Aš mokėjau internetu. Net nepažiūrėjau ar viskas nuėjo

bet manau gavosi. Aš prie "mokėtojo kodas gavėjo sistemoje" įrašiau "mokėtojo kodą", o prie "įmokos kodas" įrašiau "kodas" 73000. Ir viskas gerai
Na manau čia visų kalbančių yra dar tik lopšelinukai. Maniškė eina į "Ežiukų" grupę, o Bailutytės ir "MyliuVasaros" į "Strakaliukų" grupę. Bent mano merginai tai puikiai. Ji labai greitai adaptavosi. Nekilo problemų nei su valgymu, nei su miegu (jau antrą dieną pasiliko miegoti). Ir čiulptuko neprisireikia darželyje (nors namie dar paprašo

). Tik reikia pripažinti, kad ji gana ūmaus būdo, tai gal kada ir ožiukus parodo

Bet visada auklėtojų paklausus kaip mergaitei šiandien sekėsi, man atsakoma, kad "gerai". Nieko konkrečiau ir nežinau

tai spėju, kad jokių didelių problemų nekelianti yra. Mums lopšelio įtaka labai pasijuto. Atsirado daugiau tvarkos ir drausmės. Tik vat, kad sergam, tai baisu... Savaitę paėjom į darželį ir vėl su antibiotikais draugaujam

(nors anksčiau išvis retai tesirgdavo ir tikrai nepasakyčiau, kad šiltnamio sąlygom gyveno...) Šykart esu nusiteikusi išgydyti iki galo (pora savaičių namie sėdėsim) ir su vitaminais keliausim atgal į grupę.