As pritariau, kurios pasisake, jog reikia keisti gyvenimo buda. I viska stengtis ziureti pro pirstus, kuo maziau streso, daugiau sypsotis, palepinti save, uzsiimti sau patinkancia veikla. Ir tikrai liga prislopsta. Nes pagal save galiu pasakyti, kad jei diena praejo ramiai, be streso, tai ir ligos pozymiai prislopsta.
taip tai teisybe, svarbiausiai reikia nenusiminti ir buti optimistemis, tiketi kad viskas pasiseks. Dabar siaip tokie pastebejimai; prie kelias dienas ejau pas gydytoja (endokrinologe) neuzsiregistravusi( reikejo recepto vaistams), nes talonu jau nebuvo menesi i prieki, prie kabineto buvo labai nemazai zmoniu (puse su talonais, kiti tokie kaip as be ju ), gydytoja priiminejo savo nuoziura, buvo taip kad tie kur su talonais prieidavo vos ne valanda veliau paskirto laiko, bet niekas nepyko, neburnojo visi kantriai lauke ir netgi pajuokaudavo (is kalbu galima buvo suprasi, kad daugumos problema- skydliauke) tai as ir pagalvojau (vienas is simptomu prie skydliaukes ligu - nervingumas), kad turbut vaistai visiems gerai veikia
Justina,
Man buvo labai keista, bet santariskese nereikejo moketi nieko, dare TTH, anti TG, A TPO ir nemokejau ne vieno lito. Jauciu, kad artejancius kartus teks susimoketi. Tas pats giminaitis profesorius sake, kad (man dar yra autoimuninis tiroiditas) kitus kartus nebeverta darytis A TPO ir anti TG, nes jie nieko nebeparodo (pinigai i bala), reikia daryti tik TTH, LT3 ir LT4.
Siandien ir mano nuotaika jau geresne. Reikia sveikai maitintis, tai labai svarbu ir dar sportas. Butinai! Liga turi ir pliusu: keicia poziuri i daug ka
Sako, kad greiciausiai ji yra paveldeta. Pas mus, kiek zinau, niekas nesirgo. Visos paveldejot?
Man buvo labai keista, bet santariskese nereikejo moketi nieko, dare TTH, anti TG, A TPO ir nemokejau ne vieno lito. Jauciu, kad artejancius kartus teks susimoketi. Tas pats giminaitis profesorius sake, kad (man dar yra autoimuninis tiroiditas) kitus kartus nebeverta darytis A TPO ir anti TG, nes jie nieko nebeparodo (pinigai i bala), reikia daryti tik TTH, LT3 ir LT4.
Siandien ir mano nuotaika jau geresne. Reikia sveikai maitintis, tai labai svarbu ir dar sportas. Butinai! Liga turi ir pliusu: keicia poziuri i daug ka
Sako, kad greiciausiai ji yra paveldeta. Pas mus, kiek zinau, niekas nesirgo. Visos paveldejot?
Kaip žinoma paveldimi dalykai gali persiduoti į trečią ketvirtą kartą, velniai žino kokia močiutė ar sirgo ar ne tada gi niekas netyrė
QUOTE(mimoza:) @ 2010 12 07, 19:54)
Mano paveldeta
Mociutei isoperuota, bet ji neprisimena ar pas ja buvo hiper ar hipo 
Pas mus niekam lyg ir nebuvo, bent nežinom, man sulėtėjus skydliaukės veikla, o dukrao toksinė aktyvi ?
QUOTE(justina77a @ 2010 12 07, 14:14)
Norejau pasiteirauti, ar kaskart darantis tyrimus, mokate uz juos pilna suma? Ar taiko kokias nuolaidas? Nes bent jau pas mus FT4, TTH ir ATPO tyrimas apie 64 Lt kainuoja.
man pirma karta teko sumoketi, dabar parase nemokama, sake kad kiek gales parasys nemokamu, po to teks pamoketi.pirma karta kai dare visus keturis, tai butu teke moketi apie 80 lt, bet pritaike kazkokia nuolaida tai sumokejau 30 lt, o dabar stebi tik viena FT4.
QUOTE(jurgita35 @ 2010 12 07, 23:17)
man pirma karta teko sumoketi, dabar parase nemokama, sake kad kiek gales parasys nemokamu, po to teks pamoketi.pirma karta kai dare visus keturis, tai butu teke moketi apie 80 lt, bet pritaike kazkokia nuolaida tai sumokejau 30 lt, o dabar stebi tik viena FT4.
Tai labai gerai, kad nemokamai padaro. Cia manau nuo gydytojos priklauso. REikes ir man savo seimos gyd. paklausti ar yra galimybe nemokamai tyrimus pasidaryti. Taigi ligoniu kasoms tai mokam
siandien sulaukiau tyrimu atsakymu jie geri galiu mazinti vaistu paros doze, siek tiek hemoglobinas sumazejas, bet su tam tikru maistu tikiuosi istaisyti. Suzinojusi , kad sergu buvau sunerimus, del nestumo, bet prisijungusi prie jusu temos ir perskaiciusi jusu istorijas , kazkiek nurimau, kad gal viskas baigsis laimingai(dar pirmuose puslapiuose radau, kad sirgdamos laimingai pagimde vaikelius).