu, na bet jau minėjau, kodėl nesinorėjo jo ilgiau vartoti.

Sėkmės tau gydytis smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vene: 02 rugpjūčio 2007 - 21:56
Oi, kaip prisikankinau su sia bjaurybe doh.gif Kaip uzejo niezuliai, na niekas nepadeda blush2.gif Apie darbinguma jau patyliu, gerai, kad viena daznai bunu, o kitaip tai nors kauk blink.gif Viska pradejo niezteti aplink, VISKA ka tik gali aplink ta vieta. Tad neapsikentusi pradejau eksperimentuoti. Galiu pasiulyti savo gydymo kursa, gal nelabai kam patiks, bet padejo kazkiek. Is prazdiu nusipirkai paprastu paprasciausiu kasdieniu iklotu, tokiu didesniu. Pries einant darban gausiai pasitepu klotrimazoliu ir isidedu iklota. Dienos metu tepalas maloniai slydineja ir ne taip niezti. Nakciai pasikeiciu iklota ir gausiai pasitepu lomexinu. Na, keisti patartina, nors man atrodo ten tos pacios sudedamosios dalys g.gif . Visa apatini trikotaza pradejau skalbti vaikisku muilu ir praustis irgi juo. Na ka, dar vartoju Mycomax karta savaiteje po 150mg kapsules. Atrodo traukiasi ta bjaurybe. rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, gelbėkit, nes nusišausiu... Jau daugiau nei dvi savaites kankinuosi su šia bjaurybe, tuoj trys berods bus, jau net nežinau, nes nepamenu, ką reiškia normalus gyvenimas... O kaip aš jos tik negydžiau! 1. Lomexino viena ovule - nepadėjo. 2. Šešiomis Polygynaxo ovulėmis - nepadėjo ir bijojau ilgiau jį vartoti, nes ilgas vartojimas gali alergija sukelti. 3. Jau esu suvartojusi keturias Clotrimazolum tabletes ir sugėrusi vieną Mycomax piliulę. Ir NIEKO verysad.gif Kiekvieną dieną valgau jogurtą, plaunuosi su ramunėlių nuoviru ir "Krasnaja linija" muilu intymiai higienai su medetkomis ir NEPRAEINA verysad.gif Siaube, aš jau neapsikenčiu šito perštėjimo verysad.gif PATARKIT prašau kokius STIPRIUS vaistus (geriamus prašyčiau, kad ir kokius antibiotikus tam reikalui ar kažką panašaus, nes vietiškai abejoju ar pagydysiu, ta bjaurybė trauktis nenori). Labai, labai lauksiu jūsų atsakymų verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Oi žinau, ką ta bjaurybė mūsų gyvenime reiškia. Ir žvakutes vartojau, ir vaistus su vyru gėrėm. Nepamenu pavadinimo, kursas - 3 dienos, bet jie buvo padėję ilgesniam laikui. Žvakutės apmalšindavo, kurį laiką nebūdavo, bet tik pasinervindavau ar neišsimiegodavau - jau tut kak tut doh.gif .
Po gimdymo irgi kelis kartus turėjau šį malonumą, bet jau kuris laikas buvo nurimę, o vat prieš porą dienų ir vėl jaučiu peršėjimą, niežulį doh.gif .
Gal kuri galit patarti, ką galima vartoti, jei dar maitinu? Maitinu tik vakare ir naktį, ne dažnai, bet visgi paisyt reikia g.gif
Atsakyti
Man padejo Lactacyd prausiklis, prausiuosi tik su juo, jokio muilo. Jau keli menesiai neturiu pienliges, tuo labai patenkinta, nes anksciau kartojosi daznai, kas menesi.Po santykiu pasiteplioju Ecovag miltukais is kapsulytes, truputi. Pabandykit, gal kam pades taip pat.
Atsakyti
Vakar nusipirkau Polygynax kapsules, tai šiandien jau geriau biggrin.gif . Tikėkimės padės. Išžiūrėjom anotacinius lapelius, tai nei Clotrimazole, kuris man laaaabai padėdavo, nei kitų maitinant vartoti negalima, o Polygynax atsargiai galima smile.gif .
Vaistininkė ir man minėjo tą prausiklį, bet nepirkau.
Dar galima pabandyti natūraliu jogurtu arba kefyru pasitepti ax.gif . Šį metodą man kolegė medikė patarė išbandyt.
Atsakyti
Sunaudojau penkias Chlotrimazolum tabletes ir per savo kvailą galvą pamiršau šeštąją (turėjau ją vartoti vakar) Norėjau paklausti, ar nieko tokio jei šiandien ją vis gi suvartosiu?Gydytoja dar išrašė tantum rosa vaistų ir sakė, kad tepinėlis geras, nors man vis vien dar niežti, mistika kažkokia... ir tos žvakutės nelabai gelbėja. Norėjau dar paklausti jūsų dėl Nistatino, nes jau baigiu prarasti viltį...
Atsakyti
QUOTE(Nesąmonė @ 2007 08 07, 20:25)
Sunaudojau penkias Chlotrimazolum tabletes ir per savo kvailą galvą pamiršau šeštąją (turėjau ją vartoti vakar) Norėjau paklausti, ar nieko tokio jei šiandien ją vis gi suvartosiu?Gydytoja dar išrašė tantum rosa vaistų ir sakė, kad tepinėlis geras, nors man vis vien dar niežti, mistika kažkokia... ir tos žvakutės nelabai gelbėja. Norėjau dar paklausti jūsų dėl Nistatino, nes jau baigiu prarasti viltį...

as jau senai praradusi vilti paskutini karta ir vartojau tokius vaistus - nepadejo verysad.gif nieko tokio jei kita diena suvartosi.
Atsakyti