Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Žibutė"

dėl to kad aukletojos nori kad greičiau išeitume (ypač ryte) tai tik todėl kad vaikai kiti nebeišsiblaškytų matydami kitas mamytes. O dėl to nuraminimo tai nežinau... aišku vaikui trauma jei jį viena kažkur vonioj uždaro... na dar neteko susidurt su tokia sutuacija ir negirdėjau kad taip darytų auklėtojos. Man tai pasirodė kad kaip tik labai ramina auklėtojos bando užkalbint kad griečiau užsimirštų vaikas ir niekur neuždaro rolleyes.gif bet čia jau nuo auklėtojų manau priklauso g.gif
Atsakyti
Pirmadieni vėl grįšim į lopšelį. Palinkėkit mums sėkmės kuo ilgiau vėl nesusirgti 4u.gif
Atsakyti
sėkmės 4u.gif mes irgi rytoj išeinam, nuo trečiadienio irgi sirguliavom... visus virusus vejam i šalį tongue.gif
Atsakyti
svarbiausia, kad tik neįsisirgtų. Šiandien labai šauniai, nei išėjus verkė ir sakė grupėje buvo linksmuolė, o pasiėmus irgi patenkinta atrodė. Tikiuosi ir toliau taip bus smile.gif Šiandien sužinojau, kad praeitą savaitę pražiopsojom susirinkima unsure.gif ir dar gavome šiokių tokių namų darbų. Reikia užpildyti pasiekimų aplanką smile.gif bet pasirodo kiek daug aš dar nežinau apie savo vaiką blush2.gif ten tokių klausimų pasitaikė, kad net teko susimąstyti ir pasitarti su dukryte biggrin.gif Na ir dar radom kvitą už darželį, paaiškėjo, kad reikia pinigėlių grupei ir supirkti higienos reikmenis. Žodžiu vos grįžom ir tiek naujovių blush2.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes 4u.gif na negirdejau kad uzdarytu vaikus kad nusiramintu blink.gif seip starakiuku grupeje ,jos labai saunios man,isbandeme visokius varijantus kaip as galeciau iseiti,kad nebutu tokiu dideliu asaru pakalniu,na ir tiesiog net nzn kaip viskas pavyko,nes paskutiniu metu vyras veda ja i darzeli. mes ir sirgome,ir dar nebaigeme beveik,bet nebera iseities,tik vesti i darzeli verysad.gif tiek bilioteniu blink.gif jau bebegaliu pasiimti
Atsakyti
Aš apie uždarymą į vonią pirmą kartą išgirdau iš krikštadukros, kuri lanko darželį Skuode. Bet jai jau 6metai, tai ji papasakoja... o lopšelinukai nepapasakos... džiugu, kad šią savaitę mums visai puikiai sekasi. Tik ryte sunku keltis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(n-e-r-i @ 2009 10 14, 18:49)
Aš apie uždarymą į vonią pirmą kartą išgirdau iš krikštadukros, kuri lanko darželį Skuode. Bet jai jau 6metai, tai ji papasakoja... o lopšelinukai nepapasakos... džiugu, kad šią savaitę mums visai puikiai sekasi. Tik ryte sunku keltis smile.gif

Nesupratau prie ko tuomet kalbama sio darzelio puslapyje, apie skuodo darzelius. g.gif Netikiu schmoll.gif Neteko girdeti tokiu nesamoniu schmoll.gif
Atsakyti
Aukščiau pasakojau ir apie mūsų darželį. Nesupratot iki galo. Mano krikšto dukra visai kita istorija. Kažkada kalbėdamos su vyro seserimi apie vaikų bausmes įsikalbėjome, kad auklėtojos neklaužadas vaikus uždaro į vonią, kad nusiramintų būdami vieni. Tuomet per daug ir į galvą neėmiau... Dar pamaniau, kad kaip susitvarkysi su gauja darželinukų, jei visi pradės neklausyti. Atskyrei, palikai vieną, apsiramina ir tada leidi grįžti atgal.

O va dabar pačiai teko susidurti, kad maniškę irgi taip uždarė į vonią (mūsų Šiaulių darželyje "Žibutė"). Tik tuo momentu man iškart nekilo mintis išklausinėti kas ten konkrečiai nutiko. Man auklėtoja pati papasakojo, kad mergaitė pradėjo zirzalioti, nervuotis (ar kas ten buvo...) ir ją uždarė vieną pačią į vonios kambarį. Kai ši aprimo, išleido. Ji vėl norėjo verkšlenti, tai jos paklausė "ar vėl nori pabūti viena?" - mergaitė papurtė galvą, apsiramino ir nuėjo žaisti su vaikais.

Na ir kokios išvados? Papasakojau taip, kaip man papasakojo pati auklėtoja. g.gif Man pačiai tokia bausmė neatrodo labai drastiška (tik vaikų amžius tokiai bausmei kelia klausimų...) Šnekėjom su drauge, tai ji buvo šokiruota... žodžiu kiek žmonių, tiek nuomonių. Svarbiausia, kad nepastebėjau jokių dukters elgesio pakitimų. Bijojau, kad ji nepradėtų bijoti būti viena kambaryje. Juk menkiausias mūsų suaugusiųjų žodis ar poelgis vaikui gali palikti visam gyvenimui atsiminimą.
Atsakyti
wau geras blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
sveiki visi,
jau senokai seku sia tema, nes savo dukryte nuo kitu metu planuoju leisti butent i 'zibute'. smile.gif kai lankiausi pavasari, darzelis paliko labai gera ispudi, personalas pasirode draugiskas ir malonus thumbup.gif
taaaaip, dabar del tos minimos bausmes vaikui: jeigu mano vaika uzdarytu vonioje viena nusiraminti ir as tai suzinociau, manau, kad tikrai neapsidziaugciau. aisku, cia tik mano asmenine nuomone, bet manau, kad kiekvienas vaikas yra skirtingas. tad jei viena vaika toks nuraminimo budas veikia kuo puikiausiai, kitam gi, manau, kaip jau kazkuri mamyte minejo, gali sukelti nepageidaujama reakcija blink.gif esu pries toki vaiku raminimo buda darzelyje. aisku, velgi viskas labai priklauso nuo situacijos: ozius varyt gal jis ir tinkamas, bet jei vaikas verkia del to, kad isejo mama... verysad.gif
mamytes, kuriu vaikuciai lanko lopselio grupe, papasakokit daugiau apie vaikuciu pasiekimus. man viskas labai idomu. sekmes jums visiems 4u.gif
Atsakyti
taip, tikrai kiekvienas vaikas skirtingai raminasi, todėl man patinka kai auklėtojos tariasi su tėvais kaip reaguoti į vienokį ar kitokį vaiko elgesį. Vienam pavyzdžiui, reikia gal kiek griežčiau pasakyti, o kitam tai gali gali net isteriją iššaukti, todėl tai tik švelniai ir ramiai... va mūsų (strakaliuku) grupės auklėtojos tikrai thumbup.gif manoji tik dabar antra diena nebeverkia kai reikia pasilikt ir tik kelios dienos kaip pradėjo darželyje valgyti, bet auklėtojos tikrai buvo kantrios biggrin.gif smagu vaiką pasiimt ir palikt linksmą thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, kaip internetu už darželį susimokėt sekėsi? kuo greičiau kuri nors atsiliepkit, nes man meta kad nesutampa mokėtojų ir gavėjo kodai... doh.gif
Atsakyti