Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Žibutė"

Aš mokėjau internetu. Net nepažiūrėjau ar viskas nuėjo g.gif bet manau gavosi. Aš prie "mokėtojo kodas gavėjo sistemoje" įrašiau "mokėtojo kodą", o prie "įmokos kodas" įrašiau "kodas" 73000. Ir viskas gerai smile.gif

Na manau čia visų kalbančių yra dar tik lopšelinukai. Maniškė eina į "Ežiukų" grupę, o Bailutytės ir "MyliuVasaros" į "Strakaliukų" grupę. Bent mano merginai tai puikiai. Ji labai greitai adaptavosi. Nekilo problemų nei su valgymu, nei su miegu (jau antrą dieną pasiliko miegoti). Ir čiulptuko neprisireikia darželyje (nors namie dar paprašo blush2.gif ). Tik reikia pripažinti, kad ji gana ūmaus būdo, tai gal kada ir ožiukus parodo blush2.gif Bet visada auklėtojų paklausus kaip mergaitei šiandien sekėsi, man atsakoma, kad "gerai". Nieko konkrečiau ir nežinau ax.gif tai spėju, kad jokių didelių problemų nekelianti yra. Mums lopšelio įtaka labai pasijuto. Atsirado daugiau tvarkos ir drausmės. Tik vat, kad sergam, tai baisu... Savaitę paėjom į darželį ir vėl su antibiotikais draugaujam unsure.gif (nors anksčiau išvis retai tesirgdavo ir tikrai nepasakyčiau, kad šiltnamio sąlygom gyveno...) Šykart esu nusiteikusi išgydyti iki galo (pora savaičių namie sėdėsim) ir su vitaminais keliausim atgal į grupę.
Atsakyti
sveikos, žiūriu senai kas besilankėte. Noriu pasidžiaugti, kad rengiamės šventėms. Darželis papuoštas, grupėje skamba šventinės dainos. Jau planuojame Kalėdinį vakarą. Labai džiaugiuosi, kad mūsų auklėtojos tokios nuoširdžiai išradingos smile.gif
Atsakyti
Naujųjų metų proga norėčiau palinkėti
ramybės, šilto bendravimo, nuoširdžių šypsenų,
naujų vilčių, troškimų ir siekių link, kūrybiškumo,
stiprios sveikatos, meilės... Gerų 2010 metų!!!
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už gražų palinkėjimą. Aš taip pat prisidedu prie naujametinių sveikinimų ir linkiu, kad tigro metais vaikų sveikata būtų stipri kaip šis gyvūnas. Nesirkite, mažieji.
Atsakyti
Prisidedu ir aš prie sveikinimų linkiu gerų metų ir svarbiausia - sveikatos. Mažiesiems mūsų, tėveliams ir darželio kolektyvui bigsmile.gif
Atsakyti
Noriu labai pasidžiaugti mūsų pasiekimais smile.gif Mano mergina jau kelinta diena išbūna sausa. Žinoma nuolat tenka priminti, kad sėstųsi ant puoduko, bet jau judame į priekį. Žodžiu lopšelis per 4 mėnesius smarkiai pakeitė vaiką. Per pirmas savaites atsisakė čiulptuko, išmoko daryti į puodą (tiksliau nedaryti į kelnytes smile.gif ), daug augiau pradėjo kalbėti, išmoko atsiprašyti ir susitaikyti ir daug kitų gerų pokyčių. Na ir svarbiausia, tris kart į medį barkšt barkšt barkšt..., kad nebesergam tiek 4u.gif
Atsakyti
tikrai puikus dalykas yra tie darželiai thumbup.gif mes taip pat tik gerus dalykus namie pastebim, kas dieną - po naujieną biggrin.gif
Atsakyti
Na štai ir į mūsų grupę atsėlino vėjaraupiai verysad.gif Kol kas susirgo dvi mergaitės, tad lieka tik laukti kada pasireikš kitiems verysad.gif Teks pasiskaitinėti kaip juos įveikti.
Atsakyti
sveikos, mamos,
mes i Zibute ruosiames nuo rugsejo smile.gif skambinau i darza, sake Saulyte yra 31, o priima tik 30 unsure.gif tikiuos pakliusim mirksiukas.gif
gal galetumet trumpai papasakot apie darzelio rezima, t.y. kada mazdaug valgo, kada miega, nes gal jau reiketu pradet pratint mazike valgyt ir miegot nustatytu laiku, kad paskui nebutu dideliu problemu
Atsakyti
QUOTE(Wriedna @ 2010 02 03, 20:43)
sveikos, mamos,
mes i Zibute ruosiames nuo rugsejo smile.gif skambinau i darza, sake Saulyte yra 31, o priima tik 30  unsure.gif  tikiuos pakliusim  mirksiukas.gif
gal galetumet trumpai papasakot apie darzelio rezima, t.y. kada mazdaug valgo, kada miega, nes gal jau reiketu pradet pratint mazike valgyt ir miegot nustatytu laiku, kad paskui nebutu dideliu problemu

nemažai informacijos yra darželio puslapyje zibute.mir.lt o tikslus režimas tai neradau ar ten nurodytas... siaip tai beveik 9val. valgo pusryčius, tada vyksta ugdymas - užsiėmimai, salė, kiemas ir pan, miegot guldo prieš 13val jei neklystu, dar prieš tai pavalgo pietus. 15-16 val keliasi ir valgo pavakarius. tada jau kas namo, kas dar i kiema ar grupėje užsiėmimai vyksta. Šiaip labai smagu, nes tikrai nebesusigaudau kiek visokiu dainelių, šokių ir panašių dalykų jau moka...ir darbelius nuolat naujus daro ir rūbinėlėje eksponuoja. O svarbiausia - tai kad vaikas noriai eina - vadinas ten tikrai gera .... 4u.gif Strakaliukų auklėtojoms 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(n-e-r-i @ 2010 02 03, 20:04)
Na štai ir į mūsų grupę atsėlino vėjaraupiai  verysad.gif Kol kas susirgo dvi mergaitės, tad lieka tik laukti kada pasireikš kitiems  verysad.gif Teks pasiskaitinėti kaip juos įveikti.

fear.gif oi vėjauraupiai??? unsure.gif doh.gif bet kaip sako geriau anksciau kai vaikai perserga, lengviau jiems kol mažiukai dar... g.gif prisipirksim zelionkes ir atlaikysim lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
uzsukau pasidziaugti, kad Saule pateko i Zibute nuo rugsejo, lankys Eziuku grupe mirksiukas.gif labai dziaugiuosi, nes labai norejau savo turta leisti i sita darziuka ax.gif kaip jusu vaikuciai laikosi? nesergat? 4u.gif
Atsakyti
mes taip pat siandien buvom Zibutej, tai patekom. nuo rudens keliausim. ps, i eziukus eisim.
Atsakyti