Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

QUOTE(mimoza:) @ 2010 12 05, 14:07)
Atradau visai netycia... imone, kurioje dirbau, dave papildoma sveikatos draudima. Tai, kad isnaudoti sugalvojau issitirti skydliauke ir taip rado unsure.gif  mano pirminiai rezultatai: TTH- 0.009; FT4-33.89, Anti TPO 600. Israse metyzoli po 8 tab. per diena, bet del jo salutinio poveikio negeriau. Naudojaus netradicine medicina: masazai ir ekologiski laseliai skydliaukes veiklai reguliuoti.

tai kaip ar padejo masazas ir laseliai , ar pagerejo tyrimu atsakymai. As kai gulejau klinikose pas mane palatoje gulejo tokia buvusi destytoja, kuri gydesi arbatomis pagal kazkokia knyga, aisku sveikata labai nepablogejo, bet vis tik teko kreiptis i gydytojus, nes tyrimai pradejo blogeti, ligonineje ji pradej gerti metyzol.
Atsakyti
QUOTE(jurgita35 @ 2010 12 05, 18:30)
tai kaip ar padejo masazas ir laseliai , ar pagerejo tyrimu atsakymai. As kai gulejau klinikose pas mane palatoje gulejo tokia buvusi destytoja, kuri  gydesi arbatomis pagal kazkokia knyga, aisku sveikata labai nepablogejo, bet vis tik teko kreiptis i gydytojus, nes tyrimai pradejo blogeti, ligonineje ji pradej gerti metyzol.

pradejau gydytis rugsejo pradzioje. Siandien rezultatai: FT4-14.95, TSH-0.091, A-TPO-529.
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 12 05, 17:38)
pradejau gydytis rugsejo pradzioje. Siandien rezultatai: FT4-14.95, TSH-0.091, A-TPO-529.

Kaip jus gydotes ?
As negeriau gal savaite ar daugiau Metizolio, tai vakar vel rankos drebejo , sirdis dauzesi. Tai vel geriu , nes ta busena veda is visa proto. Kaip merginos Metizoli gerti visa gyvenima g.gif ar susitvarko ta skydliauke, kada nors. Gal yra merginu su didesne patirtim ?
Atsakyti
QUOTE(zanina @ 2010 12 05, 19:46)
Kaip jus gydotes ?
As negeriau gal savaite ar daugiau Metizolio, tai vakar vel rankos drebejo , sirdis dauzesi. Tai vel geriu , nes ta busena veda is  visa proto. Kaip merginos  Metizoli gerti visa gyvenima  g.gif  ar susitvarko ta skydliauke, kada nors. Gal yra merginu su didesne patirtim ?

Auksiau rasiau, kaip gydausi. Bet eisiu pas daktarus, prasysiu, kas israsytu propicyl.
Metizoliu gydoma apie 12-14 men, priklausomai nuo ligos sunkumo. Be deja, apie pusei pacientu liga atsinaujina ir tada skydliauke salinama jodu arba operacija unsure.gif
Atsakyti
As jau rasiau cia truputi apie savo patirti del skydliaukes.
Vartodama ta daugybe vaistu, radejau galvoti, kodel as susirgau, kas buvo ne taip. Pradejau dometis dvasinemis sios ligos priezastimis. Supratau, kad reikia kardinaliai keisti savo gyvenima ir poziuri i ivairius dalykus. Pabaigoj jau pati pajutau, kad man vaistu nebereikia, nors dar reikejo gerti 2 menesius. Paskui dar gavau Reiki iniciacija. Kol kas neatsinaujina. Matyt, svarbu kazko pasimokyti is logos ir pakeisti gyvenimo buda.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2010 12 05, 20:21)
Vartodama ta daugybe vaistu, radejau galvoti, kodel as susirgau, kas buvo ne taip. Pradejau dometis dvasinemis sios ligos priezastimis. Supratau, kad reikia kardinaliai keisti savo gyvenima ir poziuri i ivairius dalykus. Pabaigoj jau pati pajutau, kad man vaistu nebereikia, nors dar reikejo gerti 2 menesius. Paskui dar gavau Reiki iniciacija. Kol kas neatsinaujina. Matyt, svarbu kazko pasimokyti is logos ir pakeisti gyvenimo buda.

Pritariu 4u.gif nes su vaistais mes salinam ligos padarinius, bet ne ligos istakas. Reiketu pirmiausia issiaiskinti, kodel tie i organizma isskirti hormonai nepanaudojami. Nes kaip man aiskino vienas profesoriu, kad kiekvieno zmogaus organizmas hormonu pagamina panasiai, bet va pas mus kazkodel jie nepanaudojami... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 05 gruodžio 2010 - 18:35
QUOTE(dinazaure @ 2010 12 05, 19:21)

o kaip tas gyvenimo budas keitesi ar maista kitoki vartojat, ar fizini kruvi sumazinot ar siaip kas keitesi. butu idomu suzinoti
Atsakyti
Reiki iniciacija- kas tai yra?
Atsakyti
Paskaitykit sita straipsniuka 4u.gif
http://www.sveikaszm...amp;strid=35656
Papildyta:
Mergaites, o kaip jums su noru smileysex.gif blush2.gif
man visai nebuvo noro, kol rezultatai nepagerejo. Dabar jau visai ok ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 12 05, 21:31)
Paskaitykit sita straipsniuka 4u.gif
http://www.sveikaszm...amp;strid=35656
Papildyta:
Mergaites, o kaip jums su noru smileysex.gif  blush2.gif
man visai nebuvo noro, kol rezultatai nepagerejo. Dabar jau visai ok ax.gif  rolleyes.gif

del sito tai visko buna, gali turbut ir tai itakoti tureti, nors man daugiau tai nuo nuovargio norai dingsta biggrin.gif
Atsakyti
Labas merginos,

Jungiuosi ir as prie jusu. Man 25 m. Savo diagnoze suzinojau neseniai (1,5 men)– Hasimoto sindromas ir mazgine striuma. Asarotos paskutines dienos.
Noriu suzinoti ar yra cia merginu/ moteru, kurios, pagerusios metizoli nurodyta laika, sekmingai pastojo ir pagimde ? Labai noriu suzinoti. Neramu.
Siandien buvau pas giminaiti profesoriu, viska labai zmoniskai paaiskino. Norim vaikelio, vieni gydytojai sake, kad net ir su tokia super hiper skydliauke galim ta daryti (gerdamos metizoli moterys isnesioja vaikus), bet artimas gydytojas niekaip nepatare to daryti. Greiciausiai - tik po metu ir tai stebint save per lupa ir su kas menesiniais tyrimais.
Dar naujiena pasake, kad nuolat reikia sekti leukocitus, metizolis juos kartais staigiai veikia.
Turiu tik viena, visiskai iskrentanti is bendru bruozu savo ligos sindroma – skydliauke hyper, o svoris auga kaip ant mieliu. Beje, metizolis jo neslopins, o augins (tiksliau medziagu apykaita)  liudna diena.
P.s. lytinis potraukis isnykes visiskai. O liudesys isbujojes 
Atsakyti
sveika,

as ir dar naujoke sitam forume ir tik neseniai suzinojau kad sergu hipertiroze, tiesa viskas isaiskejo apie 13 sav. nestumo, vienos gydytojos nuomone pas mane jau ji uzleista (is to galima butu sakyti , kas pastoti galima ir sergant) , aisku kadangi nezinojau serganti tai ir nevartojau jokiu vaistu. Nezinau kaip pries pastojant, bet nestumo metu rekomenduojamas PROPYCIL vietoje METYZOL, as tikiuosi , kad pavks isnesioti ir pagimdyti sveika leliu, to linkiu ir visoms norincioms pastoti, beje esu skaiciusi zurnale "tavo vaikas'' kaip viena mama laukdamasi suzinojo turinti vezi, jei buvo siuloma nutraukti nestuma ir daryti chemoterapija, bet ji neklause isnesiojo, pagimde ir tik tada gydesi ir viskas baigesi sekmingai thumbup.gif
Atsakyti