QUOTE(Ilgakase @ 2010 02 21, 22:37)
Nu aš gydausi pas Šidlauską (irgi gi skaitosi vienas geresnių endokrinologų), bet man jis niekada neminėjo, kad mano pienas kenksingas kūdikiui dėl skydliaukės hiperfunkcijos ( o maitinau iki 1,5 metų)...tik vaistų neskyrė tol, kol nenutraukiau maitinimo
o skydliaukės problemos pas mus eina iš kartos į kartą - ...., močiutė, mama, aš...tai tikriausiai ir dukra turės bėdų, tik kai jau aš tą žinosiu, tai darysim tyrimus jau nuo vaikystės, kad aliku pastebėti pakitimus ir gydyti...ne taip kaip aš-kreipiausi į medikus, kai jau vos nuo lovos iki lovos nuslinkdavau, tiek jėgos buvo išsekę, ir liga užleista....visos bėdos man prasidėjo po antrojo gimdymo (na bent jau ryškiausi simptomai), prieš tai jokių požymių nejaučiau, tik aplinkiniai išoriškai pastebėdavo, kad turiu striumą.....
o skydliaukės problemos pas mus eina iš kartos į kartą - ...., močiutė, mama, aš...tai tikriausiai ir dukra turės bėdų, tik kai jau aš tą žinosiu, tai darysim tyrimus jau nuo vaikystės, kad aliku pastebėti pakitimus ir gydyti...ne taip kaip aš-kreipiausi į medikus, kai jau vos nuo lovos iki lovos nuslinkdavau, tiek jėgos buvo išsekę, ir liga užleista....visos bėdos man prasidėjo po antrojo gimdymo (na bent jau ryškiausi simptomai), prieš tai jokių požymių nejaučiau, tik aplinkiniai išoriškai pastebėdavo, kad turiu striumą.....
ir mano tokia pati situacija buvo liga islindo iskart po gimdymo, kai jau vos kojas vilkau patekau pas Kazanaviciu tai jis liepe nutraukt maitinima ir skyre metizoli (nes jau norejo net i klinikas guldyt, nors mazutei dar buvo vos 2-3 sav. Metizoliu gyde 1.5 m ir liepe operuoti (nes tik su vaistais buvo galima palaikyti reikalingas normas), tai va isoperavo, as labai bijojau del antrojo vaikucio nes labai jo norejau, bet taip kaip ir sake kad ir be skydliaukes su tiroksinu galima gyventi, gimdyti tai jau turim ir mazaja dukryte jai 8.5 men. dabar kiekviena ryta diena prasideda nuo tabletes..........