Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

Tai reikia labai sekti, darykis tyrimus ir stebėk, gal užtektų palaikymui ir vienos tabletės
Atsakyti
QUOTE(aksi @ 2009 08 12, 08:39)
Tai reikia labai sekti, darykis tyrimus ir stebėk, gal užtektų palaikymui ir vienos tabletės

kas tris menesius pas gydytoja lankausi, dabar tyrimai pries menesi daryti... tik tiek kad as tu skaiciu nematau, ji man pasako norma, bet reik dar vaistus vartoti ir viskas... tai ir vartoju
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 08 12, 10:50)
kas tris menesius pas gydytoja lankausi, dabar tyrimai pries menesi daryti... tik tiek kad as tu skaiciu nematau, ji man pasako norma, bet reik dar vaistus vartoti ir viskas... tai ir vartoju

o tau israsos neduoda i tavo poliklinika, ar endokrinologas vietoj pas tave?
Atsakyti
QUOTE(AlioNcik @ 2009 08 12, 23:09)
o tau israsos neduoda i tavo poliklinika, ar endokrinologas vietoj pas tave?

endokrinologas poliklinikoj
Atsakyti
Galu gale, nueme man tuos vaistus... oj pinigeliu sutaupysiu smile.gif)) aisku po triju menesiu pasitikrinti eisiu ar viskas gerai, bet vistiek bais laiminga smile.gif))
Atsakyti
Mano TTH dar žemas, o TH4 normoj, bet dar geriu po 3 tabletes per dieną Propocilio, po 2 mėn. tyrimai. Vadinasi kol TTH nepakils, tai TH4 neturi reikšmės?
Atsakyti
laba diena
ir as jungiuosi prie jusu smile.gif turiu antro laipsnio mazgine skydliauke doh.gif . Geriau metizoli 3 savaites bet gavosi alergija baisi nuojo doh.gif , daba gydytoja israse propicili doh.gif gal kuri mamyte vaziavo jo pirkti i lenkija nes girdejau tokias kalbas kad lenkjoj jis pigesnis.
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.K @ 2009 10 23, 11:00)
laba diena
ir as jungiuosi prie jusu smile.gif turiu antro laipsnio mazgine skydliauke  doh.gif . Geriau metizoli 3 savaites bet gavosi alergija baisi nuojo  doh.gif , daba gydytoja israse propicili  doh.gif gal kuri mamyte vaziavo jo pirkti i lenkija nes girdejau tokias kalbas kad lenkjoj jis pigesnis.

Tokio kaio propycilio lenkijoj as negavau, reik recepto su lotynisku pavadinimu, o ne reklaminiu. ir be recepto tu lenkijoj jo irgi nenusipirksi smile.gif
Atsakyti
o sakykit o gydytojo israsytas lietuviskas receptas ar tinka? as matyt ne taip uzrasiau pavadinima smile.gif sunku iskaityti tuos receptus rasytus gydytoju rastu ax.gif .Baisiai stresuoju ir nezinau ka cia man daryti nes gydytoja aiskina kad kitokiu vaistu nera apart Metizolio ( kuriam as alergiska) ir propicilio.
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.K @ 2009 10 23, 17:27)
o sakykit o gydytojo israsytas lietuviskas receptas ar tinka? as matyt ne taip uzrasiau pavadinima smile.gif sunku iskaityti tuos receptus rasytus gydytoju rastu  ax.gif .Baisiai stresuoju ir nezinau ka cia man daryti nes gydytoja aiskina kad kitokiu vaistu nera apart Metizolio ( kuriam as alergiska) ir propicilio.

man kai nustate skydliaukes hyperfunkcija, tai paskyre metizolio... bebaigiant gert 100 tableciu (skyre labai daug, nes norma harmonu virsijo daugiau nei 3 kartus) prasidejo alergija... tada nutrauke vaistus ir menesi gyvenau be nieko, po menesio padare tyrimus ir pasirode, kad metizolis savo darbo neatliko, tai israse propycilio ir pasake, kad uzsieny jis daug pigesnis... tai man seimos daktare israse du receptus, nes pussesere vaziavo i ispanija, o svogeris i lenkija ir su abiem receptais pasake, kad tokiu vaistu nera... as aisku ta pasakiau savo endikronologei, tai ji pasake, kad tuomet reikejo rasyt vaistu lotyniska pavadinima, nes pavadinimas propycilis yra reklaminis, na sudetis vaisto tokia pati, tik kiekvienoj saly gali skirtis pavadinimas... o kad ju lenkijoj yra ir pigesnis bent jau pries metus buvo kazkas ant 50-60 lt... o receptas tinka ir lietuviskas, bent jau lenkijoj...
Atsakyti
Na ką, pereinu iš hipofunkcijos temos į šią doh.gif du mėnesius nevartojau tiroksino, savijauta siaubingai pablogėjo, pasidarius tyrimus paaiškėjo, kad man hiperfunkcija doh.gif išrašė metizolio po 1 tabletę per dieną ir kalio chlorido pagert po tabletę 3-4 dienas, kad širdelė atsistatytų....

mano tyrimukai:
tth 0,012 (0,27-4,20)
ft4 40,58 (13-23)
atpo 464 (iki 34)
ft3 29,64 ( 3,95-6,08)

labai kala širdis, rankos kojos virpa, visus skauda raumenis, svaigsta galva iki pykinimo kartais, niežti odą, svoris nekrenta nes jau nebėra kur kristi, žiaurus apetitas, silpna, norisi miego....labai tikiusoi, kad pradėjus gerti vaistus, savijauta pagerės, nes dabar tai gyvas lavonas verysad.gif
Atsakyti
sveikos, ar galit nusimanancios ivertinti tyurimo atsakymus:
TTH 1.34
anti-ATPO <10.0
kaip cia suprasti?susinervinau, pinigus tik ima, o bent parasyti ar gerai ar blogai nesugeba doh.gif

Atsakyti