Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Žibutė"

buvau sventeje, seku seku pasaka, smile.gif kaip graziai vaikai buvo pasiruose, thumbup.gif nu nuostabiai dirba aukletojos siame darzelyje, thumbup.gif dekojam organizatoriam uz nuostabia svente, 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikrai dziaugiuosi, kad mano vaikas lanko si darzeli thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif mums siandien irgi paskambino is sio darzelio smile.gif aisku pasidare idomu,ka kitos mamos apie ji kalba smile.gif tikiuosi pasitvirtins ta gera nuomone,tik apie baisme uzdaryma i vonios kambari,mane tiesa sakant isgasdino verysad.gif
Atsakyti
Jei neklystu, tai apie uždarymą mamyte viena pasakojo, bet kiek atsimenu, kad ne mūsų darželyje, o kažkuriame kitame... skaudžia patirtim pasidalijo.... g.gif
Atsakyti
maciau ten kitam mieste taip dare viena rase,o kita lyg ir apie zibute sake...nu reiks pasiklausti direktores ar gali taip cia buti smile.gif nes nenoriu kad mano mazaji taip aukletu smile.gif
Atsakyti
Labai sveikinu prisijungsiant prie Ežiukų grupės. Tikrai pasakiškos auklėtojos. Čia aš pasakojau apie tą bausmę uždarant į vonią. Bet spėju, kad tai buvo vienkartinis atvejas, nes daugiau nieko ir nebegirdėjau. Jei taip nuolat būtų daroma, tai patikėkit iš mažosios suprasčiau.

Apie rėžimą teisingai susakė. Ateiti reikia iki 9h, nes tada pusryčiauja ir yra sužymima kiek vaikų atėjo. Pietauja 12h. Pietų miega nuo 13h iki 15h. Pavakarius valgo 15.45h. Pasiimti reikia iki 17.30h. Kas iki to laiko nespėja vaiką nuveda į budinčią Strakaliukų grupę.

Mes sergam labai dažnai. Bet tai tikrai ne grupės kaltė, o mergaitės imunitetas. Per tuos 8 mėn kol lankome darželį sirgome daug daugiau nei iki kol pradėjome eiti į darželį. Bet žinau atvejų, kad vaikai pradėję lankyti visiškai neserga, nors iki tol sirgo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo n-e-r-i: 03 balandžio 2010 - 13:41
Sveikos,mamytės.Norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę apie užrakinamus vartelius.Ar visada tai yra gerai?
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2009 10 13, 19:50)
sveikutes mamytes 4u.gif na negirdejau kad uzdarytu vaikus  kad nusiramintu blink.gif seip starakiuku grupeje ,jos labai saunios man,isbandeme visokius varijantus kaip as galeciau iseiti,kad nebutu tokiu dideliu asaru pakalniu,na ir tiesiog net nzn kaip viskas pavyko,nes paskutiniu metu vyras veda ja i darzeli. mes ir sirgome,ir dar nebaigeme beveik,bet nebera iseities,tik vesti i darzeli verysad.gif tiek bilioteniu blink.gif  jau bebegaliu pasiimti

taip, mačiau kaip ištisai verkiančią mergaitę nuginė vieną į vonios kambarį nusiraminti
Atsakyti
Man nei karto neteko patirti, kad varteliai būtų užrakinti. Bet aš einu tik iš Ežero gatvės pusės. Kiek žinau, tai užrakina kitos pusės vartelius pietų miego metu. Kai pačiai nekilo tokios problemos, tai atrodo visai normalu, kad teritorija rakinama, bet jei pačiai tektų eiti ratu aplink darželį, tai nepatiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moteris37 @ 2010 04 20, 19:27)
Sveikos,mamytės.Norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę apie užrakinamus vartelius.Ar visada tai yra gerai?

As sutinku drinks_cheers.gif su N-e-r-i nuomone, gerai kad rakina, o kai zinau, kad ta puse tuo laiku buna uzrakinta einu per kita, maziau visokiu zmoniu vaiksto per kiema, malonu ateiti i darzeli, kiemas visada svarus, grazus ir saugus vaikams thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapolas: 25 balandžio 2010 - 17:19
Visų pirma Jūs nepaskaitėt N-e-r-i nuomonės iki galo,visų antra -varteliai užrakinti ne tik pietų miego metu,visų trečia-ar gražu,kai mamytės kelia vaikučius per tvorą,o po to pačios lipa?Na o tiems mėlynanosiams užrakinti varteliai tikrai ne kliūtis.
Atsakyti
nei karto dar neteko pataikyt eiti kai varteliai užrakinti... manau, kad dėl saugumo - tikrai gerai, bet kaip tada įeit tiems, kuriems reikia ir galima eit? o apie kilnojimą per tvorą tai negaliu pakęst - ten iš Ežero gatvės pusės kur tvoros kampas - nuolat laipioja... man tai žiauriai negražu - negi sunku apeit aplink?... juk vos už minutės kelio yra varteliai... ir tvora ten palenkta tokia ir dar takas išmintas per pievutę.. nei šiaip nei taip atrodo... pati einu iš to kiemo ir nesiskundžiu kad reikia paeit pora metrų toliau... ot kultūra... geras pavyzdys vaikams rodomas... kaimas sakyčiau.... doh.gif

Dabar kita tema norėčiau pasiteiraut... kažin kokiu būdu skirsto vaikus į darželio grupes iš lopšio? Mes į Kodėlčiukų patekom... ką galit pasakyt apie jų auklėtojas ir šiaip grupės mikroklimatą? Draugės mergytė į Šnekučių sąrašą įtraukta... norėtūsi kartu gal, kažin ar galima pasiprašyt į vieną grupę? Laukiu mamyčių nuomonių apie tas grupes... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bailutyte: 26 balandžio 2010 - 08:54
QUOTE(Moteris37 @ 2010 04 26, 00:17)
Visų pirma Jūs nepaskaitėt N-e-r-i nuomonės iki galo,visų antra -varteliai užrakinti ne tik pietų miego metu,visų trečia-ar gražu,kai mamytės kelia vaikučius per tvorą,o po to pačios lipa?Na o tiems mėlynanosiams užrakinti varteliai tikrai ne kliūtis.

Deja nuomone NERI perskaiciau iki galo, o kad varteliai uzrakinti ne tik pietu miego metu gerai, thumbup.gif vaikai neiseina pro vartelius thumbup.gif , o kulturinga mama visada apeis aplinkui ir vaikui paaiskins kodel varteliai uzrakinti thumbup.gif
Atsakyti