QUOTE(justina77a @ 2011 02 08, 23:44)
Sveikos
Jurgita35, o koks tas vaistas trandante? Cia nuo pulso? Vedziau i vaistai.lt, bet nerodo man tokio
As pradejau mildronate gerti, jis stiprina sirdies raumeni, suteikia istvermes. Tai jau antra diena visai gerai jauciuosi (tfu tfu tfu). Nezinau ar cia nuo tu vaistu ar tik sutapimas. Nes siaip ir gyvenime daug ka pakeiciau, maziau stresuoju, daugiau pailsiu, valgau daugiau. Ir net priaugau jau 3 kg
(buvau beveik 10 numetus).

labas ,( trandante) tai cia lobetololis tik ant pakuotes tu vaistu toks pavadinimas, jis retina sirdies darba, man padejo nes jau beveik menuo nebegeriu ir visai nieko tik kartais pamusa, bet as stebiu kad pulsas 100 nevirsija ir negeriu, nes manau kad laukiantis reiktu kiek imanoma maziau vaistu gerti.
Papildyta:
QUOTE(zanina @ 2011 02 09, 11:00)
Sveiki, ačių. Buvau pas gydytoją, vėl gydymas nuo pat pradziu po 4 tabletes Metizolio i diena, žuvų taukai, ir Carsyl arba Essentiale forte N. nes Metizolis veikia kepenis
Gydziausi 3 mėn. Bet geriau nesąžiningai, įpuolė šventės tai tą dieną jei gerdavau vyno ar bent kokio alkoholio, tai vaistų negerdavau. Tai užmirštu išgerti beišgeriu kokią 1 tabletę.
Manau dirbu daug . Tą laikotarpį, kai gydžiausi išpuolė mažai išeiginių per šventes , nes dirbu buhalterinį darbą , inventorizacijos ir tt.
Dar auginu 3 vaikus
Tarnaičių namuose neturiu
Jei turėčiau galimybę tikrai nedirbčiau, turėčiau veiklos sočiai
Bet, esu laiminga , kad nors plaukai jau ežiukas neblogas yra ir nebeslenka visai,kiek slinko siaubingai. Kuokštais sukuodavau , net širdis stodavo , galvojau, kad be plaukų liksiu

Gydziausi 3 mėn. Bet geriau nesąžiningai, įpuolė šventės tai tą dieną jei gerdavau vyno ar bent kokio alkoholio, tai vaistų negerdavau. Tai užmirštu išgerti beišgeriu kokią 1 tabletę.
Manau dirbu daug . Tą laikotarpį, kai gydžiausi išpuolė mažai išeiginių per šventes , nes dirbu buhalterinį darbą , inventorizacijos ir tt.
Dar auginu 3 vaikus

Bet, esu laiminga , kad nors plaukai jau ežiukas neblogas yra ir nebeslenka visai,kiek slinko siaubingai. Kuokštais sukuodavau , net širdis stodavo , galvojau, kad be plaukų liksiu

labas, na suprantama ,kad su trim vaikuciais veiklos per akis , bet dabar kai sventes baigesi ir viskas stojo i ritma , tai tau bus lengviau ta gydyma testi. Na jei koki savaitgali vakare zadi sulaukti sveciu tai is ryto gal dar gali rytine doze vaistu isgerti, vis dienos begyje veiks.
na kad nebeslenka plaukai tai jau gerai , nes ir man depresija vare tie kuokstai plauku tarp pirstu, o kaip nagai ? man vis nepavyksta ju atgaivinti labai skilineja ir luzta.
Linkiu sekmingo gydymo ir kad sekantis kartas tyrimu nudziugintu