QUOTE(Layla @ 2009 02 16, 21:39)
Noriu ir as prisijungti. Man hiper-, bet kai reikalai pradejo blogeti svoris pradejo nezmoniskai augti, per viena vasara (o vasarom mazai valgau ir esu gana aktyvi) priaugau 20 kg. Gydytojai sake kad neimanoma tai ir kad maziau reik valgyt, o as pavargau su jais gincytis.. Su metizoliu draugauju jau beveik 2 metus, kovo menesi paskirta operacija, kurios tikriausiai atsisakysiu, pirma kad baisiai pradejau bijoti, o antra- pradejau taikyti, sakykim "netradicine medicina", rezultatus jau ir pati matau, bet tikiuos kad kovo menesi ir gydytojai tai patvirtins..
Bet turiu toki klausimeli, matau kad cia nemazai merginu patyre staigu svorio augima su hiperfunkcija. ar koks nors gydytojas jum paaiskino kodel taip galejo atsitikt?
Bet turiu toki klausimeli, matau kad cia nemazai merginu patyre staigu svorio augima su hiperfunkcija. ar koks nors gydytojas jum paaiskino kodel taip galejo atsitikt?
ir ašjungiuosi, ir man hiper, na dar visiška ber tth-0,499 ir jau jaučiasi kad kažkas yra ne taip, o dar mano mazgai kada užsimano tada pradeda veikti, jaučiu ir aš kad bus operacija. tai kokie tie netradiciniai gyd metodai būtų neblogai išmėginti. p.s bičių produktai ištiesų gerai veikia, Aš gėriau žiedadulkes, iš bitininkų natūralias, bet aišku stresas ir vėl iš naujo viskas.