Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Žibutė"

Puseserė dirbo darželyje šeimininkute, tai pasakojo, kad visus sąžiningai sodina prieš miega, prieš ėjimą į lauką... Turi išaugti smile.gif Nors dar mano uoga įgijo madą atsibudusi po pietų miego paleisti dūdas. Tikiuosi, kad darželyje taip nesielgs blink.gif Žodžiu kuo tokiau tuo daugiau visokių monu ji prisigalvoja...
Atsakyti
na va paskutines menesio dieneles eiti i darzeli,nevesiu i kita mergaites,nesinori,gal kitais metais kai bus didesne
Atsakyti
Aš girdėjau, kad visus darželius planuoja vasarą uždaryti, nes KRIZĖ reikia taupyti lėšas. Nežinau kiek čia tiesos, bet tikra nesąmone. Man tai maža bėda su vasaros ir kitomis atostogomis, nes pedagoginis darbas. Tai kai vaikai atostogauja ir aš praktiškai atostogauju, bet dauguma juk dirba 12mėnesių per metus... Ir ne kiekvienas turi senelius ar tetas, kurie pažiūrėtų. Samdyti auklę... Mano manymu valdžia taupo ne ten kur reikia... ir apie šeimos politiką dar labai ir labai reiktų pamąstyti.

Rugpjūtį reiks savo merginą nuvesti apžiūrai dėl darželio. Jau tiek nori bendrauti su vaikais bigsmile.gif tik bėda, kad yra valdinga blush2.gif Ką tik sutikom bevaikštančią močiutę su merginos amžiaus vaikiuku. Tai maniškė jau kviečia draugauti. Labas duoda ir tempiasi kartu pabėgioti. Liepia lipti ant šaligatvio, jie neklauso tai už rankos ir vedasi blush2.gif Faktas, kad nenusileis ir vyresniems vaikams (tai darželyje su skriaudimu bėdos nebus). Bet, kad pati kitų neskriaustų blink.gif paerzinti jau dabar mėgėja doh.gif
Atsakyti
na bus visko,mano ir valdinga ,draugiska,norinti bendraut,skupoka,visko darzeli buvo per si pusmeti kai ejome,bet ka darysi ,aukletojos susitvaro ir dekoju joms uz ju pastangas ,kantrybe ir meile musu vaikuciams 4u.gif 4u.gif 4u.gif paskutine diena tai ejau visa kelia namo klausydamasi asaru,gaila buvo vaiko,taip norejo dar tu leliu gathering.gif ,pasakiau kad po 2men susitiks vel,klausiu ar suprato, linkcioja galva ,bet manau kad tikrai nesuprato g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 02 liepos 2009 - 21:46
Kaip fainiai smile.gif aš irgi labai viliuosi, kad susitvarkysim ir priprasim. Kaimynė jau nustebo "o tai tokią mažą jau į darželį" blink.gif nu pagalvojau, atseit pati vaikų neaugino ir nežino kaip yra... Maža ar nemaža, bet socializuotis reikia. O ir tėvams iš kažkur pinigėlių gauti irgi... Net nepagalvojau, kad su tokiais prieštaringais požiūriais į vaikų auginimą teks susidurti unsure.gif
Atsakyti
man ir taip sake,labai daug kas,bet nekreipiau demesio ir vedziau,ir visai nesigailiu,nors sunkiai adaptavosi,bet visgi daug ko ismoko ir net buckio nebesulaukdavau paskutiniu metu tik i grupe ir vaiko ner 4u.gif
Atsakyti
Na ne tiek jau ir liko. Ir norisi ir gaila mažąją paleisti ilgesniam laikui blush2.gif Va šiandien vėl eilinį ketvirtadienį į Vilnių, mergina pas tetą... grįžtu mažikė ant kaklo 4u.gif Taip malonu ją apkabinti smile.gif Žadu už poros savaičių vesti pas gydytoją dėl apžiūros darželiui, nes mūsiškė atostogaus iki rugsėjo. Ir laukiu ir bijau rugsėjo... jaučiuosi lyg pačiai vėl pirma rugsėjo 1-oji artėtų doh.gif
Atsakyti
na mamytes ar jau pasiruosusios savo leliukus atiduot? man tai gaila... verysad.gif pati suprantu kad jai reikia eit i darzeli ir labai noriu kad taip ir butu, taik va gaila... unsure.gif dar norejau paklaust, kadangi mes sia rugsejo pirmaja pirma kart einam i strakaliuku grupe tai net nezinau kaip ten viskas lopseliuose vyksta? direktore sake kad mazieji i bendra svente neina, viskas grupeje, truputi su mamom o po to palieka vienus, su aukletoja pabuti... tai net nezinau, ar puosiat vaikucius rugsejo pirmajai tokius maziukus? ar kaip i darzeli paprasciau aprengiat? kazkaip man tai atrodo didziulis ivykis vaiko gyvenime, tai noretusi papuosta dukryte vesti... g.gif
Atsakyti
sakyciau puosk kieksirdis geidzia,net as pati kaip galesiu taip papuosiu,bet pati nzn kaip ta rugsejo pirmaja atsves biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 30 rugpjūčio 2009 - 21:52
Mes pradėsim eiti nuo rugsėjo 7dienos. Tai kaip ir puošti gal ne labai jau... Kažkaip vis kuo toliau nukeliu mintis apie tai blush2.gif Bet jau kasdien pradėjau savo lialkai pasakoti, kad jau greitai ją vešiu į lopšelį, kur bus daug vaikų, daug žaislų, kur bus labai linksma ax.gif Tai ji patenkinta klausosi blush2.gif sakė jai patiks biggrin.gif Na, kad tik iš tikro pritaptų ir patiktų. Mūsų krikštadukra 5 metukų, man jau pasakojo labai norinti į darželį. Maždaug per vasarą nėra ką veikti, o darželyje linksma smile.gif Gerai direktorė juokavo, kad reiktų paruošti lankstinukus kaip mamas paruošti vaikų išleidimui į lopšelį biggrin.gif
Atsakyti
nesvarbu manau kaip pasiruosit,vistiek verta pasipuost nes juk jums pirma dienele,o jei nori mes su jumis eisim e 4u.gif i ta pacia grupe galime pabandyti kanors karu suruosti,tik tortu nepirk,nes jie nepiema,reikia specialiai uzsisakyti is firmos su kuria yra sutary sudare
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2009 08 31, 00:33)
nesvarbu manau kaip pasiruosit,vistiek verta pasipuost nes juk jums pirma dienele,o jei nori mes su  jumis eisim e 4u.gif i ta pacia grupe galime pabandyti kanors karu suruosti,tik tortu nepirk,nes jie nepiema,reikia specialiai uzsisakyti is firmos su kuria yra sutary sudare

bigsmile.gif drinks_cheers.gif
aha sutikt tai sutinku, tik va nelabai dabar issivaizduoju ka... blink.gif g.gif blush2.gif gal ka turi pasiulyt? oi as kaip laukiu.... o kaip dar bijau... va siryt jau nebepamiegojau nuo minties kad ryt iseinam... doh.gif
o siandien dar reikalu... reikia eit pas daktare pazymos, nes penktadieni nuejau, israse, nunesiau, o direktore sako ne tokia forma... na vnz... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bailutyte: 31 rugpjūčio 2009 - 06:46