Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

[quote=LumiLumi,2009 02 24, 10:35]
visa laika kai geriau man svaigo galva, gydytoja sake, kad normalu, atseit organizmas pratinasi unsure.gif o po to viena vakara kai pradejau tinti, taip staigiai ir susuko unsure.gif

labutis, dar noriu paklausti ar nesidarei( ar neliepė endokronologas) kraujo tyrimo leukocitams nustatyti? man rekomendavo kas 10 dienu, ir internete skaičiau, kad reiktų kontroliuot, nes Metyzolis labai naikina leukocitus. Kaži ar tavo tokia būsena susijus su tuo, ar nieko neminėjo medikai?
Atsakyti
[quote=vidal,2009 02 24, 09:51]
[quote=LumiLumi,2009 02 24, 10:35]
visa laika kai geriau man svaigo galva, gydytoja sake, kad normalu, atseit organizmas pratinasi unsure.gif o po to viena vakara kai pradejau tinti, taip staigiai ir susuko unsure.gif

labutis, dar noriu paklausti ar nesidarei( ar neliepė endokronologas) kraujo tyrimo leukocitams nustatyti? man rekomendavo kas 10 dienu, ir internete skaičiau, kad reiktų kontroliuot, nes Metyzolis labai naikina leukocitus. Kaži ar tavo tokia būsena susijus su tuo, ar nieko neminėjo medikai?
[/quote]

nieko neminejo ir nieko neliepe, nors ir privaciai ejau, beveik 200lt sumokejau... doh.gif tai dabar jau saukstai po pietu... vistiek i kitus kreipsiuos, o tada bandysiu viska issiaiskint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2009 02 25, 16:25)
nieko neminejo ir nieko neliepe, nors ir privaciai ejau, beveik 200lt sumokejau...  doh.gif  tai dabar jau saukstai po pietu... vistiek i kitus kreipsiuos, o tada bandysiu viska issiaiskint  unsure.gif

laikykis, ir sėkmės 4u.gif Viskas bus gerai thumbup.gif Nors tikrai suprantu, kad tokia nekokia patirtis palieka ir nemalonius jausmus bei atsiminimus schmoll.gif doh.gif
Stiprybės tau ir sveik 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal galite kas pakonsultuoti mane mirksiukas.gif Man autoimuninis tiroiditas, visada gerio thyroksina, tik siuo metu jau 3 men. nevartoju, nes gavosi hyperfunkcija( atrodo taip vadinasi, kai perdozavau vaistus) Siuo metu kankina Anti tpo <600 verysad.gif Kaip sumazinti Anti tpo g.gif Gydytojas sake savaime turi truputi apmazeti, visai nebesumazinsiu verysad.gif
Atsakyti
Sveika man yra tokia pati situacija , bet tiroksino nemeciau , liepe gert maziausia doze , negeriant atpo kils dar ir tth gali uzkilti
Atsakyti
Uzeik pas mumis i tema tiroidito , ne as viena esam tai patyrusios , bet ne viena nemetem tiroksino , ar tau nesilpna ? gi organizmas jau buvo priprates prie tiroksino . kas tau liepe nieko nebegerti ?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
apsidziaugiau radus sia tema, nes su hyperfunkcija "draugauju" jau beveik 3metus, o gal ir daugiau, tik to nezinojau kol guzys nepasimate verysad.gif
taigi, is pradziu geriau metizoli, netiko, dabar geriu Thyrozoli, tinka, o per si ligos laikotarpi pastojau netycia, taigi pakeite i Propicili, bet brangus labai, tai po nestumo grizau prie thyrozolio.
zodziu gydytoja vis uzsimena apie operacija, reiktu salint visa skydliauke, nes pas mane autoimunine liga, tai beveik 100% kad vel ataugs, antikuniu 1800 blink.gif blink.gif doh.gif , tth siuo metu 0,2, ft4- 4,56(norma 0,8-1,9), ft3 11,5(norma iki 4 kazkur), tai va. siaubingai slenka plaukai, saujom verysad.gif gerai kad ismokau atpazint bukle savo, tai skuodziu pas daktarus ir daraus tyrimus anksciau laiko. dabat geriu daaaug thyrozolio, ir taip be galo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 02 26, 01:49)
Uzeik pas mumis i tema tiroidito , ne as viena esam tai patyrusios , bet ne viena nemetem tiroksino , ar tau nesilpna ? gi organizmas jau buvo priprates prie tiroksino  . kas tau liepe nieko nebegerti ?

Aciu pereinu i kita temele mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal ir ne ten pataikiau, bet jeigu jus esate susidure su skydliaukes problemom, gal padesite.. pasidariau siandien tyrimus, telefonu pasake kokie rezultatai, pas gydytoja tik rytoj, bet jau siandien smalsu, ar cia viskas gerai.

TTH 2.56
FT4 14.5

Cia viskas normos ribose, ar kazkas negerai?

Labai aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caskada @ 2009 02 26, 13:45)
Sveikos,
gal ir ne ten pataikiau, bet jeigu jus esate susidure su skydliaukes problemom, gal padesite.. pasidariau siandien tyrimus, telefonu pasake kokie rezultatai, pas gydytoja tik rytoj, bet jau siandien smalsu, ar cia viskas gerai.

TTH 2.56
FT4 14.5

Cia viskas normos ribose, ar kazkas negerai?

Labai aciu uz atsakymus  smile.gif

Pagal mane viskas tvarkoj mirksiukas.gif as cia radau normas normos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 26 vasario 2009 - 13:52
QUOTE(^^liutuke @ 2009 02 26, 14:51)
Pagal mane viskas tvarkoj  mirksiukas.gif as cia radau normas normos

Labai aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(^^liutuke @ 2009 02 26, 14:51)
Pagal mane viskas tvarkoj  mirksiukas.gif as cia radau normas normos

bet man dar idomu, uztenka situ dvieju tyrimu TTH ir FT4? nes ziurejau tam puslapi, tai ten ju 4 buvo... g.gif
Atsakyti
Su pavasariu mergaitės 4u.gif
Kaip laikotės visos?
Atsakyti